8 Kasım 2014 Cumartesi

9 Kasım - 15 Kasım 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı Merkür'ün de 28 Kasım'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçişi ile 8. eviniz oldukça önem kazanmakta.. Ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim tarzı işlerinizde hareketlenme, çeşitli imzalar, anlaşmalar söz konusu olabilir. Ümidinizi kestiğiniz bir yerden maddi bir şans yakalayabilir, destek bulabilirsiniz. Sevgiliniz ya da çocuklarınızla ilgili olarak hırs, kin, agresyon içeren durumlardan mümkün olduğu kadar hafta içi uzak durmaya bakın. Bazı keyfi alışverişleriniz harcamalarınızı arttırabilir. Spekülatif yatırımlardan, şans oyunlarından yana pek olumlu enerjiler yok. Kesenin ağzını sıkmanız bu hafta işinize yarayacaktır. Mars'ın, Pluto ve Uranüs karesini tetiklemesinden dolayı, özellikle kariyer konularında ani değişimler baş gösterebilir; radikal başlangıçlar oluşabilir. Otorite figürleri ile aranızda sürtüşmeler oluşabilir; sabırlı ve sistemli hareketleriniz prim yapacaktır. Büyüklerinizle ilişkilerinizde öfke barındırmayın, dengede kalmaya özen gösterin..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı Merkür'ün de 28 Kasım'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçişi ile 7. eviniz oldukça önem kazanmakta. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, taşınma ve danışmanlık konuları ile ilgili olarak iletişim trafiğiniz artabilir, çeşitli anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu olabilir. Bu alanlarda sosyal çevrenizden yardım görebilirsiniz; dostlarınızın fikirlerine, önerilerine değer verin. Ancak aile ve hane içinde bazı hırs, kin, kıskançlık ve zorlayıcı duygular sizi zora sokabilir. Aile üyeleri ve ebeveyniniz ile aranızda ego çarpışmaları oluşabilir, mümkün olduğu kadar sakin ve sabırlı davranmanız yararınıza olacaktır. Ev ve aile konuları yüzünden ikili ilişkilerinizde sorunlar, fikir ayrılıkları oluşabilir. Mars'ın, Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi hafta arası harekete geçirmesinden dolayı, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, seyahat konularında kontrolünüz dışında sorunlar yaşamanız, bazı kriz durumları deneyimlemeniz olası. Hayata bakışınızı sorgulayabilir, psikolojik olarak dengenizi bozabilirsiniz. Uykusuzluk çekebilirsiniz. Bu da bazı kronik rahatsızlıklarınızı uyandırabilir. Sakin ve dengede kalmaya özen gösterin. Söz konusu alanlarda başlangıçlar yapmak için acele etmeyin..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı Merkür'ün 28 Kasım'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçmesi ile 6. eviniz oldukça önem kazanmakta. Çalışma ortamınızda, yardımcılarınız, çalışma arkadaşlarınız ve müşterilerinizle olan iletişim trafiğinde artış görülecektir; yeni projeler, yeni fikirler oluşabilir. Yalnız hafta arası bazı iletişim problemlerine, bilgi aksaklıklarına, cihazlarınızda arızalara karşı dikkatli olun, dosyalarınızı yedekleyin. Yakın çevrenizden hastalık haberleri gelebilir. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Üzerinde çalıştığınız projelerde otorite figürlerinden onay alacaktır; iş başvuruları, terfi haberleri alabilirsiniz. Büyükleriniz size destek olacaktır. Hafta arası Mars'ın, Pluto ve Uranüz arasındaki kareyi harekete geçirmesinden dolayı maddi harcamalarınızda artış görülebilir. Bazı kriz dolu durumlar karşısında korkmayın, yeni fırsatlar doğabilir. Sosyal çevrenizle aranızda para sorun çıkarabilir; beklediğiniz maddi destek arkadaşlarınızdan gelmeyeceği gibi dostlarınızla para ilişkisi hafta içi tavsiye edilmez. Gelirinizde oluşabilecek bazı kesintiler canınızı sıkabilir. Banka ve para işlemlerinizde sabırlı ve sakin davranın, hesaplarınızda hata yapmamaya özen gösterin. Kazalara da açık durumdasınız dikkat..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı Merkür'ün  de 28 Kasım'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçmesi ile 5. eviniz önem kazanmakta. Aşk, çocuklar, yetenekleriniz ve yaratıcılığınızla ilgili olarak iletişim trafiğiniz, kararlarınız, fikirleriniz önem kazanacak. Bu alanlarda maddi olarak şanslı değilsiniz; şans oyunlarından, pahalı alışverişlerden, spekülatif piyasalardan uzak durmakta yarar var. Ancak çocuğunuzun eğitimi, sevgilinizle planlanan bir seyahat, yakın arkadaşlarınızla girişeceğiniz aktiviteler, bilgi alışverişleri hafta arası sizi mutlu edecek başlıklar. İyimserlik yakın ilişkilerde etkin olacaktır. Mars'ın, Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi hafta arası tetiklemesinden dolayı, özellikle ikili ilişkiler konusunda ani gelişmelere hazır olun; sorunlu ortaklıklarda, evliliklerde ani bitişler, bazı bekar olanlarınızın ani evlilik kararları, kariyer alanında ortaklıklarla ilgili ani oluşumlar, sözleşmeler, anlaşmalar hatta ani yer değişimleri oluşabilir. Kriz dolu ani olaylar yeni fırsatlar sunabilir. İkili ilişkilerinizde sabırlı ve sistemli hareket etmek, pişmanlıkların önüne geçebilir ve size fayda sağlayabilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı Merkür'ün de 28 Kasım'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçmesi ile 4. eviniz önem kazanmakta. Ev, aile, gayrimenkul konularında iletişim trafiğiniz, kararlarınız, anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Aile arasında kelimeler, fikirler önem kazanacaktır. Aile üyeleri ile aranızda oluşabilecek ego savaşlarına karşı dikkatli olun. Problemleri göz ardı etmeden çözmeye, derinine inmeye çalışmanızda fayda var. Gayrimenkul ile ilgili olarak kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Aile üyelerinin bazı kriz içeren sorunlarına çözüm bulabilirsiniz. Hafta arası Mars'ın, Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi tetiklemesinden dolayı, çalışma hayatınızda, çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız, müşterileriniz ya da kiracılarınızla fikir ayrılıkları, uyuşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bazı detayları atlamadan, sistemli ve sabırlı olamalısınız; sağlık sorunları ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama alanlarında günlük hayatınızda aksilikler yaşanabilir; hazırsanız bu alanda radikal başlangıçlar da yaşanacaktır..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı Merkür'ün de 28 Kasım'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçmesi ile 3. eviniz önem kazanacak. Kardeşler, komşular, yakın çevre, seyahat, eğitim, ulaşım, yayıncılık alanlarında hızlı gelişmelere, anlaşmalara, sözleşmelere hazır olun; kısa seyahatler, eğitim programları ile hayatınız hız kazanabilir. Yakın çevrenizden duyacağınız bazı dedikodular, üzeri kapanmış konular canınızı sıkabilir; kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar iletişim zorlukları, aksilikleri yaşamanıza neden olabilir. Güvendiğiniz kişilerden fikir desteği, danışmanlık almak için çok uygun bir zaman. Özellikle ortağınız ya da eşiniz size bu konuda yardım edebilir. Yakın çevreniz aracılığı ile bir ortak ya da eş adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Bazı taşınmalar yaşanabilir. Hafta arası Mars'ın, Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi aktive etmesinden dolayı, sevgiliniz ya da çocuklarınızla aranızda oluşabilecek kriz içeren durumlarda dengenizi kaybetmemenizi öneririm; yeni hobileriniz, lüks merakınız konusunda harcamalarınız artabilir. Sevgilinizle aranızda kıskançlık ve baskı içeren durumlar oluşabilir. Alışveriş ya da spekülatif yatırımlarınız sizi sonradan pişman edebilir..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı Merkür'ün de 28 Kasım'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçmesi ile 2. eviniz önem kazanıyor. Maddi geliriniz ile ilgili roplantılar, anlaşmalar, seyahatler, yeni fikirler gündeme gelebilir; iş başvuruları yapabilirsiniz. Yeni bir proje, yeni bir müşteri kazanç arttırıcı etkiler yapabilir. Çalışma tarzınız değer görecektir. Ancak bu kazanç artışı, içinde bulunduğunuz sosyal çevre yüzünden harcamalarınızın da artmasına neden olabilir. Arkadaş çevreniz ile para alış verişlerine girmemenizi öneririm. Grup aktiviteleri yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Hafta arası Mars'ın, Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi aktive etmesinden dolayı, ev, aile ve gayrimenkulünüz ile ilgili ani harcamalar, aksilikler, problemler oluşabilir. Bu konular eşinizle aranızda sorun da çıkarabileceği gibi aile içinde fikir ayrılıkları canınızı sıkabilir. Ev içinde ufak kazalara karşı dikkatli olun. Sabırlı, sistemli ve dengede kalarak bu zor etkileri atlatabilirsiniz..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı Merkür'ün de 28 Kasım'a kadar kalacağı burcunuza girmesinden dolayı, genel sağlığınız, ikili ilişkileriniz önem kazanacak. Fikirleriniz, kararlarınız, iletişiminiz bu süreçte yoğunlaşabilir. Seyahatler, eğitim programları gündeme gelebilir. Bu dönemde yaratıcılığınızla ışık saçabilir, sevgilinizle ve çocuklarınızla ilişkinizi düzeltebilirsiniz. Aşk hayatınızda işler yoluna girebilir, çocuklarınızdan destek bulabilirsiniz. Ancak bu etkiler otorite figürleri ile aranızda fikir ayrılıklarına sebep olabileceği gibi kariyer problemlerini de arttırabilir. Kararlarınız, önerileriniz partonlarınız tarafından onay görmeyebilir. İş başvuruları için uygun bir hafta değil. İşinizde detayları atlamamaya özen gösterin ve ego çarpışmalarına girmeyin. Hafta arası Mars'ın, Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi aktive etmesinden dolayı, çalışma hayatınızda iletişimsel aksilikler oluşabilir, müşterilerinizle, çalışma arkadaşlarınızla fikirleriniz uyuşmayabilir. İletişim cihazlarınızda, ulaşım araçlarınızda arızalar oluşabilir. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Dosyalarınızı yedekleyin. Yakın çevrenizde oluşabilecek sağlık problemleri canınızı sıkabilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı Merkür'ün de 28 Kasım'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçmesi ile, 12. eviniz önem kazanacak. Psikolojik durumunuz, yaratıcılığınız, bilinçaltınız, bazı gizli saklı olaylar, dedikodular ve gizli düşmanlıklar bu dönemde önem kazanacaktır. Gizli olan herşeyden uzak durmanızda fayda var. Yaratıcılığınız, rüyalarınız bu dönemde yoğunlaşabilir; özellikle sanatçılar için güzel bir süreç. Aile, ev ve duygusal güvenliğinizle ilgili olarak kendinizde huzurlu hissedeceğiniz, aile üyelerinden destek bulabileceğiniz bir dönem. Bazı kötü alışkanlıkların bırakılması konusunda da rüzgar sizden yana. Ancak, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, yayıncılıki pazarlama alanlarında bazı durumlar kontrolünüz dışında gelişebilir ve sorun çıkarabilir. Hayatınız ve geleceğinizle ilgili olarak kafanız karışabilir. Aşırı iyimserlik sonradan sorun yaşamanıza neden olabilir. Hafta arası, Mars'ın, Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi aktive etmesinden dolayı ani harcamalar, hesapsız ortaya çıkabilir. Eğlence, aşk ve çocuklarınız, lüks merakınızla ilgili olarak masraflar artabilir. Şans oyunları ve spekülatif yatırımlar pek önerilmemekte. Hesaplarınızda dikkatli ve sistemli önlemler size fayda sağlayacaktır..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı Merkür'ün de 28 Kasım'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçmesi ile 11. eviniz önem kazanmakta. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplar, arkadaş çevreniz ile olan iletişiminizde artış görülebilir, ortak aktivitelerde yer alabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında fikirleriniz dikkat çekebilir, beraber seyahatler, eğitim programları yapabilirsiniz. Bu süreçte hayatınızda hızlanma görülecektir. Ancak çevrenizden beklediğiniz maddi desteği pek bulamayabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sorunlar oluşabilir, mümkünse para alış verişlerine girmeyin. Arkadaş ve eğlence yüzünden harcamalarınızda artış görülebilir. Hafta arası Mars'ın, Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi aktive etmesinden dolayı aile, ev ve gayrimenkulünüz ile ilgili olarak stresli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte öfkenizi arttıracak durumlar çıkabilir, eviniz, ailenizle ilgili olarak yoğun dönemler yaşayabilirsiniz. Taşınma, revizyon gibi durumlar enerjik bir süreç geçireceğinizin habercisi. Yorulmaya hazır olun. Sistemli, sabırlı ve dengede kalmak sizin için önemli olacak. Ufak kazalara karşı da dikkatli olmanızı öneririm..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı Merkür'ün de 28 Kasım'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçmesi ile, 10. eviniz önem kazanıyor. Kariyer alanında iletişim trafiğiniz artabilir, seyahatler, roplantılar, eğitim programları oluşabilir. Bazı iş başvuruları yapabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili ayrıca otorite figürleri açısından da bazı fikirleriniz önem arzedecektir. Bu etkiler maddi olarak size gelir müjdesi de verecektir, parasal kazanımlarınız artabilir. Ancak ortağınız ya da eşinizle fikir ayrılıkları, kariyerinizle ilgili olarak kararlarınızın kabul görmemesi gibi durumlar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde ısrarcı davranışlardan, ego çatışmalarından uzak durmanızda fayda var. Bazı boşanmalar, ortaklıklarda ayrılıklar oluşabilir. Mars'ın hafta arası, Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi aktive etmesinden dolayı konsantrasyon problemleri, kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi sorda hissedebilir, uykusuzluk çekebilirsiniz. Bazı gizli olaylardan haber almak, dedikodular duymak, yakın çevrenizde ilişkilerinizde sorun çıkarabilir. Bazı kronik rahatsızlıklar uyanabilir. Gizli olan herşeyden uzak durmanızda fayda var. Seyahatlerinizde, ulaşımınızda, eğitim ve yayıncılık, ticari işlerinizde kontrolünüz dışında gelişebilecek zorluklar yaşayabilirsiniz. Moralinizi yüksek tutarak, dengede kalmaya özen gösterin. Psikolojik destek, yoga, meditasyon için ideal bir hafta içi..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı Merkür'ün de 28 Kasım'a kadar kalacağı Akrep burcuna geçmesi ile 9. eviniz önem kazanmakta. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama, medya alanlarında iletişim yoğunluğu, bilgi alışverişleri, yürütülen bu işlerde hızlanma, kararlar, anlaşmalar görülebilir. Hayatınızla ilgili geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Bazı ideallerinizi gerçekleştirme fırsatları yakalayabilirsiniz. Sevgi ve iyimserlik enerjileriniz yüksek olacaktır. Ancak çalışma hayatınızdaki yoğunluk, müşteri ilişkileriniz bu alanlarda sorun yaratabilir; bazı projelerde aksilikler çıkabilir. Sağlık problemlerini göz ardı etmemeye çalışın. Günlük hayattaki yoğunluk, hayallerinizi ileriye atmanıza neden olabilir. Sistemli çalışmak önem kazanacaktır. Çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve müşterileriniz, kiracılarınızla aranızda çıkacak sorunları çözmeye çalışabilirsiniz. Hafta arası, Mars'ın, Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi aktive etmesinden dolayı içinde bulunduğunuz arkadaş grubunda ani gelişmeler, ani değişimler yaşayabilirsiniz. Sosyal hayatınız harcamalara neden olabilir; arkadaşlarınız ile para alış verişine girmemenizde fayda var. Hesaplarınızda düşüncesizce davranışlardan, ani kararlardan uzak durmanızda fayda var. Arkadaşlarınız nedeniyle para kaybı yaşayabilirsiniz..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder