10 Ekim 2014 Cuma

10 Ekim 2014 - Astrolozi


Ay gün boyu Boğa burcunda ilerleyecek; dayanıklı ve güçlü, yumuşak başlı ve sakin, sabırlı ve inatçı..  İşte Boğa..  Kendimizi ifade etmek için bugün kullanacağımız yol, duyularımızdan geçmekte. Fiziksel zevkler bizler için önemli olacağa benzer; çekici bir koku, heyecn veren bir müzik, tenimizi saran kumaşlar, kaliteli bir çevre ve iyi bir yemek.. Zevk keyfimize düşkünlük, gün içinde kendimizi rahat hissetmemiz için bu başlıkları arayacaktır. Çatışma durumlarında aşırı inatçılık sergileyebiliriz.; kolay sinirlenmesek de, kızdığımızda korkunç olabiliriz.

09:36'da Ay ve Pluto arasındaki harika üçgen açı ile duygularımızın derinliğinde sondajlar yapmak, bazı tepkilerimizin gerçek nedenlerini bulmak mümkün. Oldukça güçlü ve iradeli bir sabah işlerimizde bize yardımcı olabilir. Kararlı olmak, elimizdeki işe sahip çıkmamıza neden olacaktır. Bir konu üzerinde araştırma yapmak, bilinmeyeni öğrenmek için dürtü hissedebiliriz.

14:37'de Ay ve Chiron ılımlı görünümü sayesinde, hatalarımızla, eksikliklerimizle ile barışmak mümkün. Bunların farkında olmak, varlıklarını kabul etmek moral olarak bize iyi gelebilir. Çevremizdekilere de yapıcı önerilerde bulunmak, ilişkilerimiz açısından olumlu olacaktır. Şifacı yanımız bu saatlerde epey iyilik yapabilir.

20:26'da geri giden Merkür, Terazi burcuna ulaşacak; ikili ilişkilerimiz, ortaklıklarımız, evliliğimiz, sanat konuları, estetik ile ilgili değerler bazı hukuksal konular, temcit pilavı gibi tekrar gündeme gelebilir. İkili ilişkiler açısından bazı eski konular açılacağından, bunları çözümleme şansını da geri giden gezegen sayesinde bulabileceğiz.. Retro Merkür'ün gölge yanları olan kararsızlık, ikilem yaşamak, fazlaca hesapçı, yönsüz, tembelce, aşırı diplomatik ve soğuk davranışların ortaya çıkması da muhtemel bu süreçte..

20:48'de Ay ve Jüpiter arasındaki sert kare nedeniyle, iyi niyetimiz görülmesi gereken önemli noktaları boşvermemize neden olabilir. Ancak tabii etki geçince, bu problemlerle tekrar başbaşa kalmak mümkün. Kendimizi dev aynasında görüp, kibir ve ego katsayımızı artırmak, bilinçli yapılan bir tavır olmasa da çevremizde farkedilebilir. Bu nokta da özgüvenin ibresini şaşırmadan ayarlayabilmek işlerimizi kolaylaştırabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder