16 Ekim 2014 Perşembe

16 Ekim 2014 - Astrolozi


Güne Ay'ın Yengeç burcundaki duygusal hareketi ile başlıyoruz.. Aile, ev, anaçlık, koruma, vatan, millet, duygusal güvenlik ana başlıkları öne çıkabilir. 02:26'da Ay ve Merkür arasındaki sert kare ile geceyarısının ardından iletişim ve zihinsel aktivite trafiğinde artış görülebilir. Merkür'ün yanık ve geri harekette olması, eskiye dönük bazı konuların uyanmasına, iletişim aletlerinde arızalara, seyahatlerde problemlere neden olabilir. Boş ve sonu gelmeyen, söylenmek istenenin çok konuşup da söylenemediği sohbetler sakız gibi uzayabilir. Duygular ve mantık arasındaki denge zorlanacaktır; mantıklı kararlar vermek, son sözleri söylemek adına pek uygun bir geceyarısı olmayacağı kesin.

Ay,  Merkür karesinin ardından boşluğa giriyor ve 13:29'da Aslan burcuna geçene kadar da açısız hareketine devam edecek.. Yengeç burcunun duygusallığından ve içe dönük enerjisinin adından Aslan etkisi ile cesaret, sıcaklık, liderlik özelliklerimizde artış görülebilir. Etrafımızda bizi onaylayan kişileri görmek istememiz, boş poh pohların da gözümüzü boyamasına neden olabilir dikkat. Eleştirilmek hiç bugün bize göre olmayacaktır; olumsuz sözler ve istemediğimiz davranışlar karşısında kendimizi hemen geri çekebiliriz. Oldukça yaratıcı, ışıl şıl parlayacağımız ve sahnede olmaya can atacağımız bir gün var önümüzde..

23:39'da oldukça önemli bir görünüm meydana gelecek; Merkür geri geri gelerek Güneş'in tam kalbindeki tahta oturacak.. Bu bir gezegen için oldukça önemli bir konum.. Tüm iyi yönlerini; başarılarını bu tahttayken söz konusu gezegen ortaya çıkarır, arkasına Güneş'in de kuvvetini alarak hem de.. Bu durumda Merkür'ün temsil ettiği her konuda girişimler, başlangıçlar, kararlar etkili olacaktır. Evet, belki geri harekette yani tüm detayları iyice önümüze aksilikler sinsilesi içinde dökmüş olabilir. Hele ki önceden gelen eğitim, seyahat, yayıncılık, ticaret, ulaşım, kararlar, imzalar ile ilgili olabilecek, üzerinde düşünülmüş, hesapları iyi yapılmış her konuda adım atmak açısından uygun bir saat.. Biliyorum, gece yarısına çok yakın; ancak en azından karar vermek adına kullanabilirsiniz..Beynimizde yanabilecek fenerlerin ışığını yerinde kullanabiliriz..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder