19 Ekim 2014 Pazar

19 Ekim - 25 Ekim 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Haftaya ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında, daha iyimser ve paylaşımcı etkiler altında giriyorsunuz Eşiniz ya da ortağınızla eğitim, seyahat, hukuk konularında ortak kararlara varabilir, yurtdışı bağlantılı işlerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz, ortak hayat görüşünde buluşmanız mümkün. Perşembe günü Güneş'in ve Venüs'ün 8. evinizdeki Akrep burcuna geçmesi ve Cuma ilk saatlerde gerçekleşecek Güneş Tutulması etkisi ile ortaklaşa gelir, kredi, borç, miras, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ve miras konularında uzun zamana yayılacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haritanıza bağlı olarak bu konulardan gelir elde etmek ya da zorlu etkiler altında bu konuların hayatlarınızda öne çıkması ve harcamaların artması söz konusu olabilir. Bazı hastalıklar ameliyat gerektirebilir; bazı ilişkilerinizde krizler de oluşabilir. Ancak her gelişme tutulma etkisi ile size yeni fırsatlar, yeni kapılar sunabilir, şahsi geliriniz dışında herhangi bir konudan gelir imkanı bulunabilir. Cumartesi günü 7. evinizdeki Merkür geri hareketi sonlanıyor. İkili ilişkiler konusunda iletişim trafiğinizde artış; bazı anlaşmalar, sözleşmeler, tavsiyeler hatta bazılarımızda taşınma işleri oluşabilir. Bu tarz konularda ileri adım atıcı kararlar verebilir ve harekete geçebilirsiniz..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftaya, çalışma hayatı, günlük işleriniz ve sağlığınızla ilgili konularda kriz içeren durumların çözümü ile giriyorsunuz; kredi, borç, vergi, sigorta, banka işlemleri gibi günlük detay gerektiren işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Ayrıca ev, aile konularında ise titizlik gerektiren her işiniz yolunda gidebilir; bazı detayları, konuları tekrar ele alma sayesinde çözüme ulaştırabilirsiniz. Aile büyüklerinden de iyi sağlık haberleri var. Perşembe günü Güneş ve Venüs'ün 7. evinizdeki Akrep burcuna geçmesi ve Cuma erken saatlerdeki Güneş Tutulması'nın burada olması, önümüzdeki günlerde ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konusunun sizin için önem teşkil edeceğine işaret ediyor. Haritalarınıza bağlı olarak sorunlu ilişkilerinizde yeni bakış açıları, değişimler ya da yeni ilişkilerin oluşması, bazı bekarlara evlilik haberleri, bazılarımızda taşınma konuları ya da bazılarımızda yetkilisinden danışacağı konularla ve alınacak adil ve dengeli kararlar ile ilgili olarak çeşitli gelişmelere hazır olun. Cumartesi 6. evinide devam edem Merkür geri hareketi sonlanıyor; günlük işlerinizde, sağlık konularında, çalışma arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde, ofis hayatınızda iletişim trafiğinde artış ve yeni atılacak adımlara hazır olun..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Haftaya aşk, çocuklar, yetenekleriniz veya hobileriniz ile ilgili ortak verilebilecek kararların etkisi ile giriyorsunuz. Bazı aşklar evlilik kararı verebilir, çocuğunuzla ilgili bir danışmanlık alabilir, bir arkadaşınızla ortaklık kararı alabilirsiniz. Eğitim, seyahat ve iletişim hafta başında önem arzedebilir. Yakın çevreniz ile sanatsal konularda kararlar alabilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Perşembe günü Güneş ve Venüs'ün 6. evinizdeki Akrep burcuna geçmesi, Cuma sabahı Güneş Tutulması'nın da 6. evinizde gerçekleşmesi nedeniyle, çalışma hayatınız, günlük işleriniz, müşterileriniz, çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve sağlık konularınız önümüzdeki dönemde önem arz edecektir. Haritalarınıza bağlı olarak bu konularda bazı fırsatlar doğabilir, bazı konularda da köklü değişimler oluşabilir. Yeni bir iş, çalışma arkadaşı, yeni bir proje, müşteri yeni kapılar açabilir. Kronik bir rahatsızlığınıza çözüm bulabilir, kişisel bakım ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Hayatınızda bu alanlarda hareket oluşacaktır. Cumartesi 5. evinizde devam eden Merkür retrosu sonlanıyor; aşki çocuklar, yetenekleriniz ve yaratıcılığınızla ilgili olarak yeni adımlar atabilirsiniz, bu konularda iletişim trafiğinizde ve kararlarınızı uygulamanızda hız kazanabilirsiniz...

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftaya ev, gayrimenkul ve ailenizden gelebilecek maddi fırsatlarla giriyorsunuz; eviniz, aileniz, aile büyükleriniz ile detay gerektiren işlerinizi yoluna koyabileceksiniz. Evden çalışanlar adına gelir sağlayabilecekleri bir hafta başı olabilir. Perşembe günü Güneş ve Venüs'ün 5. evinizdeki Akrep burcuna geçmesi ve Cuma erken saatlerde Güneş Tutulması'nın 5. evinizde gerçekleşmesi önümüzdeki günlerde aşk, çocuklar, yetenekler ve yaratıcılığınızla ilgili olarak gelişmeler yaşamanıza neden olacaktır. Haritalarınıza bağlı olarak yalnız olanlar için yeni bir aşk, bebek arzu edenler için sürpriz gelişmeler, bir yeteneğinizin fırsatlar dönüşmesi, yeni hobilerin oluşması mümkün. Süre gelen aşk ilişkilerinizde rota değişimleri de yaşanabilir. Daha görünür olmak, çevrenizdekilerde etki bırakmanız olası. Cumartesi günü 4. evinizde devam eden Merkür geri hareketi sonlanıyor; ev ve aileniz ile ilgili olarak iletişim trafiğinde artış, ev, gayrimenkul ile ilgili yani kararlar belki anlaşmalar, sözleşmeler için gerekli adımlar atılabilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftaya yakın çevrenizle oluşabilecek yorğun iletişim trafiği ile giriyorsunuz; fikirlerinizi ortaya koyabilir, kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Aşk, çocuklar ve yeteneklerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Perşembe günü Güneş ve Venüs'ün 4. evinizdeki Akrep burcuna geçmesi ve Cuma erken saatlerde Güneş Tutulması'nın 4. evinizde gerçekleşmesi, önümüzdeki günlerle ilgili olarak ev, aile, gayrimenkul ve aile büyüklerinin gündem oluşturacağına işaret ediyor. Evini ya da gayrimenkulünüz ile ilgili bir alış veriş, ev dekorasyonu, tamirat, evde davetler, evden gerçekleştirebilecek bir iş fırsatı, aile üyeleri arasındaki ilişkilerde düzelmeler söz konusu olabilir. Duygusal olarak yuvanızda daha güvende hissedebilir, evinizde daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Cumartesi, 3. evinizde devam eden Merkür geri hareketi sona erecek; elektronik cihazlarınızla, iletişim şeklinizle, kararlarınızla ilgili olarak daha rahat edebileceğiniz, harekete geçebileceğiniz bir dönem başlıyor. Yakın çevrenizle iletişim trafiğiniz artabilir, seyahat, eğitim, yayıncılık fırsatları doğabilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak


Haftaya üzeri kapatılmış bazı maddi fırsatların tekrar gündeme gelmesi, bazı harcamaların kontrolünüz dışı gelişmesi gibi detayların etkisi ile giriyorsunuz. Eviniz, gayrimenkulünüz, aileniz ile ilgili konularda gelir getirici etkiler oluşabilir; evden çalışanlar hafta başı şanslılar diyebiliriz. Aile üyeleri ile huzur dolu anlar yaşamanız mümkün. Perşembe günü Güneş ve Venüs'ün 3. evinizdeki Akrep burcuna geçmesi ve Cuma erken saatlerde Güneş Tutulması'nın da 3. evinizde olması nedeniyle, önümüzdeki günlerde haritalarınıza bağlı olarak, kardeşler, komşular, yakın çevre, eğitim, seyahat, iletişim, ticaret, yayıncılık konularında yaşamlarınızda yeni fırsatlar oluşabilir. Yeni bir iletişim cihazı ya da ulaşım aracı alma şansı bulabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar, fikirler oluşabilir. Cumartesi 2. evinizde devam eden Merkür geri hareketi sonlanıyor; maddi gelirinizle ilgili bir süredir yolunda gitmeyen, yavaş ilerleyen konularda hızlanmalar yaşayabilir, yeni seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Geliriniz ile ilgili seyahat, eğitim fırsatları önümüzdeki dönemlerde oluşabilir..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftaya yakın çevrenizde, sosyal ortamlarınızda oluşacak iletişim bağlantılarının etkisi ile giriyorsunuz. Çevrenizden destek görebilir ve bu nedenler yeni kararlar alabilirsiniz; desteklere hazır olun. Perşembe günü Güneş ve Venüs'ün 2. evinizdeki Akrep burcuna geçmesi, Cuma erken saatlerde gerçekleşecek Güneş Tutulmasının da 2. evinizde oluşması nedeniyle, önümüzdeki dönemlerde haritalarınıza bağlı olarak maddi kazançlar açısından yeni fırsatlara sebebiyet verebilir. Yeni iş fırsatlarının yanı sıra harcamalarınızın da artışına maruz kalabilirsiniz, haritalarınıza bağlı olarak. Cumartesi burcunuzda devam eden Merkür geri hareketi sonlanıyor; bir süredir kendinizi daha içe dönük hissetmiş olabilirsiniz. Ancak etkili kararlar alabileceğiniz daha dışa dönük bir şekilde iletişim trafiğinizin artacağı bir dönem başlıyor, seyahatlere, uçuşan fikirlere, değişik bilgilere açık olun..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftaya, üzeri kapanmış bazı kariyer fırsatlarının tekrar gündeme gelmesi, otorite figürlerinden beklenmedik desteklerinin etkisi ile giriyorsunuz. Hafta başı ani çıkabilecek harcamalara karşı dikkatli olun. Kaybettiğiniz bir eşyanızı bulabilirsiniz. Perşembe günü Güneş ve Venüs'ün burcunuza yerleşmesi ve Cuma erken saatlerde Güneş Tutulması'nın da burcunuzda gerçekleşmesi nedeniyle, haritalarınıza bağlı olarak genel sağlık, ikili ilişkiler, kariyer konuları ve yakın çevrenizde oluşabilecek değişimler, yeni fırsatlar, bazen de zorlayıcı şartlar yaşamanız önümüzdeki günlerde olası. Bazı rota değişimleri, yeni fırsatlara da neden olacaktır. Bu dönemde sakin ve dengede kalarak, olaylara objektif yaklaşmanız önem kazanabilir. Dış görünümünüz bu süreçte sizin için önem kazanacak. Cumartesi 12. evinizde devam eden Merkür geri hareketi sonlanıyor. Böylece depresif içe dönük düşüncelerinizi daha ortaya koyabilir ve yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Yeni fikirler, yeni kararlar kafanızda dolanabilir, rüyalarınız artabilir. Gizlilik içeren her türlü iletişimden uzak durmakta fayda var.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftaya sosyal çevrenizden, yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama konularında yetkililerinden gelebilecek desteklerle giriyorsunuz. Aktif bir sosyal yaşam hafta başı enerji gerektirebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Perşembe günü Güneş ve Venüs'ün 12. evinizdeki Akrep burcuna geçmesi ve Cuma erken saatlerdeki Güneş Tutulması'nın 12. evinizde gerçekleşmesi nedeniyle önümüzdeki günlerde bazı durumların kontrolünüz dışında gelişmesine neden olabilir. Yaratıcılığınızda ve sezgilerinizde artış, yardımlaşma isteğinizde yoğunlaşma görülebilir; riyalarınız size mesajlar iletebilir. Ümit kestiğiniz bazı konular tekrar gündeme gelebilir. İdealleriniz ile ilgili yeni kararlar bazı kronik rahatsızlıklarda ve psikolojinizde düzelme yaşanabilir. Cumartesi günü 11. evinizde devam eden Merkür geri hareketi sonlanıyor; sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ilgili olarak bazı sorunlarınızda iyileşme, bazı kopuk iletişimlerde düzelme, fikirlerinizin, kararlarınızın arkadaş çevresinde önem kazanması gibi konularda ve sosyal hayatınızdaki iletişim trafiğinin artışı yaşanabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Haftaya kariyerinizle ilgili beklenmedik desteklerin etkisi ile giriyorsunuz. Otorite figürlerinden, çalışma performansınızla ilgili olarak destek ve onay görmeniz mümkün. Burs, kredi, prim, vergi, sigorta işlerinizde ilerlemeler kaydedebileceksiniz. Kariyeriniz ile ilgili olarak bazı sorunların çözümlenmesine hafta başı şahit olabilirsiniz Perşembe günü Güneş ve Venüs'ün 11. evinizdeki Akrep burcuna geçmesi ve Cuma erken saatlerdeki Güneş Tutulması'nın 11. evinizde gerçekleşmesi nedeniyle, sosyal çevrenizde, umutlarınızda gelişmeler, kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde düzelmeler yaşanabilir. Yeni arkadaşlıklar, yeni çevre, yeni umutlar, yeni kapıların açılmasına neden olabilir. Sosyal çevrenizden geliriniz ile ilgili destekleyici fikirler, ilişki fırsatları bulabilirsiniz. Arkadaş ortamında bir aşk fırsatı doğabilir. Cumartesi 10. evinizde devam eden Merkür geri hareketi sona eriyor; bir süredir fikirlerinizi kararlarınızı uygulayamamış, iletişim, seyahat problemleri yaşamış olabilirsiniz. Yeni görüşmeler, toplantılar ve fikirler için uygun dönem başlıyor; kariyeriniz ile ilgili olarak iletişiminizde artış görülecektir...

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftaya yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, seyahat konularında yetkilisinden alacağınız fikirlerin etkisi ile giriyoruz; bu alanlarda ortak kararlar almak, eşiniz ya da ortağınızla ortak hareket etmek önem kazanacak. Arkadaş çevrenizden de yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat konularında gerekli destekleri bulabilirsiniz. Perşembe günü Güneş ve Venüs'ün 10. evinizdeki Akrep burcuna geçmesi ve Cuma erken saatlerde Güneş Tutulması'nın 10. evinizde gerçekleşmesi nedeniyle önümüzdeki dönemlerde haritalarınıza bağlı olarak kariyer alanında değişik fırsatlarla karşılaşmanız, otorite figürlerinden destek görmeniz mümkün. Hayata karşı duruşunuzu sağlamlaştırabilirsiniz. Cumartesi günü 9. evinizde devam eden Merkür geri hareketi sonlanıyor; yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat, medya, internet, pazarlama konularında yaşamış olduğunuz bir takım aksilikler bitmek üzere. Bu alanlarda iletişim trafiğinizde artış görülebileceği gibi, yeni oluşumlar için kararlar alabilir, harekete geçebilirsiniz..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftaya çalışma ortamında bazı gelişmelerin, çalışma arkadaşlarınız ya da müşterilerinizin desteği ile bazı problemlerinizi çözebilmenizin etkileri ile giriyorsunuz. Çalışma ortamınızda ve sağlık konularında iyileşme yaşayabilirsiniz. Otorite figürleri tarafından destek ve onay alabileceğiniz etkiler hafta başı mevcut. Bazı harcamalarınız için çözüm oluşturabilirsiniz. Perşembe günü Güneş ve Venüs'ün 9. evinizdeki Akrep burcuna geçmesi ve Cuma erken saatlerdeki Güneş Tutulması'nın da 9. evde gerçekleşmesi nedeniyle, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama konularında yeni fırsatlar, yeni bağlantılar yaşanabilir. Haritalarınıza bağlı olarak yeni oluşumlar, rota değişimleri yaşanabilir Hukuk ve eğitim konularında bu dönemde şanslı sayılabilirsiniz, uzun seyahatler planlamak da size iyi gelebilir. Cumartesi günü 8. evinizde devam eden Merkür geri hareketi sonlanıyor; bazı eski borçlar, davalar ile uğraşmak zorunda kalmış olabilirsiniz geçtiğimiz 3 haftalık dönemde. Ancak artık, kredi, borç, vergi, sigorta, nafaka, miras, burs, prim ile ilgili olarak başvuru yapabilir, bazı sorunlarınızı çözebilmek adına harekete geçebilirsiniz. Operasyonlar için de uygun dönem başlıyor..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder