25 Ekim 2014 Cumartesi

25 Ekim 2014 - Astrolozi

 
Haftasonuna Ay'ın Akrep burcundaki seyahati eşliğinde giriyoruz. En zor şartlara bile karşı koyacak gücü içinde bulabilecek Akrep, güçlü bir irade ve kararlılık verebilir. Bazı konuların derinine inmek, araştırmalar yapmak ve yoğun konsantrasyon açısından işimize yarayacaktır. Gizler, sırlar her zamankinden dana fazla bugün bizi ilgilendirebilir. Her şeyimizi çevremizdekilerle paylaşmak bugün pek bize göre değil; iletişimimiz yoğun olsa de bazı konuları sadece kendimize saklamak isteyebiliriz.
 
01:27'de Ay ve Chiron arasındaki ılımlı görünüm, kendi içimize dönerek, bazı  hatalı yerlerimizi tesbit edebilmek ve kendi içimizde bunlara cevaplar bulabilmek açısından iyileştirici etkilere sahip. Yüksek şifa gücümüzü kendimiz üzerinde çalıştırabilir, psikolojimizi sağlamlaştırabiliriz.
 
10:30'da Güneş ve Venüs kol kola girecekler.. İddiacılık ve kendimize fazlaca güven hissi veren ve bunu sevdiklerimizin dikkatini çekmek için kullanmamıza neden olabilir. Bunun ilişkilerimizde kendimizi gösterme ve bizimle ilgilenmelerini saplamak adına, sevgimizi de vermek şartıyla istediğimizi yapabilir veya yaptırabiliriz. Eğer hayatınızda özel bir ilişki yoksa, bu transit bir başlangıç getirebilir. Dışarıya açılmak, arkadaşlıklar kurmak, eğlence ve davetler düzenlemek, finansiyel aktiviteler yapabilmek adına gayet uygun bir gün. Bu açı tüm gün etkili. Venüs'ün maddi olanaklar getirmesi olası. Olumsuz olarak, isteklerimize aşırı düşkünlük, lükse ve gereksiz harcamaya meyil, kendimizi aşırı büyüleyici ve özel hissetmek, egomuzu besleyici düşünce ve davranışlar da sayılabilir.
 
12:44'te Ay ve Jüpiter arasındaki sert kare nedeniyle, iyi niyetimiz görmemiz gereken önemli noktaları kaçırmamıza neden olabilir. Olumsuz her şeyi göz ardı etmek isteyebiliriz. Kendimizi dev aynasında görmek, kibir ve egonun yükselmesi hele ki Güneş ve Venüs kavuşumuna da ek olarak, etrafımızda hoş algılanmayabilir. Eğer bu dengeyi koruyabilirsek, olumlu düşünceler, güzel duygular yaşayacağımız saatler olarak da ifade edilebilir.
 
19:11'de Ay ve Satürn kavuşacak; tüm akşam duygularımızı, içimizdeki gizli düşünceleri saklama yönüne gitmek hatta bunları kendimizden bile sakladığımızı hissetmek olası. Ortamdak sıyrılma, yalnızlık duygusu hatta depresyona kayma hissedişler maalesef Cumartesi gecesine pek yakışır cinsten değil. Karamsar duyguların yoğunluk kazandığı bir akşam var önümüzde. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor; yani bu etkiler de tüm gece devam ediyor.
 
22:16'da Merkür geri hareketine son verecek.. Bir süredir iletişim konusunda bizleri zorlayan, birçok cihazımızın arızasına neden olan, bazı durumların ağır ve problemli ilerlemesine neden olan, kararsızlıklar hissettiren ve temcit pilavı gibi eski konuları, kişileri 3 haftadır önümüze süren Merkür sonunda düz harekete geçmek üzere duruyor.. İleri harekete geçecek şekilde hız kazanması bir kaç gün alabilir. Başlangıçlar, imzalar, seyahatler, cihaz ve araç alımları adına olumlu bir dönem Salı günü itibarı ile başlayacak görünüyor..
 
 
Astrolozi
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder