17 Ekim 2014 Cuma

17 Ekim 2014 - Astrolozi


Cömertlik, sıcakkanlılık ve güçlü davranışlar.. Aslan burcu sahnede bugün; şov başlasın der gibi.. Mutluluğumuzu oldukça çok kişiye dağıtmak ve paylaşmak gün içinde bizler için önemli olacaktır. Düzen, cesaret, dayanıklılık eşliğinde arabanın direksiyonunda olmak isteyebiliriz.. Kontrol etmeye bayılabiliriz. Hatta kendi sorumluluğumuz altında olmayan durumlarda bile konuyu hemen ele almaya çalışabilir, vazifeler üstlenebiliriz. Panik olmadığımız sürece, politik yaklaşımlar geliştirerek, daha kolay ve kestirmeden sonuca ulaşmamız mümkün; tabii bir de o yüksek özgüveni de hesaba katarsak..

Dün gece Spica ile kavuşum yapan Güneş'in kalbine Merkür oturdu; etkisi sabahın erken saatlerine kadar geçerli. 04:48'e Bu güçlü Merkür'e  Mars da olumlu bir açı yapacak.. Belki saati pek uygun değil ancak, bilmek de yarar var. Fikirsel ve bedensel çalışmaların kolaylıkla yürüyebilieceği enerjinin rahat akabileceği bir süreç. İlgi ve merak yönümüzde olumlu bir açıklık oluşabilir. Zekamızı ustalıkla kullanabileceğimiz bu günde ikna etme, bir fikri savunarak etrafımızdakileri buna inandırabiliriz. Kendi aklımıza güvenimiz, enerjiklik ve kuvvetimiz sayesinde, gereksiz tartışmalara girmeden istediklerimizi yapabiliriz. İletişim şeklimizde yükselen özgüven, karşımızdakileri kolayca ikna edebilmemizi ve sorun ya da ısrar olmadan sonuca ulaşabilmemizi sağlayacaktır.

17:57'de Ay ve Uranüs arasındaki harika üçgen açı ile zihinsel trafik bir kez daha aktive olacak gibi.. ve değişik bir duygusal heyecana ihtiyaç duymak, değişik kişilerle tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri.. hepsi bize bu akşam üstü cezbedici gelecektir.. Bilim dalları ile ilgigelenmek, teknoloji sohbetleri her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir. Bu gibi şeylere imkanımız yok ise bulunduğumuz mekanlarda ufak da olsa değişiklikler yapmak hoşumuza gidebilir.

20:55'te Merkür ve Venüs kavuşuyorlar; artistik bir transit olduğunu söylemeliyim. Güzel sözler söylemeye teşvik edici, başkalarından güzel sözler getirici, değişik efektler seyrettirerek güzellikler yaşatabilecek bir görünüm. Sanat, müzik, resim gibi ve daha her tür güzellikler için kapıları açıcı.. Özellikle reklamcılık ve halkla ilişkiler konusunda çok uygun bir akşam. Sosyal ve romantik iletişimler için de müsait. Fikirsel açıdan da olumlu olduğundan hislerimiz ve aklımız arasında bir denge sağlayabiliriz. Sosyal aktiviteler bu Cuma akşamına oldukça yakışacak gibi.. Her ikisi de yanık olmasına rağmen, birbirlerine yaptıkları bu olumlu açı ile bazı dargınlıklar ve problemleri de çözebilecek enerjiler verecektir.


Astrolozi


2 yorum:

  1. Çok teşekkürler.Umarım tüm dileklerimiz bütünün ve bizim hayrımıza gerçekleşir.İyi çalışmalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. İnşallah.. bizler teşekkür ederizz..

    YanıtlaSil