29 Kasım 2014 Cumartesi

30 Kasım - 6 Aralık 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi


Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı, yurt dışı, hukuk, eğitim, pazarlama, seyahat, medya, yayıncılık konuları ile ilgili kararlarınızda, görüşmelerinizde, kontrolümüz dışında gelişebilecek aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu alanlardaki önemli konularınıza hafta sonuna ertelemenizde fayda var. Uazk akrabalarınızla ilgili sorunlar yaşanabilir, bazı gerçekler canınızı sıkabilir; iyi niyetiniz suistimal edilebilir. Hafta sonu kendinizi bu başlıklarda daha rahat ifade edebilirsiniz. Hafta ortası aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde bir çok sorunu çözüme ulaştırma şansı bulabilirsiniz. Sevgiliniz ya da çocuğunuzla eğitim seyahat organizasyonları yapabilir, yaratıcılığınızı medya ve internet kanalıyla gösterebilirsiniz. Bazı hukuksal konularda ilerleme fırsatı yakalayabilir, yabancı ülkelerle işlerinizden kazanç sağlayabilirsiniz. Cuma günü Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; içinde bulunduğunzu sosyal ve arkadaş çevrenizde hareketli günler sizi bekliyor; daha aktif bir sosyal yaşam bu dönemde mümkün. Ancak bazı arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları ve sosyal yaşam adına yapılan harcamalar dikkat edilmezse kriz oluşturabilir dikkat.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı kredi, borç, prim, vergi, sigorta, burs, nafaka veya miras konularında beklediğiniz destekleri bulamayabilirsiniz. Bazı harcamalar bütçenizi bozabilir; arkadaşlarınızla aranıza maddi konular girebilir. Bu konulardaki işleriniz haftasonuna doğru beklemediğiniz bir şekilde rayına girecektir; hafta başı zorlamamanızda yarar var. Beklemediğiniz bir destek hafta sonu yukarıdaki başlıklarda yüzünüzü güldürecektir.  Hafta ortası gayrimenkul, ev, aile ilgili maddi destek bulabilme şansı yakalayacaksınız. Kredi, borç başvuruları yapmak için çok olumlu günler. Ortaklaşa gelirlerden yüzünüz gülecektir. Aile içindeki birçok sorunun çözülmesi olası. Cuma günü Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; kariyer alanında hareketli yorulacağınız günlere hazır olun. Yeni fırsatlar, yeni başlangıçlar yapılabilir. Ancak bunun yanında otorite figürleri ile fikir çatışmalarına karşı dikkatli olmakta fayda var aksi halde kariyerinizde zorlanma da görülebilir. Toplum önünde ve iş hayatınızda kendinizi daha öne çıkarabileceğiniz, bazı yatırımlar, harcamalar yapabileceğiniz bir dönem..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğinizde otorite problemleri, anlaşmazlıklar, bazı sözleşmelerinizde aksilikler hayalkırıklıkları oluşabilir. Suistimale açık bir hafta başı var önünüzde. Bazı gerçekler, aldanmalar canınızı sıkabilir. Ancak hafta sonuna doğru bu alanlarda şansıznı dönecektir. Yakın çevreden bir ortak, eş adayı tanımak; kardeşleriniz veya komşularınızla ortak işler paylaşmak; yayıncılık, ticaret, eğitim konularında fikir danışmak açısından isabetli kişiler seçmek mümkün. Taşınma işleri gündeme gelebilir. İletişim cihazı, ulaşım aracı alma kararı verebilirsiniz. Sosyal çevreniz de bu konularda size hafta içi destek olacaktır; umutlarınız kabarabilir. Cuma günü Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, internet, yayıncılık, pazarlama ve felsefe konularında hızlı ve enerjik günlere hazır olun; epey yorulabilirsiniz. Bu konularda başlangıçlar yapabilmek, kendinizi daha öne sürmek, sık seyahatler açısından enerjik bir döneme giriyorsunuz. Haritalarınıza bağlı olarak bazılarınız bu alanlarda zorluklarla tersliklerle karşılaşabilir; hazırlıksız başlangıçlardan, aşırı harcamalardan uzak durmakta fayda var..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı çalışma hayatınızda, çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız, müşterilerinizle ilişkilerinizde, sağlık konularında hayalkırıklıkları, üzüntüler oluşabilir. Eğitim, seyahat, hukuk, pazarlama, yurt dışı bağlantılı iş konularında suistimallere açıksınız. Bazı detayların su yüzüne çıkması sizi üzebilir. Bu tarz işlerinizi haftanın ilerleyen günlerine bırakmanızda yarar var. Hafta ortası ise size maddi kazanç sağlayacak projeler, müşterilerle yolunuz kesişebilir; rahatlıkla iş başvuruları yapabilirsiniz. Çalışma hayatınıza bağlı olarak maddi geliriniz artabilir; zam alabilirsiniz. Çalışma şekliniz otorite figürlerinden onay görecektir. Sağlık konularında düzelme mümkün. Cuma günü Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; ortaklaşa gelirler, kredi, borç, burs, prim, vergi, sigorta, nafaka, miras konularında efor sarfedebileceğiniz, işlerinize yoğunlaşacağınız enerjik günlere hazır olun. Bazı hastalıklar operasyon gerektirebilir; uygun bir süreç. Bütçe dengeleme, hesapları kontrol etme adına sene sonu çalışmaları yapmanız mümkün. İlişkilerinizde baskıcı, hırslı, kin içeren davranışlardan, aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var; aksi halde bazı krizler yaşayabilirsiniz.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı, aşk ve çocuklarınızla ilişkilerinizde kıskançlık, hırs, kin türü sorunlar çıkabilir. Bazı hayal kırıklıkları, suistimaller sizi üzebilir.Özellikle hafta sonu alkol size zarar getirebilir. Hatalı kararlar, lüks düşkünlüğü, eğlence hayatınız harcamalarınızda problemlere neden olabilir. Çocuklarınız ya da sevgiliniz ile ilgili gereksiz harcamalar yapabilirsiniz; hesaplarınızda ödemelerinizde yanlışlıklar, hatalar olabilir. Hafta arası ise yalnız olanlar aşk sürprizi yaşayabilirler, bebek isteyenler sevinebilir. Yaratıcılığınız ve yeteneklerinizle ışıldayabilirsiniz. Şans oyunlarından yüzünüz gülebilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, yayıncılık, seyahat, pazarlama alanlarından gelir elde etmek, beklediğiniz  iyi haberlerin gelmesi olası. Bazı hobileriniz gelir sağlamanıza yardımcı olabilir. Cuma günü Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, taşınma işlerinde efor sarfedeceğiniz enerjik günlere hazır olun. Bu konularla eper yorulabilirsiniz. İkili ilişkiler konusunda fikir ayrılıklarına ve danışmanlık, taşınma işlerine para harcamanız gerekebilir. Ortağınız, eşiniz stresli günler geçiriyor olabilir. Dengenizi korumaya özen gösterin..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı, ev, aile ve gayrimenkul konuları ile ilgili işlerinizde hatalar, yanlış anlaşılmalar, bazı suistimaller sizi üzebilir. Aile üyeleri tarafından hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Taşınma ve danışmanlık konularında beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Bu tarz işlerinizi mümkünse hafta başı halletmeyin. Hafta ortası ise hane içinde bazı konular kendiliğinden çözülecektir. Duygusal olarak kendinizi güvende hissedebilir, evinizde ve ailenizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Yaratıcılığınızda verimlilik gözlemlenebilir. Bazı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulma adına adım atabilirsiniz. Eviniz, gayrimenkulünüz ile ilgili olarak bazı parasal konuları halletme fırsatını hafta sonuna doğru bulmanız mümkün, gayrimenkul satışı da yüzünüzü güldürebilir; kredi, borç, miras ya da mülkle igili vergi sigorta işleri kolaylıkla halledilebilir. Nafaka alanında ise ibre haftanın ikinci yarısı sizden yana. Cuma günü Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; günlük ve çalışma hayatınızda enerjisi yoğun günlere hazır olun. Kişisel bakım ve sağlık alanlarında harcama yapabilir, bazı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yardımcılarınız, arkadaşlarınız veya müşterilerinizle fikir ayrılıklarına karşı dengenizi korumanızda fayda var zira bu dönemde bu kişiler agresif davranışlar sergileyebilir. Yeni projelere başlamak, yeni müşteriler bulmak yeni bir iş ortamı konusunda başlangıçlar yaşayabilirsiniz..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı konsantrasyon bozukluğu yaşayabilir, iletişim, ulaşım, seyahat konularında aldanmalar, aksilikler yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz, komşularınızla ilgili olarak aldanmalara, suistimallere açık bir hafta başı var önünüzde. Dosyalarınızı yedeklemenizde fayda var, bazı kayıplar sizi üzebilir. Detaylara odaklanmanız zorlaşacağından önemli kararlarınızı haftanın ilerleyen günlerine bırakmanız daha doğru olacaktır. Hafta ortası sosyal çevrenizden iletişim, ulaşım, ticaret, yayıncılık işlerinizde gelir getirebilecek desteklere hazır olun. Çevrenizden bir aşk ya da evlilik haberi sizi sevindirebilir. Kardeşleriniz ve komşularınızla daha fazla bir arada olabilirsiniz. Taşınma, danışmanlık konuları ile meşgul olabilir yakın çevreniz aracılığı ile ortak ya da eş adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler ani olarak kararlarınıza bağlı olarak imza gerektirebilir. Cuma günü Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Kova burcuna geçiyor. Lüks tüketiminde aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var; bazı yakın arkadaşlıklarınızda fikir ayrılıkları sorun yaratabilir. Aşk ve çocuklarınızla ilgili olarak yoğun, enerji dolu günlere hazır olun. Bu süreçte bazı yetenekleriniz, hobilerinizle ilgili olarak başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi aktif olarak öne çıkaracağınız bir dönem olacaktır..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı aşk, eğlence, lüks tüketim ile ilgili bazı harcamalar, bütçenizdeki dengenizi bozabilir; alışverişlerinizde gereğinden fazla ödeme yapmanız mümkün. Aşk ilişkilerinde suistimale açık bir hafta başı var önünüzde; hayalkırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ancak üzülmeyin; haftanın ilerleyen günleri kariyerinizde  maddi olarak şanslı olacağınız günlere işaret. Bir iş başvurusu, yeni bir proje, yeni bir müşteri maddi olarak sizi rahatlatabilir. Otorite figürleri tarafından zam ile ödüllendirilebilirsiniz. Parasal olarak rahat bir nefes alabilmeniz hafta içi mümkün. Cuma günü Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; bu süreçte ev, aile ve gayrimenkulünüz ile ilgili olarak epey yorulacağınız bir süreç var önünüzde. Bazı restorasyon, bakım işleri harcamalarınızı arttırabilir. Aile üyeleri arasında fikir ayrılıkları hane içinde tartışmalara neden olabilir. Gayrimenkul alım satım işleri bu dönemde risk içermekte. Evinizin huzurunu korumak adına efor sarfetmeniz gerekebilir; dengede kalmaya özen gösterin.. 

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı ev, aile ve gayrimenkul konularında hayal kırıklıkları, şüpheci tutumlar kafanızı meşgul edebilir; duygusal güvenliğiniz sanki elinizden kaçacakmış gibi gelebilir. Evinizle ya da mülkünüz ile ilgili olarak gaz ya da su arızalrı oluşabilir. Haftanın ilerleyen günleri bu güvensizlik ve odaklanamama konuları önemini kaybedecektir. Hafta ortası yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama ve felsefe konularında yana şans sizden yana; bu alandaki işlerinizin yoluna gireceğine şahit olabilirsiniz, gelir elde etme şansı bulabileceksiniz. Medya, pazarlama, ikna gerektiren işlerde başarı elde edebilirsiniz. Eğitim konularında ise oldukça başarılı bir hafta arası. Yaratıcılığınızı, yetenekleriniz, sıradışı fikirlerinizi rahatlıkla öne sürebilirsiniz. Ani gelişebilecek bir aşk ilişkisi ya da bir bebek haberi sizi sevindirecektir. Çocuklarınızla ilgili ani bir mutluluk yaşayabilirsiniz. Göz önünde olmak sizi gururlandırabilir. Cuma günü Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; iletişim, trafik ve ulaşımda arızalar, araç ve gereçlerinizde aksilikler yaşanabilir. Kardeşleriniz, komşularınızla fikir ayrılıkları, ilişkilerinizde terslikler yaşanabilir. İletişim konusunda oldukça yoğun enekrjik günlere hazır olun; ancak iletişim tarzınızda sert hatlardan uzak durmanızda fayda var. Eğitim, yayıncılık ve yakın çevre ilişkilerinde harcamalar oluşabilir. Kısa seyahatler, eğitim programları bu süreçte gündeme gelebilir. .

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı odaklanamama, konstantrasyon sorunları yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz, komşularınızla ile aranızda bazı gizli konular, dedikodular sorun yaratabilir. Yakın çevrenizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Yaratıcılığınız hafta başı pek hareketli değil. İletişim cihazlarınızda, ulaşım araçlarınızda kotrolünüz dışından sorunlar çıkabilir; bazı dosyalarınız belgeleriniz kaybolabilir. Hafta ortası, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ve miras konularında beklenmedik destekler, unuttuğunuz bir başvurunun onaylanması sizi sevindirebilir. psikolojik olarak oldukça huzurlu bir hafta arası var önünüzde. Kendinizle başbaşa kalarak, bazı sorunlarınıza çözüm bulabilir, duygusal olarak kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Hayatınız ile yeni kararlar alarak bazı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmayı deneyebilirsiniz. Eviniz, aileniz ya da mülkünüz ile ilgili bir sorunu rahatlıkla çözebileceksiniz. Cuma günü Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; harcamalarınızda bir artış söz konusu olacaktır. Bütçenizi dengelemekte zorluk yaşayabilir; bazı maddi girişimlerde bulunabilirsiniz. Parasal konularda bol enerjili, yoğun günlere hazır olun. Geliriniz için uğraşmanız gerekecek..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı sosyal yaşamınızla ilgili olarak harcamalarınız artabilir; bazı arkadaşlarınız tarafından maddi olarak suistimale açıksınız. Eğlence hayatınız, üyesi olduğunuz klüpler nedeniyle ödemelerinizde kayıplar yaşayabilirsiniz. Hatalara da açık olduğunuzdan, dikkatinizi toplamanızda fayda var. Hafta ortası bulunduğunuz sosyal çevre aracılığı ile eş, ortak adayı ile tanıştırabilirsiniz. Arkadaşlarınız aracılığı  ile danışmanlık hizmeti alabilir, taşınma fırsatı bulabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili bir anlaşma, sözleşme gündeme gelebilir. Arkadaş çevreniz ile ani bir seyahat, eğitim fırsatı günlerinizi yoğunlaştıracaktır. Yakın çevreniz ile yoğun günlere hazır olun. yayıncılık, medya alanlarında öne çıkabilirsiniz. Cuma günü Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere burcunuza geçiyor; stresli, yoğun günler sizi yorabilir. Aşırı yoğunluktan stresli günler geçirebilirsiniz. Hayatınızın önemli alanlarında başlangıç enerjisini de bu sayede bulabilirsiniz. Ancak kendinizi oldukça atak ve cesaretli hissedeceğinizden, hata payınız da yüksek. Hazırlıksız girişimlerden uzak durun, zira kazalara açık bir dönem. Sağlık konularında ise oldukça hassas olabilirsiniz; özellikle ateşli hastalıklara karşı önleminizi alın..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı, konsantrasyon ve odaklanma problemleri nedeniyle kariyerinizde ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde hayal kırıklıkları, suistimaller yaşamanız mümkün. Bazı toplantılar, görüşmeler, eğitim ya da seyahat konularınızda aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu tarz kariyer konularını haftanın ilerleyen günlerine bırakmanızda fayda var.. Hafta ortası projeleriniz, çalışma hayatınızdaki performansınızın onay görmesi açısından daha şanslı olduğunuz enerjiler mevcut. Otorite figürleri tarafından başarınız onaylanabilir, terfi, zam alabilirsiniz. Ebeveyn sağlığı ve sizin sağlık konularınızda ise sevindirici etkiler mevcut. Günlük yaşamınızda detayları rahatlıkla halledeceksiniz. Bu başarınız maddi olarak ödüllendirilecektir. Yeni bir iş, kariyer fırsatı doğabilir, bir iş başvurunuz sisi mutlu edebilir. Kariyer anlamında oldukça şanslı olduğunuz bir hafta yarısı var önünüzde. Cuma günü Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; bu süreçte bazı gizler, sırlar, üzeri kapanmış konular, gizli düşmanlıklar ve dedikodular sizi yorabilir. Bilinçaltınız fazlaca aktif olabilir. Yaratcılılğınızı geliştirebilir ve bu özellikleriniz üzerine yoğunlaşabilirsinzi. Bu süreçte gizli olabilecek her türlü hareketten uzak durmanızda fayda var; kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar sizi üzebilir. Bundan dolayı da kronik bazı rahatsızlıklarınızın uyanması muhtemel.







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder