21 Kasım 2014 Cuma

21 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününe Akrep burcundaki seyahati ile giriyor; derin duygular, kuvvetli sezgiler, güçlü bir irade gün içinde üzerimizde etkili. Önümüze gelen her konunun derinine inip, araştırmak, gizli olan noktalara yoğunlaşmak, bazı konulara sadece kendimize saklamak, fazla açık vermemek adına uygun enerjiler.

05:32'de Ay ve Pluto arasındaki ılımlı görünüm Ay'ın Akrep burcunda üstlendiği özellikleri pekiştirecek gibi. Bir fikri kafaya takıp üzerinde yoğunlaşmamız mümkün olabilir. Ama tabii o fikrin esiri olup da, değişik bakış açılarına kendimizi kapatmamaya da özen göstermemiz gerekebilir.

07:49'da Ay ve Chiron arasındaki harika üçgen açı ile hayatımızdaki bazı olumsuzlukları yapıcı algılayabilmek, duygularımızla kendimizi şifalandırabilmek mümkün. Tecrübelerden sonuçlar çıkararak, bazı eksiklikleri tamamlayabileceğimizi düşünebiliriz.; keyifli ve olgun duyguların yoğun olacağı bir sabah yaşayabiliriz.

16:00'da Merkür ve Mars arasında uyumlu bir etkileşim gerçekleşecek ve de tüm gün aslında etkisini gösterecektir. Bu kavuşum, 20:01'de Ay'ın Merkür'e olumlu gülümsemesi, 20:18'de de Mars ile kol kola girmesi sonucu akşam saatlerinde kendini daha bir hissettirebilir.. İletişim ve zihin trafiğimiz gün içinde oldukça yoğun olacağa benziyor. Çeşitli meşguliyetler, fikirsel ve bedensel çalışmalarımızı arttırabilir. İlgi ve merak yönümüz de olumlu olarak açıklık kazanacaktır. Sadece kendimiz için değil, başkalarının da yararına uğraşlar verebiliriz. Zekamızı ustalıkla kullanmak, ikna etme, bir fikri savunarak çevremizdekileri  inandırma üztünlüğü elde edebiliriz. Enerjimiz ve kuvvetimiz, gereksiz tartışmalara girmeden isteklerimizi halledebilme yönünde olacaktır. Kendimizi çabukluk ve cesaretle ortaya koyabilmemiz, oluşların münakaşasız bir şekilde akıcı ilerlemesine neden olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder