20 Ekim 2014 Pazartesi

20 Ekim 2014 - Astrolozi

 
 
Yepyeni bir hafta ve Ay Başak'ta.. Seviyorum ben Başak enerjisi ile başlayan haftaları; çalışkanlık, titizlik, detayları önemsememe yarıyor.. Yöneticisi Merkür'ün verdiği hareketlilik, hafta sonu rehavetinin ardından işleri kolayca, pratiklikle ele almama neden oluyor.. Zihin de vücut da çalışmaya müsait.. Aşırı detaylar arasında kaybolmadan, ana hatları ile elimizdekileri toparlamak haftaya sistemli başlamamıza neden olacaktır..
 
00:41'te Ay ve Pluto arasındaki güzel üçgen açı sayesinde, daha başka zamanlarda boş verdiğimiz detayları kolayca, kararlılıkla ele alabilmemize yarayabilir.. Bazı düşüncelerimizi, planlarımız kafaya takabiliriz. Konuların derinine inmek, gerçek nedenlerini araştırmak adına daha sonrası için yararlı olabilir. Gece yarısında duygusallığımız oldukça canlanabilir; bazı şeyleri daha derinden hissedebiliriz.
 
08:18'te Venüs ve Mars ılımlı açısı kesinleşiyor; dünden etkisi başladı ve gün içinde de etkili olacak.. Eğer paylaşmaya açık biri isek her türlü aktivite için son derece doyurucu olacaktır. İnsanların içinde olmak, eğlenceli, hoşça ve hareketli bir yaşam, kişisel tatminlerimiz için önemli olacaktır. Bu etki altında kendimizi daha çekici ve güzel hissedebilir ve öyle olmak isteyebiliriz. Bu arada para kesemizin ipleri de gevşeyebilir; aman sabahın erken saatlerinde harcama planları yapmayın.. Uyanmaya çalışan bazı ilişkilerde bugün gelişmeler hızlanabilir, haberiniz olsun..
 
16:48'te Merkür Kuzey Ay Düğümü ile kavuşuyor; bir telefon, bir mail ya da okuduğunuz duyduğunuz bir haber, belki de hayatlarınızda önem teşkil edebilecek bir düşünce, kadersel özellikler taşıyabilir.. Akşam üzeri iletişim şekliniz bazı önemli olaylara sebep verebilir.. Biraz gün içinde kendinizi dinleyin derim ben..
 
23:32'de Ay ve Satürn arasındaki ılımlı görünüm sayesinde biraz kendimizle baş başa kalmak, derin düşüncelere dalmak ve ağır, sakin bir hal takınmak mümkün. Ciddi kişilerle ciddi konular üzerinde konuşmak adına uygun bir saat; zaten bu saatte her ne olursa olsun her konu bize ciddi görünebilir. Görev ve sorumluluklarımızın öneminin kavranabileceği ve duygusal ihtiyaçlarımızın dengelenebileceği bir gece var önümüzde. Diğer vakitlere göre daha dikkatli ve iradeli olmak kolaylaşabilir..
 
23:37'de Merkür ve Jüpiter arasında, tüm gün hissedeceğimiz bir etki kesinleşiyor; güzel sextil bir açı, yarın da etkili.. Merkür geri hareketinden dolayı, hissetmekte içsel olarak zorlanabiliriz ya da detaylar geçmişe dönük olabilir. İyimser düşünceler, pozitif zeka, çok geniş anlayış kapasitesi, öğrenmeye istek, bilim, din, psikolojiye merak ve eğitime açlık verebilecek bir transit. Her alanda iletişim kurmak, kısa ya da uzun yolculuklar yapmak, yabancı mekanları farklı gözle tanımak adına çok uygun. Eğitim için bir okula başvurmak açısından harika bir zamanlama. Yazarlar, öğretmenler, konuşmacılar, medya görevlileri, insan ilişkicileri yönünden kaçırılmaması gereken günler. Kişisel çalışmalarınızda da ahenkler yakalatabilir.  Kısa bir etki olduğundan isabetli bir başlangıç adına olumlu değerlendirebilirsiniz. Hayatınızın istediğiniz bir alanında ileriye dönük planlar yapabilirsiniz, çünkü bugün ihtiyaçlarınızı görmekten çok daha geniş bir düşünme kapasitesi işimize yarayacaktır.
 
 
Astrolozi
 


2 yorum:

  1. Sevgili astrolozi. Kuzey ay dugumu merkur kavusumunun etkisi nasil olacak? Iyi mi kotu mu? Sevgiler. Tesekkurler.

    YanıtlaSil
  2. herkesin kendi haritasına bağlı bir şey bu..

    YanıtlaSil