3 Ekim 2014 Cuma

3 Ekim 2014 - Astrolozi


Güne Ay'ın boşluktaki hareketi ile giriyoruz; çoğumuza bugünün tatil olduğundan erken uyanmanın hiç manası yok.. Zaten Ay sabah saatlerinde boşlukta olacak; yataktan çıkmakta fazla acele etmeseniz de olur..
10:59'da Ay Kova burcuna geçiyor; oldukça yaratıcı özgür ve kendimize özgü olabileceğimiz etkileri üzerimizde öğle saatlerine doğru hissetmeye başlayacağız. Duygular söz konusu olunca davranışlarımız biraz soğuklaşabilir gün içinde; mantık daha öne geçecektir. Zeki ve yaratıcı olmak, bir çok şeyi bir adım önde yaşamak, herkesten "farklı" olduğumuzu hissetmek doğal. Kurulu bir planı takip yerine, sezgilerimizi dinleyip, apayrı yöntemler deneyebiliriz. Reformist ve orijinal olmak, günün ana başlıkları diyebiliriz.

14:43'te Ay ve Merkür arasında sert bir kare gerçekleşecek; Merkür yarın geri hareketine başlayacağından, iyice frene basmış durumda.. Özelliklerini sergilemiyor, hatta gölge yanlarını ortaya dökebilir. Akrep burcundaki durumu bazı eski korkuları, endişeleri hatta hırsları, kinci duyguları tekrar uyandırabilir. Olumsuz açı Kova'daki Ay ile olduğundan internet, iletişim cihazları, elektronik aletler bugünden arızalanabilir. Özellikle elektronik dosyalarımızı yedeklemek, cihazları fazla yüklenmemek hatta belki bakım yapmak bizi negatif etkilerden koruyabilir. Bazı eski konular, eski arkadaşlar tekrar gündeme gelebilir. Bir kenarda unutulmuş bir borç, tekrar ortaya çıkabilir. Unutmamak gerek ki Merkür retro zamanları, geçmişte halledilmesi gerekirken boş verilmiş detayları önümüze gümüş tepside sunacaktır. Ancak önceden başlanmış bir proje, bir girişim ile ilgili olarak da müthiş bir konsantrasyon, araştırma kapasitesi vermesi, farkında olmasak da detaylar üzerinden tekrar geçebilmek, ilerideki başlangıçlarımız için müthiş ve kaçırılmayacak bir fırsat sunacaktır. Gün ortasında ilişkilerimizde, hislerimizin, duygularımızın esiri olmadan dengede kalabilmek oldukça önemli. Problemli ilişkileri bu saatlerde didiklememek, aksine, fiziksel ve duygusal rahatlama yollarına başvurmak, olayları biraz akışına bırakmak, söz ve davranışların üzerinde takılıp kalmamak en doğrusu olacaktır.

18:53'te Ay ve Venüs arasındaki olumlu üçgen açı sayesinde, çevremizdekilerle aramızda hoş duygular uçuşacaktır. Eğlence ve dostluk saatleri, Cuma akşamına çok yakışacak gibi.. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinlikleri zorlukları örtebilir. Koruyuculuk, annelik gibi hislerde artış görülebilir. Gözlerimiz bu güzel akşam hep güzellikleri arayacak gibi; belki güzel bir yemek, güzel bir sohbet, güzel bir çiçekk...


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder