8 Ekim 2014 Çarşamba

8 Ekim 2014 - Astrolozi

 
Bugün, Tutulmalara bir yenisi daha ekleniyor; Dünya Ana, Anne Ay ile Baba Güneş'in arasına giriyor. Ay, Güneş'ten alacağı ışığı bir süreliğine kaybedecek. Ay vücudumuzda duygular üzerinde etkili. Ay Tutulmaları, kendi üzerimizde çalışmak, kendi hakkımızda bilgi edinmek, eldeki işleri bitirmek ve artık bir kenara bırakma zamanlarıdır. Ay'ın dünyamızdaki sular üzerindeki etkilerini biliyoruz.. İnsan vücudunun % 70'i de sudan oluşuyor; dolayısıyla Tutulma zamanları duygularda mantıksız tepkiler uyanabilir; kişisel yaşamlarımızın içinde bazı güvensizlikler, endişeler verebilir. Bu dengeyi kurmakta zorlanabiliriz. O yüzden Tutulma öncesi ve sonrası 1 hafta süre ile önemli kararlar vermekten kaçınmak yararımıza olacaktır. Bilinçaltından gelen bazı olaylar değişimlere neden olabilir. Bu zamanlar geçmişe ve geleceğe açılan kapılardır. Duygusal olarak bizleri zorlayabilir. Kuvvetli Dolunay zamanları diyebiliriz.
 
Bu dönemde çok aktif ve dışa dönük olmak yerine, içe çekilmek, iç dünyamızı potansiyellerimizi gözden geçirmek, yalnızlığı tercih etme gibi durumlar görülebilir. Yaşam amaçlarımızın engellendiğini düşünmek, yakın çevremizden dahi gelebilecek karmaşık mesajlar almak hayata karşı cesaretimizi kırabilir. Sanki bir doğum zamanı gibi yüzeyde ortaya çıkan şeyler karışık ve karmaşık hatta stresli olacaktır. Ancak bu bir basamaktır; kocaman adımlar için ilk basamak bile olabilir. Değişimin sancısız olanı maalesef ses getirici olmayacaktır. Bu etkilerin farkında olmak, doğabilecek krizleri en aza indirgemek açısından bizlere yardımcı olabilir.

Ne dedik; içsel ve dışsal dengemizi koruyalım, mümkünse az su tüketelim, bir hafta süre ile önemli adımlar atmayalım, depresif ve karamsar, endişe içeren duygulardan uzak duralım.. Bunun yaşanması gereken bir süreç olduğunu hele ki farkındalık kazanmak adına önemli olduğunu da anımsayabilirsek; değmeyin keyfimize.. İşte şimdi arkamıza yaslanıp, genel Tutulma etkilerini http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/10/8-ekim-2014-koc-burcunda-ay-tutulmas.html adresinden okuyalım..
 
Bugünlerin her birimizin hayatlarında, hayırlı başlangıçlara vesile olmasını dilerim..
 
 
Astrolozi
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder