28 Ekim 2014 Salı

28 Ekim 2014 - Astrolozi

 
Ay, güne boşlukta ilerleyerek giriyor; halen Yay burcunda.. Günün ilk saatlerinde iyimserlik, dürüstlük, bilgiye merak, problemleri göz ardı etme ve tabii haritalarımıza başlı olarak az buçuk kibir görülebilir. Ay'ın boşlukta olduğu saatlerde yeni başlangıçlar yerine, eldeki işlere yoğunlaşmak fayda getirir..
 
11:49'da tüm gün etkili Güneş ve Neptün arasındaki üçgen açı kesinlik kazanıyor; ideallerimizi canlandırarak, bunları hem daha derin hem de daha gerçekçi bir boyutta anlama isteği uyandıracaktır. Gerek duygusal gerek akıl yönüyle birbirine iyi bir destek sunabilir. Hayatımızın neresinde olduğumuzu anlamak ve gerçek ihtiyaçlarımızı ne şekilde karşılayabileceğimizi düşünmek için kullanabiliriz. Ruhsal çalışmalar yapmak, kendi başımıza kalıp tefekküre dalmak için müthiş bir gün.. Bu açı aynı zamanda ilişkilerde romantizm havası yaratmak ve bazı güzellikleri yaşamak için de uygun. Bu transit çevremizdeki dünyayı daha net algılamamıza da neden olacağından, mistik bir tecrübe yaşatacak bir tecrübe ortaya çıkabilir.
 
12:03'te Ay, Oğlak burcuna geçiyor; ayakları yere sağlam basan ve hedefe ulaşmaya azmeden Oğlak burcu.. İrade, gerçekçilik, kararlılık ve olgunluk.. Sağlıklı düşünebilen, sorumlu, işkolik olmaya eğilimli ve de çok çalışkan olabiliriz bugün.. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak ve etrafımızdakilerden de aynı şekilde  sorumluluk ve isteği paylaşmalarını beklemek, insanları sıkabilir. Endişe ve kaygılarımızı kendimize saklamak, katı tutum sergilemek mümkün olabilir.
 
14:45'te Ay ve Mars kavuşuyor; bu etki altında kendimizi her an kızmaya hazır, oldukça ters hatta hasta gibi hissedebiliriz. Tartışmalar, eleştiriler tehlikeli bir boyuta varabilir. Dengemizi korumak zorlaşabilir. Vücudumuzdaki bazı potansiyel rahatsızlıklar uyanabilir. Plansız, iyice düşünmeden hiç bir başlangıca girmeyin. Ancak üzerinde tüm hesaplamaları yaptığınız durumlarla ilgili harekete geçirici bir dürtü verebilir. Cesaret ve özgüven yükselebilir. Fiziksel güç isteyen işler için oldukça uygun olabilir.
 
20:36'da Ay ve Neptün arasındaki ılımlı görünüm sayesinde etrafımıza karşı hassasiyetimizde yoğunluk, vericilik ve acıma hislerimizde artış olacaktır. Dini, mistik, ruhani konular her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir. Yalnız kalıp, iç dünyamıza çekilmek, yaratıcılığımızı da arttırabilir.
 
21:17'de Ay ve Güneş arasındaki uyumlu etkileşim olayların kargaşası arasında bulunsak bile duygulanmadan nötr olarak durabileceğimiz bir zaman dilimine işaret ediyor. Duygularımızı kontrol edebilir, olaylara daha rahat konsantre olabiliriz. Arkadaş ve grup ilişkileri açısından oldukça iyidir; arkadaşlığın, dostluğun yararları bu saatlerde görülebilir.
 
23:00'te Ay ve Venüs arasında günün son açısı ılımlı olarak gerçekleşiyor; yakın arkadaşlıklar ve bundan öte özel ilişkiler sevdasına düşüren bir görünüm.. Bu sevgi dalgası başka şeylere de yayılabilir. Sevilen illa bir kişi değil, özel bir eşya, hayvan, mekan, iş veya nesnel olmayan şeyler de olabilir. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için çok uygun bir akşam Eğlenceler, davetler, sanatsal işler adına olumlu kullanılabilir; ancak bunu yanında hoş bir rehavete, tembelliğe de neden olabilir.
 
 
Astrolozi
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder