18 Ekim 2014 Cumartesi

18 Ekim 2014 - Astrolozi


Hafta sonuna Ay'ın Aslan burcunda seyahati ile merhaba diyoruz.. Çevremizin sevdiklerimizle çevrili olmasından gün içinde oldukça hoşnut olabiliriz. Onaylanmak, değer ve saygı görmek, Aslan burcunun o muhteşem egosunu oldukça besleyecektir. Eleştirilmek ise hiç ona göre değil; bu tarz ortamlardan anında yok olabiliriz. Bizleri ilgilendirsin, ilgilendirmesin, her konunun içine dalabilir, kendimizi öne sürebiliriz. Aslan, sahnede olmaya bayılır..

03:05'te Ay ve Jüpiter kavuşacak; bu saatte ayakta olanlar için her şeyin yolunda olduğunu hissetmek, endişe ve korku duygularından tamamen uzaklaşmış olmak, kendimize güvenmek, diğerlerine ve kendimize çok daha toleranslı olabilmek, hatta ters hareketlerden bile rahatsız olmamak, bunları iyiye yorumlamak ve mücadele etmekten uzak durabilmek mümkün olacaktır. Bu kolaylıklar sayesinde çevremiz ile olan ilişkimizde iyileşme net görülebilir; güçlü duygu alış verişleri yapmamıza yardımcı bir transit. Ama dediğimiz gibi, bu saatte ayakta olanlar için..

09:21'de Ayve Merkür arasındaki ılımlı görünüm ile sabaha artmış bir sosyal ilişki temposu ile uyanabiliriz. Saman alevi gibi de olsa çevremiz ile ilişkimiz bu saatlerde artabilir. Anlamlı konuşmalardan tutun da dedikodu türü lafazanlıklar yapmak bile kolaylaşabilir. Hızlı akacak bir sabah var önümüzde..

10:34'te Ay ve Satürn arasındaki ser kare nedeniyle ani bir karamsarlık, yalnızlık, sevilmeme, onaylanamama düşüncelerimiz yoğunlaşabilir. Bu ilişkilerimize de yansıyabilir. Öğleden evvel bu saatlerde, mümkünse problemlerimizi halletmekten uzak duralım, özellikle otorite figürleri ile olan konularda istediklerimizi bulamayabiliriz. Bu tarz girişimleri öğleden sonraya bırakmak isabetli bir karar olacaktır. Samimi ve sıcak olabilmek zorlaşacağından, sorumluluklarımız da bu saatlerde bize ağır gelebilir.

12:13'te Ay ve Venüs arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde o öğleden evvelki soğuk hava üzerimizden çekilecektir. Yakın arkadaşlıklar ve bundan öte özel ilişkiler, aşk meşk sevdasına düşürebilen bir görünüm. Özel olduğumuzu hissetmek herşeyden daha önemli duruma gelebilir. Davetler, eğlenceler, toplantılar için güzel bir gün ortası.. Ancak rehavet ve tembelliğin yanı sıra alışveriş ve yeme içme düşkünlüğü de verebilir. Keyif yapalım derken, sonradan pişmanlıklar oluşmasın; dikkat..

14:17'de Ay ve Mars arasında harika bir üçgen oluşacak; kendimizi atom karınca gibi hissedebiliriz.. Her zamankinden daha fazla güven ve cesaret anlamına gelen bu görünüm, var olan özelliklerimizi rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir zamana işaret. Grup liderliği yapmak, neyin, nasıl ve ne zaman yapılması gerektiğini bilmek kolaylaşacaktır. Bu transitte, üzerinde çalıştığınız bir projeye start verebilirsiniz; fiile geçmeye hazır bir telaş hissedeceğiz. Ancak detayları, Mars etkisiyle aceleye de getirmeyin, eminseniz adım atabilirsiniz.

16:10'da Ay ve Güneş arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde duygularımızı kontrol ederek bizi boğmasına fırsat vermeyebiliriz. Arkadaş ve grup çalışmaları için harika bir öğleden sonra yaşayacağız. Olaylara dingin bir şekilde konsantre olabilmek mümkün. İlişkiler de tabii bu görünümden olumlu olarak etkileneceklerdir.. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız bitiriyor. Ancak bu olumlu enerjiler tüm akşama yayılarak keyif verecektir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder