27 Ekim 2014 Pazartesi

27 Ekim 2014 - Astrolozi

  
Ay, yepyeni bir haftaya Yay burcunda giriyor; Yay elinde oku ve yayıyla hedefe kilitlenmiş bir şekilde bilginin takibini temsil etmekte.. Entelektüel kapasitemiz, idealizm, sınırsız merak ve yardımseverlik konuları arasında.. Enerjik, coşkulu, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmayı seven davranışlar içinde olabiliriz. Yoğun bir iyimserlik ve keskin bir zeka gün içinde doğru yargılarda bulunmamıza yardım edecektir. Serbest, özgür düşüncelerin yanı sıra konulara geleneksel bir yaklaşım sergileyebiliriz. Lafımızı esirgememek ve dürüst hareketler tam bugüne göre..
 
06:50'de Ay ve Chiron'un arasındaki kare açı, hatalı, defolu yanlarımızın gözümüze batmasına neden olabilir. Farkında olduğumuz ancak değiştirmekte zorlandığımız yönler bunlar. Hemen ardından 07:22'deki Ay ve Uranüs arasındaki akıcı üçgen açı sayesinde ise yeni haftanın heyecanı, telaşı içimize doğabilir. Her zaman  yaptıklarımızın yerine, daha değişik davranmak, hayatımızda ufak renkli fırça darbeleri ile heyecan verici değişimler yapma isteği içimizde yükselebilir. Ani rastlantılar sürprizler oluşturabilir.
 
13:10'da Ay ve Merkür arasındaki ılımlı etkileşim ile, gün ortasında iletişim trafiğimiz yoğun olabilir. Bildiklerimizi, aklımıza gelenleri çevremiz ile paylaşmak için acele edebiliriz. Boş konuşmalardan tutun, dedikoduya kadar sayabileceğimiz konular sohbetlerimizi oluşturabilir.
 
17:03'te Ay Kuzey Düğüm'e harika bir üçgen açı ile bakacak; iyimserliği, içimizdeki coşkuyu hayatı kabullenir bir şekilde yükseltebilecek bir görünüm. Eğitim, hukuk, medya, pazarlama, felsefe be yabancı kültürlerle ilgili bazı konularımız kadersel bir şekilde akıcı ilerleyebilir. Çevremizdekilerle yardımlaşma faaliyetleri hızlanabilir.
 
18:18'de Ay ve Jüpiter arasında pırıl pırıl bir üçgen açı daha gerçekleşiyor; mutluluk, refah ve şans saatleri diyebiliriz. İşlerimizin kolaylaşabileceği, mutluluğun yükselebileceği bir saat dilimi.. Bazı başlangıçlarımızı bu saate denk getirmek, rüzgarı arkamıza almak demek gibi bir şey. Çevremizdekilerle fiziksel ve duygusal paylaşımlarımızı cömertlikle yapabilir, hayatın farklı yönlerine eğilebiliriz.
 
20:47'de gün boyu ve yarın da etkili olacak Venüs ve Neptün üçgen açısı kesinleşiyor; ruhsal bir rehavet, hafiflik, maneviyat gücünün artışı gibi tatlı etkiler verebilir. Baktığımız her şey toz pembe bir renge bürünebilir. Tatlı bir sevgi dalgası, bazı gerçekleri gözden kaçırmamıza ve aldanmamıza da neden olabilir. Acele kararlardan önce yapacağımız işlerden iyice emin olunmalı; aksi halde hayallerimiz de suya düşebilir. Yaratıcı hayal gücümüz yoğun bir şekilde aktive olacaktır; sanatsal ya da yardım faaliyetleri yoğunlaşabilir. Yaratıcı ve süslü, esprili bir düşünce tarzı ile hele de bir yeteneğimiz varsa, sanatsal güzellikleri estetik ve uyumun dengesi ile kolaylıkla ortaya koyabiliriz. Bu yönde çalışma başlatıcı itici bir güç hissedebiliriz. Yükselen duygusal istekler, gerçekçi olmayan beklentilere dönüşebileceği gibi maddi işler açısından da başarısızlıklara neden olabilir, çok dikkat..
 
 
Astrolozi


1 yorum:

  1. Merhaba bu yıl içerisinde Astrolojik gelişmeleri yorumladığımız ve 2015 yılı içerisinde yaşanması muhtemel gelişmeler ve  2015 yılı burç yorumları  hakkındaki görüşmelerimizi yayınladığımız moda sitesinde öncelikli olarak Kadın arkadaşlarımızla beraber soru ve cevap şeklinde görüşlerimizi anlatmaya başladığımız Modaloji sitemiz yayına girdi.

    YanıtlaSil