8 Kasım 2014 Cumartesi

8 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay, dün 18:17'de Satürn karşıtlığını yaptıktan sonra boşluğa girdi.. Yeni güne ise açısız hareketi eşliğinde ayak basıyor; halen Boğa burcunda ve Dolunay enerjisini ise üzerinden atamadı.. Üzerimizdeki rehavet ve tembellik hisleri geceyarısının ardından da devam edebilir.

03:44'te İkizler burcuna geçişi ile günlük hayatımızda iletişim ve bilgi diğer konulara göre daha önemli hale gelebilir. Sonsuz bir merak, hızlı düşünüp, hızlı hareket etme, her konuya çabucak adapte olabilme, aralarında bir bağ yokken dahi bir fikirden diğerine ya da bir düşünme biçiminden diğerine kolayca atlayabilme, Ay'ın İkizler geçişine oldukça uyabilecek özellikler. Aynı anda birden fazla şeyle uğraşabilmek, ister yeni bir beceri edinmek, ister enterasan sohbetlere katılmak olsun dikkatimizi her ne çekiyorsa peşinden koşabilmemiz mümkün. Keskin, hızlı bir zeka ise muziplikler, zeki espriler için zemin hazırlayacaktır. Eğelenceli bir hafta sonu girişi yapacağız bugün..

12:20'de Ay ve Neptün arasında sert bir kare oluşacak; hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkarabilecek bir transit. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar, gerçeklerden önemli bir hale gelebilir. Yalan bir hayal dünyası anlamına da gelebilir bu geçiş. Bu saatlerde, önemli bir konuda karar vermek, önemli konularda adım atmak için pek uygun bir etki değil; yanıltıcı etkiler oldukça yoğun. Çevremize karşı olan hassasiyetimiz de artacağından suistimallere, kandırılmalara oldukça açık olabiliriz. Eğer zayıf bir bünyeye sahipsek, basit şeyleri bile problem haline getirmek ve bunlardan kaçmak adına ilaçlara belki alkole ihtiyaç duymak, oldukça zarar getirebilir, dikkat..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder