4 Ekim 2014 Cumartesi

5 Ekim - 11 Ekim 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat ve felsefe, din ve hayat görüşünüz ile ilgili olarak harekete geçebilir, fikirlerinizi etkin bir şekilde savunabilirsiniz. Bu alanlarda değişim yaratma arzusu hissedeceksiniz. Hafta arası özellikle ikili ilişkilerden yana riskli enerjiler içinde olacaksınız; ortaklarını ya da eşiniz ile olan ilişkinizde dengede kalmanız, olaylara objektif yaklaşmanız önemli. Bazı ilişkiler sonlanma sınırına gelebilir; ya da yepyeni başlangıçlar oluşabilir. Özgürlük ve değişim yaratma dürtünüz ikili ilişkilerinizde sizi zorlayabilir. Sevgiliniz ya da çocuklarınız ile seyahat, eğtim programları organize etmek, sanatsal girişimler, yateneklerinizi çevreniz ile paylaşmak adına hafta arası uygun etkiler altında olacaksınız. Hukuksal konularınız varsa yaratıcı fikirleriniz size yardımcı olacaktır. Cuma günü Merkür, 7. evinizdeki Terazi burcuna gerileyeceğinde ikili ilişkilerde eski konuların tekrar gündeme gelmesi muhtemel; eski ortak ya da eski eş ile karşılaşmanız mümkün. Bu dönemde yeni anlaşmalar, imzalar tavsiye edilmez. Detayların üzerine konsantre olmanız, bazı sözleşmelerde size yardımcı olacaktır. Hafta sonu yaratcılığınız, yetenekleriniz ilişkilerinizdeki sorunlarda size yardımcı olabilir. Süre giden düzeninizi değiştirme arzunuz, ilişkilerinizdeki dengeyi bozabilir; olaylara sadece kendi pencerenizden bakmamanız faydalı olacaktır. Ani taşınmalar, ani evlilik ya da ortaklık ile ilgili kararlar adına önemli bir hafta..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı, ümidinizi kestiğiniz bazı konularda yeni destekler oluşabilir; ummadığınız bir maddi gelişme sizi sevindirebilir psikolojik olarak kuvvetli ve kararlı bir hafta başı var önünüzde. Hafta ortası günlük hayatınızda, yardımcılarınız ya da müşterilerinizle olan ilişkilerinizde ani gerginlikler, fikir ayrılıkları yaşamanız mümkün. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya ve pazarlama konularında bazı detaylar yüzünden bazı problemler yaşayabilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan hastalık haberi gelmesi mümkün.Kendi sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir hafta olacaktır. Bu arada aile üyeleri size bu detaylarla ilgili olarak yardımcı olacaktır. Eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüz ile ilgili aile üyelerinin yardımları ile rahatlıkla hafta içi halledebilirsiniz. Eviniz ile ilgili, ikili ilişkilerinizde fikirler önem arzedebilir. Evinizdeki günlük yaşam bu süreçte hareketli olacak gibi; ani bir taşınma kararı doğabilir. Cuma günü Merkür 6. evinizdeki Terazi burcuna geriliyor; eski çalışma arkadaşlarınız, eski müşterileriniz ya da eski kiracınız ile ilgili bazı detaylar tekrar gündeme gelebilir; bazı kronik rahatsızlıkların uyanması da muhtemel. Ufak detayları atlamamaya, günlük hayatınızdaki eksiklikleri, bazı projeleriniz üzerinde daha fazla vakit harcamaya özen gösterin. Üstün körü yapılan işler sonradan sorun çıkarabilir. Hafta sonu aile üyelerinin sağlık konuları, günlük rutin işler ve çalışma hayatınızdaki detaylar önem arzedebilir. Haftaya genel olarak bu alanlarda bazı sorunlar damgasını vurabilir; ancak ailenizin size yardımcı olacağını bilmelisiniz; duygusal olarak kendinizi güvende hissedebilirsiniz..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı, günlük hayatınızda hareketlenme söz konusu; arkadaş çevrenizdekilerden, sağlık, çalışma ya da günlük işleriniz ile ilgili destek bulabileceksiniz. Yeni ortamlar, yeni arkadaşlar yaşamınıza hareket getirebilir. Arkadaş çevrenizden sevindirici bir sağlık haberi duyabilirsiniz. Hafta ortası aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilgili olarak gergin etkiler devrede olabilir; ilişkinizde baskıcı, kırıcı tavırlar oluşabilir. Spekülatif her türlü girişimle ilgili bu hafta pek şanslı değilsiniz. Lüx alışverişlerden, kumar türü oyunlardan, eğlenceye fazla harcama yapmaktan uzak durmanızda fayda var. Özellikle hamile olanların kendilerine özen göstermeleri gereken bir hafta. Ani kıskançlıklar, intikam hisleri sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilişkinize zarar verebilir. Bunun yanında eşiniz ya da ortağınızla kısa bir seyahat ya da eğitim organizasyonu yapabilir; yakın çevrenizle ortaklaşa bir işe kalkışabilirsiniz. Kardeşleriniz komşularınızla olan fikir alışverişleri önem arzedecektir. Yakın çevrenizden ortaklık ya da evlilik haberi gelebilir. Cuma günü Merkür, 5. evinizdeki Terazi burcuna geriliyor; eski sevgilinizle karşılaşmanız, bitmiş bir ilişkinin tekrar oluşması, çocuklarınızla ilgili eski bir konunun tekrar açılması muhtemel. Eski bir hobiniz ya da bir yeteneğinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Bu konularda yeni başlangıçlar yapmak için sakın acele etmeyin. Hafta sonu bu alanlarda yakın çevreniz, iletişim şekliniz, bilginiz karar vermenizde size yardımcı olacaktır ancak yine de özellikle aşk ve çocuklarınız ile ilişkinizde, özel harcamalarınızda çok ama çok dikkatli olmanız gereken bir hafta olacaktır..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı günlük ve çalışma hayatınızla ilgili, yardımcılarınız, otorite figürlerinin sağlıkları ya da müşterileriniz ile ilgili olarak harika gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı projeleri kararlı ve atak ele almanız, kariyerinizde övgülere neden olabilir; terfi bile alabilirsiniz. Düşünceleriniz büyükleriniz tarafından onay görebilir. Hafta ortası aile içinde ilişkiler aniden sertleşebilir; fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar oluşabilir. Ev ve aile ile ilgili olarak çok yönlü düşünmenizi, olarları bencil bakmamanızı tavsiye ederim. Gayrimenkul satışı, taşınma konuları varsa, aksilikler oluşabilir. Kariyeriniz ve eviniz arasında kalabilirsiniz; eşiniz ya da ortağınızla ilişkilerinizde sorun çıkabilir. Ancak çalışma hayatınızda yaşayacağınız bazı gelişmelerden maddi olarak kazançlı çıkabilecek belki zam alabileceksiniz. Yeni müşteriler belki yeni bir iş, yeni proje yüzünüzü güldürecektir. Cuma günü Merkür, 4. evinizdeki Terazi burcuna geriliyor; aile üyeleri ile eski konular, hane ya da gayrimenkul satışınızda bazı detaylarda aksilikler, sürecin yavaşlaması, evinizdeki bazı elektronik aletlerde arızalar söz konusu olabilir. Gerekli bakımları yapmanız ve ev, aile ile ilgili detaylara daha önem vermeniz size fayda sağlayabilir. Hafta sonu evden çalışanlar gelir getirici etkiler altındalar. Gayrimenkul satışı, ev için alış verişler, hane içinde keyifli zaman geçirmek size mutluluk verebilir; ancak genel olarak bu hafta aile ve ev konularında ani gelişmelere hazır olun ve dengenizi, objektifliğinizi kaybetmeyin..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı, yeteneklerinizi yaratıcılığınızı gösterebilmek, ikna kabiliyetinizin kuvvetli olması size yarar sağlayabilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında, sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilgili olarak harekete geçebilirsiniz. Seyahat ve eğitim programları organize etmek adına güzel bir hafta başı. Bu alanlarda harekete geçmek adına cesaret gösterebilirsiniz. Hafta ortası  kardeşleriniz, komşularınız ile ilişkilerde dikkatli olmanız, yayıncılık ve eğitim işlerinizde kısa seyahat planlarınızda ani gelişmelere direnmemeniz, detayları iyi hesaplamanız gerekmekte. Çevrenizden üzücü sağlık haberleri alabilirsiniz. Ani karar değişiklikleri, yeni fırsatlar kararlarınızda değişim yaratabilir. Çok yönlü düşünmeniz size fayda sağlayacaktır. Kişisel yeteneklerinizi bu alanlarda kullanmanın tam zamanı; bu sorunlar karşısında iyimser yaklaşımlar işinizi kolaylaştıracaktır. Hayata geniş pencereden bakmalısınız. Sevgiliniz ya da çocuklarınızla ilişkinizde düzelmeler, belki yeni bir aşk ya da bebek haberi sizi sevindirebilir. Cuma günü Merkür, 3. evinizdeki Terazi burcuna geriliyor; iletişim cihazlarınızda ulaşım araçlarınızda arızalara karşı dikkatli olun, dosyalarınızı ve rehberinizi yedekleyin. Araçlarınıza gerekli bakımı yaptırın. Yakın çevreniz ile eski konular gündeme gelebilir, seyahatlerinizde ya da eğitim hayatınızda bazı aksilikler oluşabilir. Konsantrasyon problemlerine karşı dikkatli olun. Hafta sonu bu sorunlara karşı yeni fikirler, kararlar hayatınızda değişim yaratabilir. Genel olarak iletişim sorunları, kararsızlık yaşayabileceğiniz bir haftaya hazır olun..

Başak Burcu ve Yükselen Başak


Hafta başı aile içindeki bazı sorunlar çözümlenebilir. Ev, aile veya gayrimenkul ile ilgili olarak kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim işleri akıcı ilerleyecektir. Aile üyelerinden destek bulabilirsiniz. Duygusal olarak özgüveniniz, kararlı yaklaşımlar size fayda sağlayabilir. Hafta ortası çocuklar, eğlence hayatı, spekülatif girişimler, sevgiliniz ile ilgili olarak harcamalarınızda artış görülebilir. Özellikle hamile olanlar bu hafta kendilerine özen göstermeliler; riskli etkiler var. Lüks alışveriş, bazı hobiler ödemeleri arttırabilir. Aşk ilişkilerinde dengeler bozulabilir. Değerler duyguların önüne aniden çıkabilir. Ev ve aile ile ilgili olarak üzeri kapatılmış konuların çözümü keyfinizi yerine getirecektir. Hoşunuza gitmeyen alışkanlıklarınızla vedalaşmak adına uyumlu enerjiler iş başında olacak. Keyifli bir ev süreci var önünüzde. Cuma günü Merkür, 2. evinizdeki Terazi burcuna geriliyor; maddi konularla ilgili olarak eski bir proje, eski bir başvuru tekrar gündeme gelebilir. Önceden imzalanmış bir maaş bordrosu sorun yaratabilir. Geliriniz ile ilgili hukuksal bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Hafta sonu harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmekte ancak bunun yanında hiç beklemediğiniz bir fırsat bu konularda size destek yaratacaktır; ümidinizi kesmiş olduğunuz bir proje tekrar uyanabilir. Ancak söylemeliyim ki; gelir gider tablosundaki dengeyi bozmamanız gereken bir hafta var önünüzde..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı ikili ilişkilerde iletişim trafiğinizde artış, fikir birliklteri ve kararlar gündeme gelebilir. Kısa bir seyahat, bir eğitim programı organize edebilirsiniz. Yakın çevreniz aracılığı ile bir eş ya da ortak adayı ile tanışmanız muhtemel. İletişim, yayıncılık, ulaşım konularında anlaşmalar, sözleşmeler oluşabilir. Hafta ortası  ise maalesef fikirlerinizde ısrarcı olmanız, belki kararsızlık çekmeniz ikili ilişkilerdeki dengenizin bozulmasına neden olabilir. Olaylara bireyci değil bütün olarak yaklaşmanız, eşiniz, ortağınız ya da rakipleriniz ile ilişkilerde yapıcı rol alabilir. Aksi halde bazı ilişkilerde koğuşlar görülebilir. Sosyal çevrenizden arkadaşlarınızın fikirlerine hafta arası önem gösterin. Bazı kriz durumlarında arkadaş çevrenizden destek bulabilirsiniz. İletişim, yayıncılık, eğitim seyahat girişimlerinizde arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Cuma günü Merkür, burcunuza geriliyor. Eski düşünceler, geçmişe dönük hatıralar, nostalji üzerinizde etkili olabilir. Konsantrasyon problemleri ile karşılaşabilirsiniz.. Detaylar üzerinde daha dikkatli olmanız gerekmekte. Bu sürede yeni girişimlerden uzak durun, imzalar, anlaşmalar, başlangıçlar sonradan problem yaratabilir. Bazı kronik rahatsızlıklarınıza karşı gerekli kontrolleri yaptırın. Hafta sonu sosyal olarak daha hareketli olabilirsiniz. Fikirleriniz çevrenizde kabul görebilir. Ancak aşırı özgüven yakın ilişkilerinizde problem yaratabilir; dengeleri bozmamaya özen gösterin. Bazı ikili ilişkilerde bitişler yaşanabilir; ya da beklenmedik ani başlangıçlar sizi şaşırtabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı gelirleriniz ile ilgili olarak, hızlı gelişen başlangıçlar, yeni projeler keyfinizi yerine getirebilir. Yeni bir müşteri, bir başvuru gelir arttırıcı gelişmeler yaşatabilir. Başvurunuzdan olumlu cevap alabilirsiniz. Kişisel bakım ile ilgili harcama yapabilirsiniz. Hafta ortası bazı beklenmedik gelişmeler, haberler kontrolünüz dışında moralinizi bozacaktır. Günlük ve çalışma hayatınızda bazı gizlilik içeren hareketlerin ortaya dökülmesi, gizli düşmanlıklar, dedikodular canınızı sıkabilir. Yakın çevrenizden hastalık haberlerine üzülebilirsiniz. Plansız girişimlerden ve sır içeren ilişkilerden uzak durmanızda fayda var. Cuma günü Merkür, 12. evinizdeki Terazi burcuna geriliyor; sizden gizlenmiş olan konularla yüzleşmeye hazır olun. Bazı kronik rahatsızlıklara karşı kontrollerinizi ihmal etmeyin. Konsantrasyon ve uykusuzluk çekmek, yaratıcılığınızda yavaşlama canınızı sıkabilir. Bu süreçte kafanız dağınık olabileceğinden, düşüncelerin eskiye ve geçmiş hatıralara kayması doğal olabilir. Sezgilerinize güvenin ve dedikodudan, gizli her türlü iletişimden uzak durun. Başlangıçlar, girişimler adına uygun bir dönem değil. Hafta sonu psikolojik açıdan yorucu geçebilir. Moralinizi yüksek tutmaya ve içinize kapanmamaya özen gösterin. Büyüklerinizden, otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Dikkatinizi kariyerinize çevirmek hafta sonu size yarar sağlayabilir; bazı sorunları bu şekilde çözebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı, aşk, çocuklar, yaratıcılığınız açısından parlayabilirsiniz. Yeni bir aşk, bir bebek haberi, yepyeni bir hobi keyfinizi yerine getirebilir. Özgüveniniz ve girişimci yanınız spekülatif atılımlarda şans verebilir. Hafta ortası bulunduğunuz sosyal çevre ile aranızda ani gelişebilecek sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşırı özgür düşünceler arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dengesizlik yaratabilir; farklı gruplar yeni arkadaşlar sosyal çevrenize katılabilir. Ancak bazı maddi konular sosyal çevre bağlantılı olarak oluşabilir. Eğlence, lüks tüketim ve hobileriniz ile ilgili olarak harcamalarınız artabilir. Arkadaşlarınız ile para konularına girmemeniz uygun olur. Sosyal çevreden ani bir aşk ihtimali doğabilir. Hamile olanlar için dikkatli olunması gereken bir hafta. Cuma günü Merkür, 11. evinizdeki Terazi burcuna geriliyor; eski dostlar, eski arkadaş grupları, arkadaşlar arasında nostaljik aktiviteler gündeme gelebilir. Bazı arkadaşlarınız ile aranızda önceden gelen konular çözüm bekleyebilir. Hafta sonu yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, din ve felsefe konularında sosyal çevrenizden destek bulabilirsiniz; bu konularla ilgili gruplar içinde olabilirsiniz. Ancak yine de arkadaşlık ilişkilerinizde dengeyi bozmamaya, bencil değil bütünlük içeren bakış açısına dikkat etmenizde hafta boyu fayda var..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı, bilinçaltınızda hızlı düşünceler etkin olabilir; bazı sorunu işlerinizi ev ve aile desteği ile çözebilirsiniz. Aile arasında bazı problemleri giderme olanağı bulabilir; bazı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulma kararı alabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olabilir. Duygusal olarak güvende hissedebilir, evinizde sakin bir kaç gün geçirebilirsiniz. Hafta ortası kariyerinizde fikir ayrılıkları, ilişkilerinizde dengesizlik yaratabilir. Kararsızlıklar gerekli önlemleri almanızı engelleyebilir. Toplumsal statünüzde ani değişimler oluşabilir; olayları akışına bırakmalı ve direnmemelisiniz. Otorite figürleri ile ilişkilerinizde inatçılık ve ısrar, güç mücadelelerine neden olabilir. Kariyer açısından yeni oluşumlara hazır olun; tabii bu bir son veya başlangıç olabilir. Cuma günü Merkür, 10. evinizdeki Terazi burcuna geriliyor; kariyeriniz ile ilgili olarak bazı eski kararlarınızı tekrar ele almanız , önceden yapılmış bir iş başvurusu, bazı eski dosyalar, görüşmeler, tekrar önünüze gelebilir. Detaylar üzerinde dikkatli olmalı, iyi düşünmeden girişimlerde bulunmamalısınız. Bu süreçte başlangıçlar ileride sorun çıkarabilir; çok dikkatli davranmaya, satır aralarına konsantre olmaya özen gösterin..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı sosyal çevreniz ile beraber eğitim, seyahat, medya, yayıncılık konularında girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevreniz sayesinde yeni gruplar içine girebilir; bu kişilerle fikir alış verişlerinde bulunabilirisiniz. Hafta başında toplu şekilde alacağınız kararlarınız önem kazanabilir. Kardeşleriniz ya da komşularınız umut vaadedici projeler sunabilirler. Hafta ortası yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat, medya, pazarlama, din ve felsefe konularında ani gelişebilecek aksilikler problem yaratabilir. Bazı iletişim, yanlış anlama nedeniyle bu konularda beklediklerinizi bulamayabilir, yeni oluşumlar içine girebilirsiniz. İnançlarınızı sorgulamak, bilginizi sınamak zorunda kalabilirsiniz. Bazı gelişmeler kontrolünüz dışında sizi üzebilir. Cuma günü Merkür 9. evinizdeki Terazi burcuna geriliyor; eski düşünce kalıpları, tarih, eski din konuları, yabancı kültürler, gelenekler ilginizi çekebilir. Eski bir hukuksal problem tekrar gündeme gelebilir. Akademik açıdan bazı problemler tekrar önünüze çıkabilir, uzun seyahatlerinizde hesapsız aksilikler, dikkatsizlik sonucu oluşabilir. Bu alanlarda detayları göz ardı etmemeniz, kontrollerinizi yapmanız; yeni girişimlerden uzak durmanız sorunları hafifletebilir. Yurtdışı seyahatlerinizde, eşyalarınıza, pasaportunuza, biletlerinize dikkat edin. Hafta sonu bu konulardaki problemlerinizi çözebilmek adına ikili ilişkilerden, ortaklarınızdan eşinizden ya da yetkili kişilerden gerekli destekleri bulabilir; fikir danışabilirsiniz. Genel olarak haftaya yurt dışı, hukuk, medya ve eğitim alanında ani gelişebilecek durumlar damgasını vurabilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı kariyeriniz ile ilgili sorumluluklarınıza sahip çıkarak, sabırlı ve ayarında yapacağınız atak girişimler, size maddi olanaklar sunacaktır. Otorite figürleri ve amirleriniz tarafından maddi artış ile ödüllendirilebilirsiniz. Kariyerinizde maddi olarak gelişme kaydetmeniz, yeni bir işe girmeniz ya da maaş artışı mümkün. Hafta ortası bütçenizde ayarsızlıklar oluşabilir, hesapsız harcamalar gündeme gelebilir. Ozellikle içinde bulunduğunuz arkadaş grupları ile para alışverişlerine, borç ilişkilerine girmemenizde fayda var. Sosyal hayatınızda bazı değişimleri, maddi olarak karşılamakta sorun yaşayabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 8. evinizdeki Terazi burcuna geriliyor; eski banka hesapları, eski borçlar, unutulmuş vergi, prim borçları, kredi kart hesapları, bazı miras konuları tekrar gündeme gelebilir. Bazı eski endişe ve korkular uyanabilir. Bazı konuların derinine inmek, araştırma yapmak, detayları incelemek adına uygun bir dönem. Bu süreçte, yeni kredi, borç başvurularından uzak durmak daha uygun olacaktır. Ortaklaşa gelir konularında geriye dönük incelemeler yapılabilir. Hafta sonu özellikle arkadaşlarınız ile aranıza maddi konuları sokmamanız, para alış verişlerine girmemeniz ve harcamalarla ilgili olarak dengede kalmanız en uygunu olacaktır; zira haftaya bu tarz kriz içeren konular damga vurabilir..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder