11 Ekim 2014 Cumartesi

12 Ekim - 18 Ekim Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Haftaya ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında, yetkililerden görebileceğiniz desteklerle başlıyorsunuz. Aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili olarak alacağınız ortak kararlar, ortak girişimler, belki taşınma fırsatları önem arzedebilir. Bu konularda gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bu haftaya ikili ilişkileriniz damgasını vuracaktır.. Yakın çevrenizde bazı eski konular tekrar gündeme gelebilir; eski eş, eski ortak ile karşılaşmalara hazır olun. Aniden bir seyahat, yurt dışı, hukuksal, eğitimsel bir konunun tekrar gündeme gelmesi,  internet veya yayıncılık işlerinizle ilgili bazı hızlanmaların, eski detayların üzerinden geçebilmek için size fırsat sunabilir. Daha önce fikir danıştığınız kişilerin verdiği öneriler bu hafta işinize yarayabilir. İkili ilişkilerinizde bazı problemlerinizi çözebilmek adına harika fırsatlar bulabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftaya, çalışma hayatı, günlük işleriniz ve sağlığınızla ilgili konularda arkanıza alabileceğiniz aile desteği ile başlıyorsunuz. Eviniz ve aileniz ile ilgili bir çok detayı halledebilme fırsatı bulabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla evinizde bir araya gelebilir, yeni müşteriler ya da kiracılar bulabilirsiniz. Tadilat, onarım, revizyon işleri için fırsatlar doğabilir. Eski çalışma arkadaşları, eski müşteriler bu dönemde karşınıza çıkabilir. Eski bir proje tekrar gündeme gelebilir ve maddi bir fırsat doğurabilir. Bütçenizin üzerinden geçmek, harcamalarınızı ayarlamak, bazı müşteriler ya da çalışma arkadaşlarınızla oluşmuş krizleri çözebilme fırsatı yakalayacaksınız. Kronik bazı rahatsızlıkların da iyileşme süreci bu haftaya denk gelebilir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Haftaya aşk, çocuklar, yetenekleriniz veya hobileriniz ile ilgili olarak kararlar alabilmenizi sağlayacak etkilerle giriyorsunuz. Bir hobiniz ile ilgili bir eğitime karar vermek, sevgiliniz ya da çocuklarınızla kısa bir seyahat düzenlemek, yakın çevreden bir aşk ihtimali çıkması, spekülatif alanlarda kararlar vermek mümkün. Nostaljik, eski ilgi alanınızın tekrar gündeme gelmesi, eski sevgili ile karşılaşma da bu listeye dahil edilebilir. Çocuğunuzun eğitim işleri ile meşgul olabilir; yeteneğiniz varsa yazmaya başlayabilirsiniz. Yaratıcılığınız bazı halledilmesi gereken konularda size yardımcı olacaktır. Hafta içinde bu konularla ilgili alacağınız ortak kararlar, ikili ilişkileriniz açısından da önem arz edebilir. Yetenekleriniz ile ilgili ortaklık kurmak, yetkilisinden fikir danışmak, bir aşkın evlilik kararı ile perçinleşmesi mümkün..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftaya ev, gayrimenkul ve ailenizden gelebilecek maddi fırsatlarla giriyorsunuz; bir alım satım konusu tekrar gündeme gelebilir, aile üyelerinden gelebilecek bir destekle maddi kazanç elde edebilirsiniz. Hane içinde bazı arızaların, revizyon gerektiren bölümlerin hafta içi halledilmesi mümkün. Evden çalışanlar, kazanç getirebilecek işlere imza atabilir. Aile içinde bazı eski konular, ebeveyn sağlığı ile ilgili sorunlar çözüme ulaştırılabilir. Günlük çalışma hayatınız, kişisel bakım gerektiren bazı konular haftanın ikinci yarısında sizi meşgul edebilir; bazı detaylar dikkatinizi çekmek adına tekrar gündeme gelecektir. Bazı hoşlanmadığınız alışkanlıklarınızdan kurtulmak adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygusal olarak güvende hissedebileceğiniz, eviniz ve ailenizle daha fazla vakit geçirmek isteyeceğiniz bir hafta olacaktır..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftaya yakın çevrenizle oluşabilecek yorğun iletişim trafiği ile giriyorsunuz; kısa bir seyahat ya da eğitim programı fırsatı doğabilir, bazı kararlar fikirler, bilginizi, hayat felsefenizi paylaşabileceğiniz durumlar oluşabilir. Sosyal çevre ile ilişkileriniz, eski dostlarla karşılaşmak, daha önce üzerinde düşünülmüş bazı eğitim fırsatlarının gündeme gelmesi muhtemel. İletişim cihazlarınızda ya da ulaşım araçlarınızda oluşabilecek arızalara karşı dikkatli olmakta gerekl kontrolleri yaptırmakta yarar var. Çocuğunuzun eğitim konuları, sevgilinizle organize edeceğiniz bir seyahat, yeteneklerinizle ilgili fırsatlar ayağınıza dolanabilir. Sevgiliniz ya da çocuklarınızla aranızdaki problemleri konuşarak halletmeyi deneyin; hafta içi sizi bu konuda destekleyici etkiler bulacaksınız. Spekülatif girişimlerde de dikkatli olmanızda yarar var..

Başak Burcu ve Yükselen Başak


Haftaya üzeri kapatılmış bazı maddi fırsatların tekrar gündeme gelmesi, bazı harcamaların kontrolünüz dışı gelişmesi gibi detayların etkisi ile giriyorsunuz. Önceden kaybetmiş olduğunuz bir eşyanızı bu hafta başı bulmanız mümkün. Maddi geliriniz ile ilgili bazı konular tekrar gündeme gelecektir; ümidinizi kestiğiniz bir konu bu alanda tekrar gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili olarak bazı alışverişler, revizyonlar ya da ile üyeleri ile ilgili olarak bazı harcamalar gündeme gelebilir. Gayrimenkul alışverişinden bir kazanç elde etme hesapları tekrar yapabilirsiniz. Evinizden idare edebileceğiniz, hane ya da ailenizle ilgili bir gelir fırsatını tekrar yakalamanız mümkün. Eski bir başvurunuzdan haber almanız, otorite figürlerinden destek görebilmeniz mümkün. Hafta içi harcamalara dikkat edin; yatırım ve girişimler için pek acele etmeyin..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftaya sosyal çevrenizde hukuksal, yurt dışı, eğitim, yayıncılık, medya, pazarlama ve seyahat alanlarında daha önce ilgilenmiş olduğunuz konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayacak etkilerle giriyorsunuz. Arkadaş çevrenizde bu alanlarda yetkisi olan kişilerle fikir tartışmalarına hazır olun. Eski dostlarla tekrar karşılaşmanız mümkün. Daha önce bulunduğunuz fikir grupları içinde bulunabilirsiniz. Hafta içi bazı eski dosyalar, eski mesajlar, eski mailler önünüze düşebilir; yakın çevre ile eski konular gündeme gelebilir. Nostaljiye olan ilginiz hafta içi yoğunlaşabilir. Hafta içi alacağınız kararlarda çok acele etmeyin; zira düşünceleriniz önyargılarınızı aksettirebilir. Yakın çevre ile eskilerden konuşmak, tarih ve felsefe konusunda yazmak adına uygun bir hafta. Seyahatlerinizde, iletişim cihazı ve ulaşım aracı alışverişlerinizde ekstra dikkate ihtiyacınız olabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftaya, üzeri kapanmış bazı kariyer fırsatlarının tekrar gündeme gelmesi, otorite figürlerinden beklenmedik desteklerinin etkisi ile giriyorsunuz. Yeteneklerinizi kariyerinizde kullanabileceksiniz; fırsatlar oluşturabilirsiniz. Gizli her türlü hareketten uzak durun; eski dedikodular, gizli düşmanlıklar uyanabilir, sırlar ortaya dökülebilir. Eski önyargılar, endişeler sorun yaratabilir. Harcamalar ve gelirler arasında, hafta arası dengeler şaşabilir. Yaratcılığınızı konuşturduğunuz bir konuda maddi ideallerinizi gerçekleştirme fırsatları bulabilirsiniz; ancak harcamalar üzerinde dikkatli olun. Eski bir yeteneğiniz bu dönemde uyanabilir. Riskli maddi girişimler adına dikkatli olmalı, sürpriz gelişmeler karşısında dikkatli olmalısınız. Bazı kronik rahatsızlıklar bu dönemde uyanabilir; tedavileri için fırsatlar bulabileceksiniz..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftaya sosyal çevrenizden, yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama konularında yetkililerinden gelebilecek desteklerle giriyorsunuz. Eski arkadaş çevreniz ile bu konularda tekrar iletişim kurma fırsatı bulabilir, yukarıdaki alanlarda fikir alış verişleri yapabilirsiniz. Uzun süredir görüşemediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Daha enerjik hissedebileceğiniz bir haftaya hazır olun. Eski dostlarınızla bazı problemleri halledebilme adına fırsatlar bulabilir ya da arkadaş çevrenizde oluşabilecek sorunları çözebileceksiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak bazı hukuksal konularla ilgilenmek için yeterli enerjiyi bulabilir; yurtsışı ve eğitim alanlarında fırsatlar yakalayabilirsiniz. Medya işlerinizde, seyahatlerinizde de arkadaş çevrenizden destek bulabileceksiniz. Hayat felsefeniz, dini görüşleriniz ile ilgili sohbetler içine girebilir; araştırma fırsatı yakalayabilirsiniz..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Haftaya kariyerinizle ilgili beklenmedik desteklerin etkisi ile giriyorsunuz. Otorite figürlerinden, çalışma performansınızla ilgili olarak destek ve onay görmeniz mümkün. Burs, kredi, prim, vergi, sigorta işlerinizde ilerlemeler kaydedebileceksiniz. Eski bir iş başvurunuz, çalışma ortamınızın değişmesine neden olabilir. Otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde düzelmeler, bazı kriz ortamlarında iyileşme sağlayacaktır. Bir kenarda unutulmuş bir proje bir kariyer fırsatı doğurabilir. Bazı sırların da ortaya dökülmesi muhtemel olduğundan gizli her türl girişimden uzak durmanızda fayda var. Krinik bazı rahatsızlıklar uyanabilir ve kontrol gerektirebilir. Kariyerinizle ilgili eski endişelerin uyanması, gerekli önlemleri almanıza fırsat tanıyabilir. Kariyeriniz ile ilgili eski görüşmeleri, eski dosyaları, bazı eski kararlarınızı sorgulamanız gereken bir hafta olacaktır..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftaya yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, seyahat konularında yetkilisinden alacağınız fikirlerin etkisi ile giriyoruz; bu alanlarda ortak kararlar almak, eşiniz ya da ortağınızla ortak hareket etmek önem kazanacak. Uzun süredir planladığınız bir seyahat, bir eğitim programı, açmak istedğiniz internet sayfası, ortak alınabilecek kararlarla gündeme gelebilir. Uzak yerlerden ya da uzak akrabalar aracılığı ile bir eş ya da ortak tanımanız mümkün. Sosyal hayatınızda hafta içi hareketlilik olacaktır. Tafihi, felsefi, dini görüşlerinizi, seyahatleriniz ile ilgili tecrübelerinizi sosyal çevreniz ile paylaşma fırsatı bulabilirsiniz. İlişkilerinizde bilginiz ve gücünüz eski değerini bulabilir. Eski kültürlere olan merakınız artabilir. Eski okul arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ancak yurtdışı, hukuk, eğitim, pazarlama alanlarında kararlarınızda acele etmeyin, detayları, eski tecrübelerinizden yararlanarak verin.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftaya çalışma ortamında bazı gelişmelerin, çalışma arkadaşlarınız ya da müşterilerinizin desteği ile bazı problemlerinizi çözebilmenizin etkileri ile giriyorsunuz. Opearsyon gerektiren hastalık müdahaleleri yaşayabilirsiniz. Acele karar vermeyin. Eskiden gelme kredi vergi, sigorta, miras, nafaka, burs, prim konularının detaylarını bu hafta içi halletmeniz olası. Çalışma arkadaşlarınız ya da yardımcılarınız veya müşterileriniz aracılığı ile bazı kriz içeren sorunlarınız çözüme ulaşabilir. Otorite figürlerinden de destek bulabileceksiniz. Kariyerinizde destek görebilir, ödüllendirilebilirsiniz. Geçmişe dönük olarak tekrar gündeme gelebilecek kredi, borç, prim, burs, miras ya da nafaka konuları detayların halledilebilmesi adına tekrar gündeme gelebilir; sorunları çözebilirsiniz.







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder