5 Ekim 2014 Pazar

5 Ekim 2014 - Astrolozi

 
 
Bayramın ikinci gününe Ay'ın boşluktaki hareket ile giriyoruz. Dün akşam Satürn etkileşiminin ardından mutsuz, karamsar bir şekilde yastığa başımızı koymuş olabiliriz. Ancak unutmamak gerekir ki, yer yeni gün yepyeni umutlar getirir.. Ay boşluktada ilerlese, Kova burcunun enerjisi ile farklılık ve değişim yaratma, özgürleşme dürtüsü içimizde yoğun olabilir; özellikle günün ilk yarısı reformist hareketler öne çıkabilir.
 
Etkisi dünden başlayan ancak 07:18'de kesinleşen Mars ve Uranüs üçgeni, enerjisini tüm gün çalıştıracaktır. Günlük rutin yaşamımıza yeni heyecanlar, taze duygular katabileceği gibi; yapıcı, olumlu, aktif, etkin faaliyetler, belki biraz da tehlikeli ama cesurca maceralara uygun bir enerji deposudur. Adrenalini fazlaca çalıştırabilir. Ancak üzüntüye değil, güzel şaşkınlıklara, sonuçlara vesile olabilecek, ruhsal canlılık verecek bir etkidir. Kendimize güveni arttırır, yüreklilik verebilir, "ben"ciliği en yüksek dozlara çıkarabilir Bu etki altında risk almak mümkün; kendimizi olağanüstü şeyler yapmaya, engelleri kırmaya hazır hissedebiliriz. Bilim, mühendislik, mimarlık, astroloji, fizik, elektronik, teknoloji konuları ile ilgilenmek, icat ve buluşlar, deneysel çalışmalar, hatta bedensel güç isteyen spor uğraşları, akli ve ruhsal etkinlikler için kapasitemiz artabilir. Üzerinde çalıştığımız konularda, çalışma ve eğitim uğraşlarında verim artacaktır. İş görüşmeleri, cesaretinizi ispat etme yolunda uğraşlar başarı getirebilir.
 
12:24'te Ay Balık burcuna geçiyor; daha romantik, sezgisel, duygusal, çevremizdekilere karşı hassas ve edilgen hislerin etkin olacağı bir süreç başlamakta. Çekingenlik ve güvensizlik, utangaçlık hissedilebilir. Mistik, tasavvufi, hissi konulara eğilim artacaktır. Sezişler ve hissedişler güçlenecektir. Etrafımızdakilerin enerjisi bizi kolayca etkileyebilir; dikkatli olmakta ve her söylenene inanmamak açısından dikkatli olmak gerek..
 
16:05'te Ay ve Merkür arasındaki üçgen açı ile; bazı geçmiş konuların üzerinden tekrar geçmek bizlere fayda sağlayabilir. Geri gitmeye başlayan Merkür, iletişim konularında problemler yaratabileceğinden, duygularımızla, mantığımız arasındaki dengeyi de bozmamamız gerek. Bazı düşünceleri dışarıya aktarmakta zorluk çekebiliriz. Ancak açık ve net hisleri ifade edebilmek bu saatlerde birçok problemi çözmeye yarayabilir.
 
20:56'da Ay ve Neptün kavuşumu ile çevremizdekilere karşı aşırı hassas olmak ve merhamet ile şefkat duygularımızda aşırı bir artış görülebilir. Değişik fantaziler, hatta hayallerle gerçekler arasında kalmak, gerçek dünyadan kaçmak, rahatlama yolları denemeye çalışmak mümkün. Yaratıcılığımızı besleyebilir ancak her şeyde olduğu gibi bu konuda da ayarı kaçırmamak önemli. Kuşkulara ve aldanmaya açık olabildiğimiz gibi küçük dalgınlıklar, yanlışlıklara ve sakarlık tipi kazalara neden olabilir. En iyisi sanatsal bir konuya ağırlık verebilmek ve bu etkiyi bu şekilde olumlu değerlendirmeye çalışmak olacaktır.
 
 
Astrolozi
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder