13 Kasım 2014 Perşembe

13 Kasım 2014


Ay bugün Aslan burcunda.. Bizleri onaylayan, aynı fikirde olduğumuz kişilerle olmayı tercih edeceğimiz bir gün. Yönetici gezeg Güneş gibi ışıl ışıl parlayıp tüm dikkatleri üzerimize çekmeyi arzu edebiliriz. Eleştirilmek asla bize göre olmayacaktır. Bir çok konuda, bizi ilgilendirsin ilgilendirmesin, kontrolü ele almak isteyebiliriz. Son derece yaratıcı, çevremiz için enerji harcamayı arzulayıcı ve detaylar üzerinde başarısız olabiliriz.

02:37'de Mars ve Chiron arasındaki olumlu görünüm, eksikliklerimizle ilgili da kontrolü ele almayı, harekete geçmeyi tetikleyici bir etkileşim. Bu saatte ayakta olanlar için gelecek ile ilgili kararlar almak mümkün. Şimdiye kadar bizi rahatsız eden, kendimizde sorun gördüğümüz noktalar ile ilgili kararlar..

03:02'de ise dünden beri etkili olan Venüs ve Satürn arasındaki Kavuşum netlik kazanacak; tabii bugün de bu enerji hissedilir olacaktır. Duygularla ilgili konularda ciddiyet ve önem verme etkisi sağlayan bir transit. Görevimizi dikkat ve itina içinde vicdanımızın sesini de dikkate alarak yapabiliriz. Oldukça şüpheli yaklaşımlar belirebilir. Kalbimiz hala boşsa, bu boşluk hissedişi daha zor gelecektir. Zamanımızı boşa geçirdiğimizi hatta geç kaldığımızı düşünmek kolaylaşabilir. Bazı pişmanlıklar bizleri mutsuz edebilir. Eskiden sahip olduğumuz ancak şimdi elimizde olmayan ve olması da imkansız her şeye özlem duyabiliriz. Eğer olgunluğumuz yeterli değilse, bunalımlı bir transit olacaktır.

03:28'de daha etkisi devam eden Mars ve Pluto kavuşumundaki etki bir de Uranüs'ten bir kare alacak; Mars ve Uranüs arasındaki sert açı kesinlik kazanıyor. Huzursuzluk yaratmaya meyilli, ani ve beklenmedik tepkilere yol açmayı seven sert ve bir hayli rahatsız edici bir görünüm. Düşüncesizce davranışlar, tartmadan söylenen sözler, ani alınacak kararlar.. hep sorluklara ve problemlere yol açacaktır. Bu transitin temelinde "özgür ol" emri ağırlıklı; bu yüzden dizginlere ele almak zorlaşabilir. Her şey bize bugünlerde bayat gelebileceğinden, sürekli yenilik özlemi aklımızı çelerek, meydan okumalara neden olabilir. Rutin hayatımızda bir hareketlilik oluşacaktır. Beklemey tahammül azalır ve akla geleni uygulamak, bizleri zor durumda bırakabilir. Otoriteye , emir ve kurallara isyan ettirir. Etrafımızdakilere yüysek ego yüzünden kırmak kolaylaşır. Kazalara, tehlikelere ve patlayıcılara işlerlik kazandırabilir. Elektronik aletlerden zarar gelebilir ya da bizler bu aletlere zarar verebiliriz. Çeşitli nedenlere gelişebilecek ani olaylar hayat ve ölüm arasında kendimizi test etmemize zemin hazırlayabilir.

09:57'de Ay ve Merkür arasındaki kare ise sanki bu sert açılara yardımcı olmak adına elinden geleni yapar gibi.. İlişkilerde kritik saatler maalesef.. Hisler ve duygular mantığın esiri olacağından konuşmalar sertleşebilir Problemli olduğunuz kişilerden mümkünse sabah saatlerinde uzak durmanızda fayda var. Duygusal ve fiziksel rahatlama adına çalışmalar yapmak, olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların üzerinde durmamak en doğrusu olacaktır.

23:03'te Ay ve Uranüs arasındaki üçgen açı nedeniyle gün içindeki değişim dürtüsü daha da kabarabilir. Üçgen olduğuna bakmayın; sert enerjilerin akışına kolaylık sağlayabilir. Farklı ortamlarda bulunmak, değişik hayat tecrübeleri ile canlanmak adına huzursuzluk duyabiliriz. Sabırlı davranarak, istediğimiz değişimler ile ilgili olarak yeni fikirler üretmek, planlar yapmak ve yaşadığımız yerde ufak değişiklikler yaparak bu açı etkisini geçiştirmek uygun olabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder