1 Kasım 2014 Cumartesi

1 Kasım 2014 - Astrolozi



Ay, haftasonuna Kova burcunda girmekte; zamanın bir adım ötesinde, sosyal ve grup ilişkileri yoğun ve kendimize özgü, "farklı" olma eğiliminde etkiler altındayız. 00:19'da Ay'ın Kuzey Düğüm'e olan üçgen açısı nedeniyle ileriye dönük hayatımızla ilgili, yaratıcı fikirler üzerinde yoğunlaşabilir, etrafımızdakilerle bu düşünceleri paylaşabiliriz. Her zamanki düzenden daha değişik, fark yaratmak isteyebiliriz.

01:40'da Ay ve Merkür arasında gerçekleşecek diğer bir üçgen görünüm ise geç saatte iletişim trafiğinin artmasına, duygularımızla mantığımız arasındaki denge kurmaya yarayabilir. Etrafımızdakilere duygularımızı net olarak ifade etme fırsatı bulabiliriz.

02:28'te ise Ay ile Jüpiter karşıtlığı kesinleşecek; bu transit genellikle kendimizi iyi hissettirmenin yanı sıra, meydan okuma isteği gibi dürtüler oluşturabilir. Aşırı iyimser, hayırsever ve yardım etmeye hevesli hissettirebilir. Diğer bir yandan ise özgürlük duygumuzu besleyeceğinden, engellerden sıyrılma ihtiyacı fazlasıyla duyulabilir. Bunun etkisiyle ortaya koyacağımız davranışlar sorumsuz biri gibi algılanmamıza da neden olabilir. Mecburi sorumluluklarımızdan kaçmak mümkün değilse, bu saatlerde bunları yapmak zulüm gibi gelebilir.

08:21'de Ay ve Satrün arasındaki sert kare ani bir depresyonun veya durgusal bir karamsarlığın ortaya çıkmasına oldukça müsait bir sabah yaşayacağımıza işaret ediyor. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşünceler yoğunlaşabilir ve hayatımız olduğundan daha zor görülebilir. Bu da ilişkilerimizde sorunların çıkmasına neden olacaktır. Olumsuz düşünceleri beslememeye, enerjimizi yüksek tutmaya çalışmak daha faydalı olacaktır. Ay, bu açının ardından boşluğa girmekte.. 18:37'de Balık burcuna geçene kadar, hareketine açısız devam edecek; bu görünüm yeni başlangıçlar için pek uygun değil, mümkün olduğunca elde biriken işlere yoğunlaşmak en doğru hareket olabilir.

14:44'te tüm gün etkili olacak Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim kesinleşiyor. İyimser düşünceler, pozitif zeka, geniş anlayış kapasitesi, öğrenmeye istek, bilim, din, psikolojiye merak ve eğitime açıklık veren bir transit. Her alanda iletişim kurmak, kısa veya uzun yolculuklar yapmak, yabancı mekanları farklı gözle tanımak için çok uygun. Eğitim, yazarlık, öğretmenler, konuşmacılar, medya görevlileri, insan ilişkicileri yönünden kaçırılmaması gereken bir gün olacak gibi.. Kişisel çalışmalar yönünden uygun ahenkler yakalatıcı bir etki olarak da tanımlanabilir. Hayatımızın istediğimiz bir alanında ileriye dönük planlar, araştırmalar yapmak, açık ve kesin enticelere ulaşmak, geniş düşünme kapasitesi adına harika etkiler..

Akşam 18:37'de Ay'ın Balık burcuna geçişi ile daha duyarlı, idealist, ileriyi gören davranışlar etkisi altına gireceğiz. Sezgilerimiz ve duygusallığımızda artış görülecektir. Ara sıra inatçılığımız da yüksek olabilir ama genelde iyi huylu, yardımsever, geçinilmesi kolay, romantik ve hayalci özellikler sergileyebiliriz. Utangaçlık nedeniyle, bazı yeteneklerimizi de açığa vurmakta zorlanabiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder