9 Ekim 2014 Perşembe

9 Ekim 2014 - Astrolozi

 
Farkında olmayabiliriz; ancak stresli enerjilerin aktif olduğu bir Tutulma gününü arkamızda bıraktık.. Etkileri önümüzdeki zamanlarda da devam etse de zor bir günü atlatmış olmak sevindirici; en azından Ay dün Koç burcundan çıktı ve bugüne boşluktaki hareketi ile giriyor. Yepyeni, ışıl ışıl bir gün başlıyor; yeni umutlar, yeni seçenekler.. Belki yanlışları düzeltebilecek belki temiz sayfalar açabilecek yepyeni bir başlangıç..

Sabah saatlerinde Ay halen açısız ilerleyeceğinden, netsizlik, belirsizlik etkileri işlerimizde etkili olabilir. Önemli başlangıçları, girişimleri mümkünse, 14:43'te Ay'ın Boğa burcuna geçişinden sonraya ertelemeniz daha uygun olabilir. Boğa, Koç'a göre çok daha dengeli, istikrarlı, diplomatik etkiler verecektir. Yöneticisi Venüs sayesinde hisler, duygular, sevgi temaları, hayattan keyif alma dürtüsü hatta tembellik verebilir. İşini şansa bırakmayı sevmez ve uzun vadeli hedefler koyabilir kendine. Alışkanlıklarına bağlı, değişimden pek hoşlanmaz.

16:08'de Ay ve Merkür karşıtlığı biraz kafa karıştırıcı.. Duygularla mantık arasında mücadele, sudan sebeplerle ilişkilerde sorun çıkarabilir. Başkalarında onaylamadığımız düşünce biçimlerini birden kendimiz savunuyor hale gelebiliriz. Eski önyargılar, geçmiş tecrübeler kararlarımızda zorlayıcı etkiler verebilir. Olaylara objektif yaklaşmak, ortak değerlere saygı göstererek davranmak bu saatleri sorunsuz geçirmemize yardım edebilir.

23:29'da Ay ve Neptün arasında ılımlı bir etkileşim gerçekleşecek; etrafımızdakilere, yardıma ihtiyacı olanlara karşı olan hassasiyetimiz tavan yapacak gibi. Vericilik ve acıma duygumuz yükselebilir; ancak dikkatli olmakta yarar var, malum suistimallere de açık olabiliriz. bu geceyi, ülkemizin bulunduğu zor durumlar adına Neptün rüzgarını da yelkenlerimize doldurup, dua ve iyi niyetler için kullanmak en doğrusu olabilir. Gece saatleri ruhani çalışmalar adına uygun enerjiler barındırıyor.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder