29 Ekim 2014 Çarşamba

29 Ekim 2014 - Astrolozi

 
Yüce Atatürk, Cumhuriyetimizin 91. yılını, kıvanç ve coşkuyla kutladığımız büyük günde milletçe huzurunuzdayız. Türk milleti bugün sana olan bağlılığını, özlemini ve sevgisini yürekten ve büyük bir sesle hep birlikte yinelemektedir. Tarihimizin en büyük çağdaşlaşma ve değişim hamlesi olan Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermektedir. Ruhun şad olsun. Yüce milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...
 
Yeni güne Ay'ın Oğlak burcunda ilerlemesi ile merhaba diyoruz; Oğlak sorumluluklarının farkındadır, ne zaman, nerede, nasıl, ne yapacağını bilir, sistemli ilerler.. Çalışkandır, etrafındakilerden de aynı sorumlulukların farkında olmalarını bekler. Sabırlıdır, planlarını önceden yapar.. Çalışkandır.. Duygularına yenik düşmez, onları ikinci plana atabilir. Hislerini yaptığı işe karıştırmaz, yapılması gerekeni yapar. Çevresine soğuk ve duygusuz görünmesi bundandır; bir o kadar da olgundur.
 
07:46'da Ay ve Pluto kavuşumu gerçekleşiyor; Oğlak bir öncü burç.. Uzun zamandır etkisinde olduğumuz Büyük kareyi Ay bugün tetikleyebilir. 11:49'da Ay ve Uranüs arasındaki kare ile bu kesinleşecektir. Bir süredir planlanan bazı başlangıçlar adına adım attırıcı bir enerji verecektir. Düzenimizi değiştirici, eskiyi silip yerine gelecek yeninin startı verebilir. Hazırlıklı değilseniz, detaylar üzerinde yeterince çalışmadıysanız; yeni başlangıçlar tavsiye edilmez. 11:22'de Ay ve Chiron arasındaki ılımlı görünüm ile daha ileriye gidebilmek, başarı yolunda ilerlemek adına nerede ne yapmamız gerektiğini bileceğiz. İş sadece uygulamaya kalmış gibi.. Ay'ın Pluto ve Uranüs dokunuşları ile de bu fırsatları bulabiliriz.
 
19:29'da Ay ve Merkür arasında sert bir kare oluşuyor; bu görünüm ilişkiler adına biraz tehditkar.  Mümkünse önemli görüşmelerinizi bu saate bırakmayın. Hislerimiz ve duygularımız, mantığımızın esiri olabilir ve bu yüzden konuşmalar sertleşebilir. Olayları akışına bırakmak, sözlerin, kelimelerin üzerinde fazla durmamak en uygunu olacaktır.
 
21:15'teki Ay ve Düğümler arasındaki sert kare ile akşamın üzerine bir karamsarlık duygusu çökebilir. Yapmak istediklerime ulaşamadığımızı, engellendiğimizi başaramadığımızı, onaylanmadığımızı düşünebiliriz; kendimizi yetersiz görmek kolaylaşabilir. Kesinlikle geçici bir etki olduğundan bu duygulara mahal vermeden, sakin ve dengede kalmak en önemlisi..
 
 
Astrolozi
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder