16 Kasım 2014 Pazar

16 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe Başak burcunda ilerleyerek giriyor; çevremizdekilere hizmet etme başlığı gün içinde kendini gösterecektir. İnsanların halletmekten kaçtığı işlerin altına elimizi sokmak bugün bize kolay gelebilir. Oldukça çalışkan davranışlar sergileyeciğimizden, gün sonunda da yorgunluktan yakınmak ve etrafımızdakilere eleştiriler yağdırmak kolaylaşabilir; dikkat etmek gerek.

07:48'de Ay ve Merkür arasında ılımlı bir görünüm gerçekleşecek; sabaha hızlı bir iletişim trafiği ile uyanabiliriz. Anlamlı konuşmaların yanısıra boş lafazanlıklar da yapmak mümkün tabii. Telefon, e-mail yolu ile haber alışverişleri, zihnimizin hızlı çalışacağına da işaret etmekte.

08:52'de Ay Pluto ile üçgen bir açı gerçekleştirecek; 15:56'da kesinlik kazanacak olan Merkür ve Pluto arasındaki uyumlu açının etkisini de yoğunlaştıracak bir dokunuş olacaktır bu. Bu güzel etkiyi tüm gün hissetmemiz mümkün tabii. Dikkat arttırıcı, zoomlama yaparak bir şeyin iç yüzünü kavrama özelliğimizi açıcı, gerçeklerin tabaka tabaka içine girerek, hakiki bilgiye buldurabilecek, derinliklerdeki gizemi yansıtabilecek bir transit. Gizenlere, sırlara, esrarlı obje ve konulara, bilime ilgimizi arttırabilir. Medyumik, telepatik iletişimsel ve sezgisel duyumların rehberliğinde deneyimler yaşanabilir. Kendimizi zeka ve düşünce yönünden geliştirme, psişik, matemeatik, ekonımik, genetik, seks, tıp, astroloji gibi derinliği olan konuları öğrenmek için uygun. Ayrıca para, mal, mülk, miras, sigorta gibi konularda görüşmeler yapmak, karar almak veya bunlar amaçlı kısa geziler için de olumlu. İçinden çıkmamız gereken durumlarda yeni yollar belirlemek, fikirlerimizi kesin çözümlere yönlendirebileceğimiz, çıkmazın içinde çıkarı bulup uygulayabileceğimiz bir kolaylık verebilir. Sıkı bir çalışma enerjisi verecektir. Olumsuz yanı çok inatçı ve düzeltememe endişesi içinde bırakması. Haklı bile olsak bundan kaçınmak en doğrusu olabilir.

09:05'te Neptün, 9 Haziran'da başlamış olduğu geri hareketini bitiriyor ve ileri gidebilmek için duruyor. Bu konu ile ilgili yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/11/neptun-ileri-harekete-geciyor-astrolozi.html adresinde bulbilirsiniz.

17:17'de Ay ve Mars arasındaki üçgen sayesinde de, kendimize her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabilir, kapasitemizde var olan özelliklerimizi rahatlıkla uygulayabiliriz. Grup liderliği yapmak, dış kaynaklarla kendi olanaklarımızı birleştirmek sayes,inde başarılı başlangıçlara neden olabilir. Ancak dikkate almamız gereken nokta, bu başlangıçların sonrası için de bizlere uygun olup olmadığını iyi tahlil etmek olacaktır. Zira başlayıp, sonunu getiremeyenlerden de olabiliriz.

21:05'te Venüs, 11 Aralık'a kadar kalmak üzere Yay burcuna geçiyor; sevgi ve güzellikler üzerine yeni deneyimler yaşamak, çeşitli karşılaşmalarla zengin bilgiler elde etmek mümkün. Ön yargıları görüşleri değiştirmek için çeşitli sanat etkinliklerine katılmak, değişik müzik konserlerine gitmek faydalı olabilir. Uzunca, zevkli ve eğlenceli olabilecek, seyahatler geziler organize edilebilir. Tatil için aslında harika bir zaman. Bu zamanda birlikte olunan kişiden farklı kişilere ilgi duyulabilir. Yabancı kültürler, yabancı arkadaşlar değişik tecrübeler kazandırabilir. Olumlu olarak maceradan, riskten hoşlanmak, açık ve dürüst, spontan, neşeli hissetmek, eğitimden ve yolduluklardan yana şanslı olmak, sıcak ve inandırıcı, geniş yürekli olabilmemiz bu süreçte mümkün. Olumsuzlukları arasında ise aşkta tutarsız ve ne aradığını bilmeyen, güvenilir olmayan, sadece anlık fırsatlar peşinde koşan, aşırı bağımsız ve daldan dala konan, paramızı tutamayan ve abartılı dış görüntüye ve duygulara açık biri haline de gelebiliriz. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahatler, pazarlama, medya ve internet konuları ile ilişkilerimizde ve işlerimizde kazanç arttırıcı fırsatlar da yakalamak mümkün olabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder