2 Kasım 2014 Pazar

2 Kasım 2014 - Astrolozi


Haftanın son günü.. Ay Balık burcunda ilerliyor.. Duygusal iniş ve çıkışlar, diğer insanlarla duygusal bağ kurma, sevinç veya mutsuzluk gözyaşları bugüne hakim enerjiler. Çevremizle ilgilenmemiz gerektiğini düşünebiliriz. Ancak aynı ilgiyi göremediğimizde oldukça kırılgan olmamız da mümkün. Etrafımıza çok çabuk güveneceğimiz etkiler var; bu da duygusal incinmelere karşı bizi oldukça açık yapmakta. Nazik ve merhametli yanımız muhtaç olduğunu düşündüğümüz kişilere asla karşı koyamayacaktır. İncindiğimizde duygusal patlamalar yaşayabiliriz, dikkat.

01:09'da dünden beri etkili olan Venüs ve Pluto arasındaki olumlu görünüm gerçeklik kazanıyor; Oldukça yoğun ve derin duygulara işaret eden bu açı ilişkilerde baskıya da neden olabilir. Yükselen arzular, yeni başlangıçları kolaylaştıracaktır. Sosyal yaşantı, arkadaşlıklar, sevgiler ve ilişkiler yönünden derinlik yaratarak, yepyeni anlamlı yeni bir aşk veya dostane gerçek bir arkadaşlık kurmak için ideal bir görüntü. Rutin devam eden ilişkilerde ise derinliğe inebilme, ilişkinin değerli olup olmadığını analiz etme açısından faydalı. Memnuniyet, haz alma, isteme üst seviyelerde olacağı için güzel ve başarılı bir yerlere gelebilme adına fırsatlar da doğabilir. Ay bu açıya, 13:44'te Pluto ile ılımlı; 14:56'da ise Venüs ile bir üçgen yaparak dokunacak.. Etkileri artabilir; gün içinde yoğunluğu devam edecektir. Kendimize özgü yeteneklerimizi rahatlıkla kullanabileceğimiz bir gün olacak gibi. Sanatsal, yaratıcı ve artistik alanlarda çeiştli aktiviteler adına uygun..

01:42'de ise Mars ve Neptün arasında yine ılımlı bir etkileşim gerçekleşiyor ve gün boyu bu da etkili olacaktır. Yukarıdaki açı gibi, Ay yine bu görünüme 02:45'te Neptün ile kavuşum ve 02:49'da ise Mars ile uyumlu bir açı ile dokunacak.. yani gece boyu ve sabah erken saatlerde oldukça etkili olacaktır. Çevremizdekilere karşı daha anlayışlı olabileceğimiz ve onlara yardım elimizi güvenle uzatabileceğimiz bir görünüm. Mars'ın enerjisini bu yönde kullanarak psikolojik bir mutluluk duymamıza sebep olabilir. Bu bizim egomuzu güçlendirse de, etrafımızdakiler adına karlı bir etki. Ayrıca ideallerimiz ile ilgili düşünme planlar yapma adına da olumlu kullanılabilir. Bizleri mutsuz eden noktaları tesbit edebilir, bunları olumlu yönlere çevirme çabalarına girebiliriz; fizik enerjimiz de oldukça kuvvetli olacağından, yorgunluk hissetmeyebiliriz.

11:09'da Ay ve Güneş arasındaki harika üçgen açı sayesinde kendimizi fizik ve psikolojik olaak uyumlu bir ahenk içinde hissedebilir, her konuda samimi, rahat ve olumlu olabiliriz. Etrafımıza olumlu enerjilerimizi yayabiliriz. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence, kısaca pek çok şey için iyi bir gün ortası. Karşı cinsle ilişkiler, arkadaşlık, sevgi, söz, nişan hatta evlilik adına gelişmelere hazır olabilirsiniz..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder