31 Ekim 2014 Cuma

31 Ekim 2014 - Astrolozi



Haftanın son iş günü ve Ay Kova burcunda ilerlemekte.. Kova, arındırıcı ve hayat verici suyunu dünya üzerine boşaltan bir kadın tarafından temsil edilir. Bu kendi hayatımızı bir fark yaratmak için insanlık adına kullanma arzusunu temsil eder. Bağımsızlığımıza düşkün olsak da bugün son derece sosyal olabiliriz. İdealist ve entellektüelliğin yanı sıra özgür düşünce bizler için önemli olacaktır. Fikirlerimizi etrafımıza kabul ettirmeye çalışmaktan çok bizimle aynı fikirde olan kişilerle bir arada olmayı isteyebiliriz. İlgi odağı olsak bile ulaşılmaz görünmek, insanlarla aramıza bir mesafe koymak mümkün. Zihnimiz bugün yeni fikirler ve kavramlarla oyunlar oynayabilir ve bu da bazı durumlarda ortamlardan uzaklaşmış görünmemize neden olabilir.

03:56'da Merkür Kuzey Düğüm ile kavuşuyor; bu saatte ayakta olanlar için düşüncelerimiz geniş bir perspektiften ve ileriye dönük bir hal alabilir. Hayatlarımız ile ilgili kararlar vermek, düşünceler üretmek, kadersel adımları  hesaplamak adına güzel bir süreç olabilir. Bu anlamda görüşmeler yapmak, iletişime geçmek için de oldukça uygun; bu açı gün içinde de etkili olacaktır.

04:48'de Ay ve Güneş arasında bir kare oluşuyor; bir önceki açı gibi etki süresi uzun değil. Saatinden dolayı da bir çoğumuz hissetmeyebilir. Sabaha karşı saatlerde bu transitin yükselttiği duygusal tansiyon önce dış görünüşte fark edilebilen sert bir enerji verebilir. İlişkilerimizde davranışlarımız gerginleşebilir; alınganlık her zamankinden fazla olabilir. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse, krize dönüşebilir. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde sorun çıkabilir.

14:57'de Ay ve Uranüs arasında ılımlı bir etkileşim gerçekleşecek; çabukluk, tez canlılık, telaş, garip bir heyecan hissedebiliriz, ancak bu rahatsız eden bir etki olmayacak. Kendimizi ve çevremizi, ortamı canlandırmak, yeni bir hava vermek, sanki her şeyi yeniden düzenlemek ister gibi bir dürtü ve ihtiyaç hissedebiliriz. Bizim heyecanımız başkalarını da tahrik edici ve harekete geçirici bir etki verecektir. Evimizde, iş ortamımızda, bulunduğumuz her hangi bir mekanda bile ufak da olsa değişiklik arayışı veya durumları, olayların gidişini değiştirme isteği verecektir.


Astrolozi






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder