25 Ekim 2014 Cumartesi

26 Ekim - 1 Kasım 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı Mars, 10. evinizdeki Oğlak burcuna, 5 Aralık'a kadar kalmak üzere yerleşecek; kariyer ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde hırs, yüksek konsantrasyon görülebilir. Bu konulardaki ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmezseniz amaçlarınıza ulaşabilme adına emin adımlar atabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yüksek enerjili günlere hazır olun. Hafta ortası, ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ve miras konularında ilerleme sağlayabilir, beklemediğiniz destekler bulabilirsiniz. Psikolojik olarak kuvvetli hissedeceksiniz. Araştırma ve derin hesap gerektiren konular hafta ortası halledilebilir. Hafta sonu yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi, ikili ilişkiler konusunda kullanabilir, eş ya da ortağınızdan yardım alabilirsiniz. Aşk ya da çocuk konusunda profesyonel tavsiyeler işinize yarayacaktır. Özel bir arkadaşınızla ortak girişimler planlayabilirsiniz...

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı Mars, 9. evinizdeki Oğlak burcuna 5 Aralık'a kadar kalmak üzere yerleşiyor; yurt dışı, uzun seyahatler, hukuk, eğitim, yayıncılık, medya, pazarlama konularında hırs, yüksek konsantrasyon görülebilir. Bu konulardaki ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmezseniz amaçlarınıza ulaşabilme adına emin adımlar atabilirsiniz. Yukarıdaki başlıkların öne çıkabileceği yüksek enerjili günlere hazır olun. Hafta ortası sosyal ilişki temponuz yoğunlaşabilir; sosyal çevrenizden bazı arkadaşlarınızla ortak işlere kalkışabilir, arkadaş çevrenizden bir eş adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda yardımlaşma öne çıkabilir. Eşiniz ile ortak davetlere katılmanız olası. Hafta sonu ise evinizle ilgili detayları halletmek, hane konuları ile ilgilenmek,  iş arkadaşlarınızı evinizde ağırlamak, ebeveyn sağlığı ile ilgilenmek gündem oluşturabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı Mars, 8. evinizdeki Oğlak burcuna 5 Aralık'a kadar kalmak üzere yerleşecek; bu süreçte ortaklaşa gelir, sigorta, prim, kredi, borç, banka işlemleri, vergi, nafaka ve miras konularında hırs, yüksek konsantrasyon görülebilir. Bu konulardaki ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmezseniz amaçlarınıza ulaşabilme adına emin adımlar atabilirsiniz. Yukarıdaki başlıkların öne çıkabileceği yüksek enerjili günlere hazır olun. Harcamalara dikkat etmekte fayda var. Hafta arası çalışma hayatınızda sürdürdüğünüz proje otorite figürleri tarafından onay görebilir. Çalışmalarınız takdir görecektir. Yeni bir iş fırsatı doğabilir. Sağlık açısından da güzel haberlere hazır olun. Hafta sonu ise çocuklarınızın eğitim konularından güzel haberler var. Sevgilinizle iletişiminizde işler yolunda; çocuklarınız, sevgiliniz ya da özel bir arkadaşınızla kısa bir seyahat, bir eğitim programı organize edebilirsiniz. Kendinizi iletişimsel olarak rahat ifade edebilirsiniz...

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı Mars, 7. evinizdeki Oğlak burcuna 5 Aralık'a kadar kalmak üzere yerleşiyor; ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında hırs, yüksek konsantrasyon görülebilir. Bu konulardaki ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmezseniz amaçlarınıza ulaşabilme adına emin adımlar atabilirsiniz. Yukarıdaki başlıkların öne çıkabileceği yüksek enerjili günlere hazır olun. Taşınma işi olanların yorulmaya hazırlanmaları gerek. Hafta arası aşk, çocuklar ile ilgili olarak seyahat, eğitim, medya ve hukuki konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Uzak akrabalarınıza yardım etmek gerekebilir; sanatsal bazı çalışmalarınızı ortaya koyabilirsiniz. Uzun seyahat düzenlemek, yeteneklerinizle ilgili eğitim almak adına adımlar atılabilir. Kendinizi internet ortamında rahat ifade edebilirsiniz. Hafta sonu ev, aile ve gayrimenkulünüz ile ilgili maddi kazanç sağlayabileceğiniz gelişmelere hazır olun. Evden çalışanlar için gelir imkanı doğabilir; bir alım-satım işinden kar elde edebilirsiniz..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı Mars, 6. evinizdeki Oğlak burcuna 5 Aralık'a kadar kalmak üzere yerleşiyor; çalışma ve günlük hayatınız, çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız, müşterileriniz ve sağlık hırs, yüksek konsantrasyon görülebilir. Bu konulardaki ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmezseniz amaçlarınıza ulaşabilme adına emin adımlar atabilirsiniz. Yukarıdaki başlıkların öne çıkabileceği yüksek enerjili günlere hazır olun. Ateşli hastalıklara karşı özellikle bu dönem çok dikkatli olun. Hafta ortası ev, aile ve gayrimenkul işlerinizle ilgili olarak maddi yardımlar görebileceğiniz etkiler var; ev kredisi, ev ile ilgili alışverişiniz le alakalı ortaklaşa gelirlerden yardım görebilirsiniz. Evinizin vergi, sigorta işleri ya da miras konularında gelişme kaydedebilirsiniz. Hafta sonu ile iletişimi bol  bir iki güne hazır olun; kardeşleriniz, komşularınız ya da yakın çevreniz ile irtibatta olacak ve kendinizi yazılı olarak rahat ifade edebileceksiniz. Eğitim, seyahat, ticaret ve yayıncılık konularında gelişmelere hazır olun.

Başak Burcu ve Yükselen Başak


Hafta başı Mars, 5. evinizdeki Oğlak burcuna, 5 Aralık'a kadar kalmak üzere yerleşiyor; aşk hayatınız, çocuklarınız, yetenekleriniz ve yaratıcılığınız ile ilgili hırs, yüksek konsantrasyon görülebilir. Bu konulardaki ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmezseniz amaçlarınıza ulaşabilme adına emin adımlar atabilirsiniz. Yukarıdaki başlıkların öne çıkabileceği yüksek enerjili günlere hazır olun. Spekülatif alanlarda şansınızı deneyebilir, bebek sahibi olmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Hafta arası kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ortak işlere girebilir; ortağınız ya eşiniz ile rahat iletişim kurabilirsiniz. Yayıncılık, ticaret, ulaşım, taşınma ve seyahat konularında anlaşmalar yapabilirsiniz. Yakın çevre aracılığı ile bir ortak ya da eş ile tanıştırılabilirsiniz. Hafta sonu ise maddi konularda beklemediğiniz destekler bulabilir, kaybolmuş bir eşyanızı bulabilirsiniz. Geliriniz ile ilgili ümidinizi kestiğiniz bir görüşme ya da seyahat fırsatı gündeme gelebilir...


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı Mars, 5. evinizdeki Oğlak burcuna 5 Aralık'a kadar kalmak üzere yerleşiyor; ev, aile, gayrimenkul hırs, yüksek konsantrasyon görülebilir. Bu konulardaki ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmezseniz amaçlarınıza ulaşabilme adına emin adımlar atabilirsiniz. Yukarıdaki başlıkların öne çıkabileceği yüksek enerjili günlere hazır olun. Evinizle ilgili bazı harcamalar, arızalar oluşabilir. Aile içindeki strese dikkatli olun. Hafta ortası çalışma hayatınızda gelir arttırıcı fırsatlara karşı hazır olun; yeni bir müşteri, yeni bir proje gelir sağlayabilir. Yeni bir iş fırsatı doğabilir, maaşınıza zam alabilirsiniz.  Hafta sonu sosyal hayatınızda tempolu bir iki güne hazır olun. Sosyal çevreniz ile olan iletişim trafiğiniz artabilir; yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Fikirleriniz arkadaşlarınız tarafından kabul görebilir...

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta sonu Mars, 3. evinizdeki Oğlak burcuna 5 Aralık'a kadar kalmak üzere yerleşiyor; kardeşler, komşular, yakın çevreniz, eğitim, seyahat, ulaşım, yayıncılık, ticaret hırs, yüksek konsantrasyon görülebilir. Bu konulardaki ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmezseniz amaçlarınıza ulaşabilme adına emin adımlar atabilirsiniz. Yukarıdaki başlıkların öne çıkabileceği yüksek enerjili günlere hazır olun. Aracınıza ve iletişim cihazlarınıza karşı bu dönemde dikkatli olun; bu alanlarda harcamalar artabilir, trafikte olmadık kazalar oluşabilir. Hafta arası aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili olarak enerjilerin akıcı işlediğine şahit olacaksınız. Yeni bir aşk doğabilir; sevgilinizle aşk tazeleyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenmek, bebek sahibi olmak isteyenlerin gerekli girişimlerde bulunmaları için uygun etkiler var. Spekülatif alanlardan, kumar tarzı şans oyunlarından yana da şanslı sayılabilirsiniz. Hafta sonu kariyeriniz ile ilgili olarak beklemediğiniz bir destek ile karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığınız kariyerinizde size destek olacaktır. Otorite figürleri ile olan iletişiminizde başarı sizinle olabilir. Kariyerinizle ilgili ideallerinizi gerçekleştirebilmek adına fırsatlar yakalanabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı Mars, 2. evinizdeki Oğlak burcuna 5 Aralık'a kadar kalmak üzere yerleşiyor; maddi gelir ve kazanım hırs, yüksek konsantrasyon görülebilir. Bu konulardaki ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmezseniz amaçlarınıza ulaşabilme adına emin adımlar atabilirsiniz. Yukarıdaki başlıkların öne çıkabileceği yüksek enerjili günlere hazır olun. Harcamalarınız bu dönemde artabilir; dengede kalmaya özen gösterin. Satış işlemleri bu dönemde gelir sağlayabilir. Hafta arası evinizde, ailenizle vakit geçirmek her zamankinden daha keyif verebilir. Bazı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak adına uygun günler var bu hafta. Psikolojik açıdan oldukça kuvvetli hissedebilirsiniz. Aile büyükleri ile ilgilenebilir, yaratıcılığınızı eviniz ve aileniz için kullanabilirsiniz. Bazı aile problemlerini çözebilirsiniz. Hafta sonu uzak akrabalarınız ile görüşmeniz, sosyal çevreniz ile felsefe, din konularını paylaşmanız, yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama ve internet ile ilgili olarak arkadaş çevrenizden destek görebilmeniz mümkün..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı Mars, burcunuza 5 Aralık'a kadar kalmak üzere yerleşiyor; ikili ilişkileriniz, fiziksel ve genel sağlığınız, kariyeriniz ve aileniz ile ilgili hırs, yüksek konsantrasyon görülebilir. Bu konulardaki ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmezseniz amaçlarınıza ulaşabilme adına emin adımlar atabilirsiniz. Yukarıdaki başlıkların öne çıkabileceği yüksek enerjili günlere hazır olun. Bu dönemde agresyonunuz da yüksek olabilir; dengede kalmaya özen gösterin. Ufak kazalar ve yüksek tempodan oluşabilecek rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Hafta arası bulunduğunuz sosyal çevre ile olan iletişiminizde yoğunlaşma görülecek; fikirlerinizi, kararlarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Grup olarak eğitim, seyahat programlarına katılabilirsiniz. Hafta sonu ise kariyerinizde destek bulabilmeniz, ödüllendirilmeniz olası. Bazı burs, prim, vergi, sigorta, kredi işlemlerinizde onay alabilirsiniz. Nafaka ve miras konularında da ibre sizin tarafınızda...

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı Mars, 12. evinizdeki Oğlak burcuna 5 Aralık'a kadar kalmak üzere yerleşiyor; bu dönemde kendinizi psikolojik olarak huzursuz hissedebilir, uykusuzluk çekebilirsiniz. Bazı durumlar kontrolünüz dışında ters gidebilir. Bazı psikolojik rahatsızlıkların, kronik hastalıkların aktive olması mümkün. Dengede kalmaya özen göstermeniz gereken bir dönem. Hafta arası kariyeriniz ile ilgili güzel bir gelişme, maddi gelirinizi arttırıcı bir fırsat yakalayabilirsiniz; zam talebi, iş başvurusu adına uygun bir iki gün yaşayacaksınız. Hafta sonu ise yetkili birinden danışmanlık ve tavsiyeler almak, yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, yayıncılık ve medya konularında ortaklaşa işler yapmak adına uygun gelişmeler yaşanabilir. Eşiniz ya da ortağınızla uzun bir seyahat ya da bir eğitim programı organize edebilir, yabancı kişilerle ortak işler üstlenebilirsiniz...

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı Mars, 11. evinizdeki Oğlak burcuna 5 Aralık'a kadar kalmak üzere yerleşiyor; sosyal çevreniz, arkadaş grubunuz, kariyerinizden elde ettiğiniz gelir ile ilgili hırs, yüksek konsantrasyon görülebilir. Bu konulardaki ilişkilerinizde tansiyonu yükseltmezseniz amaçlarınıza ulaşabilme adına emin adımlar atabilirsiniz. Yukarıdaki başlıkların öne çıkabileceği yüksek enerjili günlere hazır olun. Sosyal yaşamınızda tempo yükseliyor. Sosyal hayatınız harcamalarınızın da artmasına neden olabilir, dikkat. Hafta ortası uzak akrabalarınızla ilgilenebilir, yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya ile ilgili işlerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bu alandaki konular netleşebilir. Hafta sonu ise günlük ve çalışma hayatınızda kredi, vergi, sigorta, miras konularında detayları rahatlıkla halledebilecek, yardımcılarınızdan, müşterilerinizden ve çalışma arkadaşlarınızdan destek görebileceksiniz. Üzerinde çalıştığınız proje ile ilgili olarak ödüllendirilebilirsiniz.  Detaylı araştırma yapmanız gereken işleriniz yolunda gidecektir...







Astrolozi

1 yorum:

  1. Merhaba bu yıl içerisinde Astrolojik gelişmeleri yorumladığımız ve 2015 yılı içerisinde yaşanması muhtemel gelişmeler ve  2015 yılı burç yorumları  hakkındaki görüşmelerimizi yayınladığımız moda sitesinde öncelikli olarak Kadın arkadaşlarımızla beraber soru ve cevap şeklinde görüşlerimizi anlatmaya başladığımız Modaloji sitemiz yayına girdi.

    YanıtlaSil