7 Ekim 2014 Salı

7 Ekim 2014 - Astrolozi


Bayramın son gününe, Ay'ın boşlukta ilerlemesi ile giriyoruz. Günün ilk yarısı, dğer yarısına göre daha sezgisel, duygusal ve kendimizi geri çekme isteğiyle geçebilir. Eksik kalmış olan bayram tebriklerini yapma, evde bitirilmeyi bekleyen işleri halletme açısından güzel bir sabah olacaktır. Yarın yılın son Ay Tutulması'nı yaşayacağız. Oldukça yoğun bir enerji var hepimizin üzerinde.. Mümkün olduğu kadar rahatlamaya yönelik egzersizler; birikmiş negatif enerjiyi atabileceğimiz belki fizik gücü gerektiren çalışmalar, sporlar, uğraşlar hepimize iyi gelebilir. Ay duyguları yönetir; dolayısı ile At Tutulmaları da duygusal olarak yorucu olabilir. Kan basıncınızı yükseltici her türlü girişimden ve aşırı likit tüketiminden uzak durmakta fayda var. Doğa iyileştiricidir.. Şiddetle doğada yapılacak aktiviteler tavsiye olunur.

13:06'da Ay Koç burcuna geçiyor.. Zodyak'ın en deli dumrul burcu olan Koç sayesinde kendimizi daha ortaya koyan, cesaretli, atak, özgüveni yüksek davranışlar içinde bulabiliriz. Koç, kafasına koyduğunu hemen uygulamak ister; bu bağlamda plansız ve programsız girişilecek her türlü başlangıç ardından üzüntü ve pişmanlık da getirebilir. Ancak üzerinde iyice hazırlanmış lduğunuz konular ile ilgili olarak Koç burcu en güzel "ENTER" tuşudur. Bu yüksek enerji tutlma etkisiyle de agresyon ve sinire zemin hazırlayabilir. Duygusal tahteravallilerimizdeki dengeyi iyi korumalıyız. Hareketli bir gün bizleri bekliyor..

23:57'de etkisi dün başlayan Güneş ve Uranüs karşıtlığı kesinleşmekte.. Uranüs; şokların gezegeni, şaşırtmaya bayılır. Tutulma sırasında da bu açı aktif olacağından etkisi de uzun olacaktır. Önümüzdeki günlerde de hissetmeye devam edebiliriz. Birebir karşılaşmalar yakın ilişkiler sürprizli sahnelere neden olabilir. Tam olarak ne olacağı söylenemez ancak alışılmışın dışında farklı günler olacağı kesin. İlişkilerimizde rahatsız verici ani olaylar, mesleki konularda beklenmedik denetlenmeler veya düzenlemeler yapmak zorunda kalabiliriz. Bu görünümün esas işi şimdiye kadar dikkate almadığımı, ortaya koymadığımız kendimizle ilgili durumları ortaya çıkarmaktır. Yılın en şaşırtıcı günlerinden sayabiliriz bu dönemi. Bunlar genellikle rahatsız edici olduklarından kamufle etmeye çalıştığımız konular olabilir. Bazı yüzleşmeler diyebiliriz. Burada önemli olan neyi isteyip neyi istemediğimize doğru karar vermek.. Güneş Uranüs karşıtlıkları enerji olarak kazalara sebep olabilecek yüksek enerjiler barındırır; bu tarz tehlikeler fazlasıyla yaşanabilir. Hele ki Ay'ın Koç geçişleri, hazırlıksız davranışlara da neden olacağından, bu açı daha da etkili olacaktır. Mümkün olduğunca acele hareketlerden uzak durun; sonradan pişmanlık duymamak adına..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder