30 Ekim 2014 Perşembe

30 Ekim 2014 - Astrolozi

 
Yeni bir güne Ay'ın Oğlak burcundaki yolculuğu ile merhaba diyoruz.. Biraz melankolik, biraz eleştirici biraz da soğuk olmanın yanı sıra, ciddi, sabırlı ve ne istediğimizi bilen davranışlar bizi etkisi altına alacaktır. Etrafımızdakilere asık suratlı görünebiliriz; bunun nedeni her şeyin doğru şekilde, kitabına uygun yapılmasını istememiz ve yerine getirilmediğinde duyacağımız mutsuzluk olabilir.. Çevremizdekilere bu konuda güvensizlik duyabiliriz. Kendi kendimize yetmek, işimizi bildiğimiz gibi yapmayı istemek, işkoliklik yaratabilir.
 
05:00'te Ay ve Satürn arasındaki olumlu görünüm nedeniyle sabaha ağır ve sakin bir ruh hali içinde uyanabiliriz. Önümüze gelen her konuyu ciddi algılamak, yalnız kalarak derin düşüncelere dalmak, konuları ciddiyetle ele almak, sabah saatlerinde görev ve sorumluluklarımızın önemini kavramamıza yarayacaktır. Diğer zamanlara göre daha iradeli ve dikkatli davranabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve 15:51'de Kova burcuna geçene kadar hareketine açısız devam edecek.. Dolayısı ile Satürn'ün olumlu etkilerini bu saate kadar hissedebiliriz.
 
Kova burcu etkisi ile akşam üzerinden itibaren daha yaratıcı, daha özgür ve kendine özgü bir hal takınabiliriz. Zamanın bir adım ötesini düşünebilir, kurulu bir düzeni takip etmek yerine sezgilerimizin sesini dinlemek isteyebiliriz. En korkacağımız şey ise sindirilmek ya da kişiliğimizi ortaya koyamamak olacaktır. Arkadaş canlısı ve grup aktivitelerine meyilli programlar yapmak adına olumlu bir gün yarısı geçirebiliriz.
 
 
Astrolozi
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder