26 Ekim 2014 Pazar

26 Ekim 2014 - Astrolozi

 
Ay, haftanın son gününe boşlukta ilerlerken giriyor.. 06:39'da ise Yay burcuna geçiş yapacak.. Daha dışa dönük ve özgür davranışlarla Pazar günü hoş bir gün olacaktır.. Hayata olumlu ve iyimser bakmak, mücadele ne kadar uzun olursa olsun, işlerin sonunda kendi tarafımıza döneceğine inanmak, bizi gün içinde daha neşeli bir hale sokacaktır. Hatta çevremizde karamsar görüşlü kişileri bile istemeyebiliriz. Gezip, tozmak, eğlenmek, yabancı kültürlere merak, yeni insanlar tanımak, bilgi paylaşmak ve karşımızdakileri ikna gerektiren konularda başarılı olmak gün içinde mümkün. Hayata eğlenceli yanından bakmanın yanında, felsefi yaklaşımlar getirmek de tam bugüne uygun olacaktır.
 
12:42'de Mars, Oğlak burcuna geçiyor; başarı hırsını, mesleki yükselme, kabul edilme, güçlü olma arzularımızı harekete geçirecek bir transit. Sahip olunan enerji, bu amaçlar doğrultusunda iyi yönlendirilirse önemli adımlar atabiliriz. 5 Aralık'a kadar ki dönemde isteklerimiz daha ziyade kişisel ve bağımsız otorite kurabilmek yönünde olacaktır. Bağımsızlık imkanı olmayıp, otorite altında çalışma, belli kurallara uyma durumu varsa, geçimsizlik, hemen kavgaya hazır olma, isyan etme görülebilir. Hatta ani bir benlik kışkırtısı ile düşüncesizce iş bırakanlar görülebilir. Faaliyetlerimizin durdurulması, görevden el çektirilmesi de haritalara bağlı olarak mümkündür. Ancak ilişkilerimizde tansiyonu yükseltmeden devam sağlanabilir, gerekli gereksiz tartışmalara ve iddialaşmalara girmeden, iyi geçinmeye dikkat edilirse, bu transit belli hedeflere varmada çok yardımcı olacaktır. Aksi halde, her terslik ve başkalarının üstün geldiği durumlarda ego savunmasına girişilirse, o zamana kadar yapılan gelişmeler de elden gidebilir. Olumlu olarak kontrollü, hırslı, dayanıklı, iş yeteneği olan, verimli çalışabilen, örgütleyici, hareketlerini ustaca planlayan, yüksek konsantrasyonlu, organizasyon yeteneği ve düzenli olabilecek etkilerin yanında; olumsuz olarak da aşırı hırslı ve materyalist, gevşemekte zorlayıcı özellikleri sayılabilir..
 
15:32'de Ay ve Neptün arasındaki sert kare nedeniyle, eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir hale gelebilir. Bu saatlerde bir şeye karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak veya hayati önem taşıyan konularda adım atmak pek uygun değil; yanıltıcı etkiler mevcut. Çevremize ve insanlara karşı hassasiyetimizi de arttıracağından suistimallere açık bir hale gelebiliriz. Bu saatlerde alkol ve ilaç alımına karşı dikkatli olmak da yarar var, alerjik reaksiyonlar da aktive olabilir.
 
 
Astrolozi
 
 


1 yorum:

  1. Merhaba bu yıl içerisinde Astrolojik gelişmeleri yorumladığımız ve 2015 yılı içerisinde yaşanması muhtemel gelişmeler ve  2015 yılı burç yorumları  hakkındaki görüşmelerimizi yayınladığımız moda sitesinde öncelikli olarak Kadın arkadaşlarımızla beraber soru ve cevap şeklinde görüşlerimizi anlatmaya başladığımız Modaloji sitemiz yayına girdi.

    YanıtlaSil