14 Ekim 2014 Salı

14 Ekim 2014 - Astrolozi


Yeni güne boşlukta giren Ay, 02:30'da Yengeç burcuna geçecek.. İletişim ve zihin aktivesi bol olarak geçmiş bir iki günün ardından duygusal güvenliğin öneminin arttığı bir süreç başlıyor. Yengeç öncü bir burç ve Ay Tutulması'nı yaşadığımız Koç burcuna da sert bir kare yapmakta. Biraz çomak sokucu nitelikte olan bu durum, Tutulma etkilerini marsiyen br şekilde yani sert hatlı olarak harekete geçirebilir. Etrafımızda ve bulunduğumuz ortamlarda olabilecek şeylerden Ay Yengeç burcunda iken kolayca etkilenebiliriz. Kendimize meydan okunduğunda çok çabuk huysuzlaşabilir, sevdiklerimizi gönüllü olarak korumaya yönelik davranabiliriz. Ev ve vatan konuları öne çıkabilir; yaşadığımız yerin ve duygusal sıcaklığın merkezi olması için uğraşabiliriz. İnsanlarla kolayca duygudaşlık kurabilmek, bir anımızın diğerine uymayacak şekilde duygusal değişkenlik hissetmek bugün mümkün.

11:32'de Venüs ve Jüpiter arasındaki ılımlı açının etkileri dünden beri hissedilse de, kesinleşecek ve tüm gün boyunca da geçerli olacaktır. Finansal açıdan olumlu gelişmeler, çalışma şartlarında, yaşam koşullarında iyileşme, güzel ve şanslı olabilecek imkanlar yakalama, sevgi, iyilik, şefkat, anlayış ve özveri görmek ve ya göstermek zamanı da denilebilir. Sosyal yaşamda hareketlilik, gezme, eğlenme, yaşama zevk katabilecek tatlı maceralar yaşatabilir. Sevilme isteğinde artış görülebilir. Arkadaşlıklar konusunda ince hesaplar yapılabilir. Ancak bunlar hep iyi niyetlerle yapılacak davranışlar olacağından problemleri çözebilme adına da yardımcı bir transittir.

12:18'de Ay ve Neptün arasındaki harika üçgen açı sayesinde gün ortasında hayallere dalabilir, düşler kurabiliriz. Gerçek dünyadan biraz olsun sıyrılıp iç dünyamıza çekilmek isteyebiliriz. Hissetme, içe doğuşlar, sezgilerin birden kuvvetlenmesi adına elverişli olabilir. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığın artması, üretken olabilmek adına çok uygun. Etrafımıza Neptün sayesinde sevgi dolu gözlerle bakmak, her kim olursa sempatik algılamak, biraz suistimale açık durumlara da neden olabilir; dikkatli olmak lazım. Öğle saatleri, dualar, niyetler, bazı ruhani çalışmalar adına da uygun enerjiler barındırıyor; kullanmak isteyenlere tavsiye ederim..

Günün genel etkisi gece saatlerine doru sertleşebilir; zira geceyarısının hemen ardından Pluto karesine hazırlanan Ay, ilerleyen saatlerde içsel bir huzursuzluğa neden olabilir; sakin ve dengede kalmak hepimize yarar sağlayacaktır.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder