2 Ekim 2014 Perşembe

2 Ekim 2014 - Astrolozi


Biraz gergin bir gecenin ardından Ay'ın Oğlak burcundaki hareketi ile yeni güne merhaba diyoruz. Karamsarlık, olayları negatif yönden algılama, depresif haller, hareketlerimize etki edebilir. Üzerimizdeki bu ağır enerjiden sıyrılıp, geçici bir etki olduğunu bilmek, sanırım hepimize yardımcı olacaktır. Oğlak, sorumluluklarını bilir, sistemli ve çalışkandır; olaylara zor yanlarından bakmayı, her şeyi hesaplamayı sever. Bu anlamda bazen karamsarlık, problemleri ele alışımızda bize ciddiyet katabilir.

02:48'te Ay Pluto ile kavuşum yapacak; duygusallığın derin çalışacağı saatler. Bu saatte ayakta olanlar için duygusal analiz, olayların karşısında neden nasıl hissettiğimizi anlamak kolay olabilir. Ancak bunun yanında ihtiras, hırs, kıskançlık, kin türü hislerimizde artış da gözlemlenebilir; sanki bir volkan gibi içimizde bazı duygular patlayacakmış hissine kapılabiliriz. Sabah bu derin içsel hesaplaşmalar içinde uyanarak, 09:11'deki Ay ve Uranüs arasındaki sert kare eşliğinde, bizi rahatsız eden bu duyguların kulağımıza fısıldadıklarını uygulamaya geçmek adına huzursuzluk, anlamsız bir telaş, acelecilik, her şeyi yıkıp, tekrar yenisini inşa etmek dürtüsü duyumsnabilir. Evet, etraflıca düşünülmüş planlar varsa, uygulamaya geçmek adına güzel itekleyici bir enerji olabilir. Ancak plansız programsız listeler için sonradan yıkıcı sonuçlar doğurabilir. İşte tam burada Oğlak burcunun gerektirdiği sitemli, detaycı, sabırlı bir şekilde, orkestra şefi edasında yönetimi ele geçirmek; girişimlerin tüm sorumluluklarının farkında olarak haerket etmek en doğrusu olacaktır.

16:57'de Ay bu kez de Ay Düğümlerine sert kareler fırlatacak; içsel olarak kendimizi çıkmazda hissetmemiz, hatta bazı tersliklerle, sorunlarla karşılaşmamız muhtemel.. Belki bazı eksiklikleri hatırlamak, yapmak istediklerimizdeki hesaplanmamış noktaları farketmek bizleri yorabilir. Unutmayalım ki, amaçlarımızı gerçekleştirebilmek adına detayları gözden kaçırmamak için, bu zorlanmalar hayrımıza olacaktır.

19:17'de Ay ve Satürn arasındaki ılımlı görünüm ile gün içindeki gergin enerjilere belki de alışmış olduğumuzdan, daha raharlamış hissedebiliriz kendimizi.. Derin düşünceler eşliğinde sakin ve ağır bir hal takınmak, ciddi konular üzerinde düşünmek ya da konuşmak bu saatler için mümkün. Zaten önümüze ne konu gelirse gelsin, bize ciddi görünecektir. Görev ve sorumluluklarımızın önemini kavrayabilir, duygusal ihtiyaçlarımızı dengeleyebiliriz. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak kolaylaşabilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor. İlerleyen saatleri planlarımızın, işlerimizi üzerinden tekrar geçmek adına kullanmak bizlere fayda sağlayacaktır..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder