17 Kasım 2014 Pazartesi

17 Kasım 2014 - Astrolozi


Yeni bir haftaya Ay'ın Başak burcundaki hareketi ile girmekteyiz.. Titiz, çalışkan, üretken, sistemli davranışlar, hafta başında işlerimizi ele alma tarzımızı belirleyecektir. Serinkanlı ve olgun görüntüler sergileyebilir, Merkür'ün bize bahşedeceği zekayı daha pratik olarak güncel işlerimizde kullanabiliriz. Kendimize özgü yöntemler uygulayabilir, işlerimize bir düzen verebiliriz. Yalnız feci bir işkolik hale dönüşme tehlikesi var, sakın unutmayın. Tabii gün sonunda da çevremizdekilere yaptıklarımızı anlatarak yorgunluktan yakınmak ve onay beklemek de cabası olabilir.

11:26'da Ay ve Güneş arasındaki ılımlı etkileşim, yoğun ilişkiler arasında da olsak rahat bir nefes alma fırsatı verecektir bizlere. En azından duygularımızı kontrol ederek bizi boğmalarına fırsat vermeyebilir böylece daha dingin bir halde olaylara konsantre olabiliriz. Arkadaş ve grup ilişkileri açısından oldukça olumlu, yardımlaşmanın faydalarını da görebileceğimiz bir öğle saatine işaret. Özellikle lider konumunda olanlar için kolaylıklar sağlayabilir.

12:57'de Merkür ve Chiron arasındaki üçgen ile etrafımızdakilere fikirler verebilir, öğüt alışverişlerinde bulunabiliriz. Kendimizde eksik gördüğümüz yanlarımız ile ilgili sohbetler yapabilir, kararlar verebiliriz. Sözler bu saatlerde şifa niteliğinde olacaktır.

13:11'de Ay ve Satürn  uyumlu bir açı içinde olacaklar; öğleden sonraki saatlerde kendimizle baş başa kalmayı istemek, derin düşüncelere dalmak, sakin bir hal takınmak kolaylaşacaktır. Görüştüğümüz kişiler ya da konular  bize hep ciddiyet verebilir; bu konular bize önemli ve ciddi gelecektir. Görev ve sorumlulukların önemini farketmek, duygusal ihtiyaçları dengelemek ve duygularımızın bizi kontrol etmesine engel olmak, dolayısıyla doğru düşünebilmek mümkün olacak gibi.. Diğer zamanlara göre çok daha iradeli ve dikkatli hareket edebiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor; 21:29'da ise Terazi burcuna geçecek. Satürn'ün olumlu etkilerini bu saate kadar, elimizdeki işlere yoğunlaşarak, Başak titizliği ve çalışkanlığı eşliğinde ele almak bizlere fayda sağlayacaktır.

Geceye doğru, üzerimizde sosyal, uyumlu, diplomatik, dengeli ve adil etkiler hissedebiliriz. Adil olanı ortaya çıkarmayı istemek, her konunun iki yüzünü de tartmak, karışıklıklardan uzaklaşmayı istemek mümkün. Sanatsal aktiviteler, estetik merak, ilişkiler daha önem kazanabilir..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder