15 Ekim 2014 Çarşamba

15 Ekim 2014 - Astrolozi


Ay, tüm gün Yengeç burcunda ilerleyecek; duygusal güvenliğimiz, etrafımızdakilere kol kanat germek ve çevremizdekilerin ruh hallerinden hızlıca etkilenmek günün ana özellikleri. 15 derece Koç burcunda yaşadığımız sert hatlı Ay Tutulmasına kare yapacak olan Ay, 00:02'de Pluto ile bir karşıtlık ve 05:19'da ise Uranüs ile sert bir kare yaşayacak.. Oldukça yoğun bir enerji diyebiliriz. Sabaha karşı saatlerde duygusal anaforlar, baskı, hırs, inat, aşırı bir özgürlük dürtüsü, yaşadığımız herşeyden kurtulma isteği yoğunlaşabilir. Duygular derin ancak fazlaca dengesiz olabilir. Düşünceli ve bilinçli davranabilmek zorlaşabilir; sanki fırsatları kaçırıyormuş, engelleniyormuş ya da istemediğimiz yönde zorlanıyormuşuz tarzında tuhaf bir huzursuzluk oluşabilir. Bu etki altında herşeyi net bir şekilde görebilmek zordur; bilinçaltındaki düşünceler karışabilir ve oluşları olduğu gibi görebilmeyi engelleyebilir. Bu sebeple sabaha kadar olan sürede karar vermemeniz ve bu etkinin geçmesini beklemeniz en uygunu olacaktır.

09:39'da Venüs Kuzey Ay Düğümü ile kavuşacak; Venüs halen yanık pozisyonda.. Evet belki Jüpiter ile sextil etkisi sürmekte ancak; ilişkiler yönünden dengeleri aşırı iyimserlikle bozmamakta fayda var. Bazılarımız maddi ya da manevi bazı ödüllerle karşılaşabilir. Bazı kadersel rastlantılar bu görünümün etkisi ile oluşabilir. Ancak kararlarınız ve seçimlerinizde aceleci davranmamalı ve olaylara objektif yaklaşmalısınız. Yardımlaşma, ilişkilerde yoğunluk, sevgi ve estetik dürtüler bu etki altında yoğunlaşabilir.

10:19'daGüneş ve Mars arasında ılımlı bir görünüm gerçekleşiyor; hakkımızı savunma, kendimize güvenme, bildiğimizde ısrar etme, çeşitli konularda demeçler verme ve bir çok şeyi başarabilme açısından oldukça olumlu bir etkileşim. Enerjimiz oldukça yoğun olabilir. Sağlık açısından güçlülük ve her türlü fiziksel aktivite için kuvvet verebilir. Özellikle bu enerjiyi bu yolla kullanmak; bizi acelecilikten ötürü oluşabilecek kazalardan da koruyabilir. Grup çalışmaları ve başkaları üzerinde otorite sağlayıcı fırsatlar adına uygun bir gündeyiz.

16:45'te Ay ve Venüs arasında ve tabii Düğümlerle de bir kare oluşacak; Venüs kareleri sizi korkutmasın.. Tembellik, aşırı yeme içme ya da alış veriş dürtüsü oluşabilir. İlişkilerimizde ısrarcılık ya da olayları hep kendi tarafımızdan algılamak, bazı sorunlara neden olabilir. Düğümlerle olan kare de, bu zamanda yapılacak bazı yanlışların hayatlarımızda kadersel roller üstlenebileceğine işaret ediyor.. Kendimizi engellenmiş hissedip, farkında olmadan hatalı davranışlarda bulunabiliriz; dikkat..

21:35'te Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı sayesinde, büyüklerimizden, otorite figürlerinden destek bulabilmek mümkün. Akşam saatlerinde duygularımızı kontrol altında tutabilir, zorluklara daha rahat göğüs gerebiliriz. Tahammül ve sabır sınırlarımızda artış olacaktır. Özellikle bu saatleri, saygı duygduğumuz bizden olgun kişilerle olan işlerimizi halletmek ya da kimseye ihtiyaç duymadan tüm değerlendirmeleri yapmak ve işlerin üstesinden gelmek adına kullanalım; işlerimizi daha geç saatlere bırakmayalım. Zira, 22:12'de Ay ve Güneş arasındaki sert kare ile duygusal tansiyonumuz yükselebilir ve ilişkilerimizde davranışlarımız gerginleşebilir. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse; özellikle kadın-erkek ilişkilerinde kriz yaşanabilir. Haklılığımızdaki ısrarcılığımız ya da hakkımızın yenildiğini düşünmek huzursuzluk yaratabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder