13 Ekim 2014 Pazartesi

13 Ekim 2014 - Astrolozi


Yepyeni bir haftaya Ay'ın İkizler burcundaki hareketi ile giriyoruz.. İletişim ve bilginin, merakın günün ana başlıklarını oluşturacağını söyleyebiliriz. Hızlı düşünmek, hızlı hareket etmek, kolayca her şeye adapte olabilmek, aralarında bir bağ olmasa da bir fikirden diğerine kolaylıkla atlayabilmek mümkün. İlgimizi çeken birden fazla şeyle aynı anda uğraşabiliriz. Ancak İkizler yöneticisi Merkür'ün geri harekette olduğunu unutmayalım. Söz konusu alanlarda aksilikler, arızalar, iletişim problemleri, sohbetlerde geçmişe dönük konular da gündem oluşturabilir.

00:33'de Ay ve Venüs arasında bir üçgen açı gerçekleşecek; kolaylıkla oluşan duygu akışı bazı çirkinlikleri örtebilir, koruyuculuk, annelik gibi hislerde artış oluşabilir. Gözümüz bu saatlerde hep güzeli arayacağından, tam uykuya geçecekken, odamızda düzenlemelere de kalkışabiliriz.. Dostluk ve eğlence adına da yoğun enerji içeren gecenin bu geç saati, yeme içme ve alışveriş dürtülerinde artışa neden olabilir.

03:35'te Ay ve Jüpiter arasındaki ılımlı görünüm nedeniyle, ayakta olanlar için grup aktiviteleri, yardımlaşma, destek verme, birbirini anlayarak yapılacak çalışmalar yarar sağlayıcı olabilir. İkna gerektiren bir işiniz varsa ve bu saat de size uygunsa, bu etkiden yararlanabilirsiniz.

08:12'de Ay ve Mars karşıtlığı, zıt duygular arasında gidiş gelişler nedeniyle, kısa sürede problem yaratıcı enerjiler verebilir. Kolaylıkla sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar vererek işlerin karışmasına, düzgün giden dalgaların aniden ters dönmesine neden olabilir. Tolerans bu sabah az olacağından, küçük şeyler bile asabımızı bozabilir. Fiziki efor sarfedici işleri halletmek, duş almak, rahatlatıcı spor, yoga, meditasyon çalışmaları bu transitin güçlü etkilerini yumuşatacaktır. Ev içinde veya yaşamımızdaki bazı sorunları bu saatlerde düzeltmeye çalışırsak, kaş yapayım derken gözden olabiliriz.

20:58'te Ay ve Merkür arasındaki üçgen görünüm duygularla mantık arasındaki dengeye işaret etmekte.. Diğerlerinin duygularına daha açık olamaya kolaylık verebilir. Kendimizi anlama ve ruhsal debgeyi sağlama, başkalarına yardım etme kolaylaşabilir. İletişim bu saatlerde yoğunlaşacaktır. Merkür geri hareketi nedeniyle sohbetlerin geçmişe dönük nostaljik bir hava içinde olması hatta bazen dedikoduya mahal vermesi de mümkün tabii.. Bu saatlerde geçmişe dönük konularda merak artışı duyabiliriz. Bu açının ardından boşluğa girecek olan Ay bu etkinin gece yarısına kadar süreceğini de haber veriyor.. Bol okumalı, sohbetli bir gece var önümüzde..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder