25 Kasım 2014 Salı

25 kasım 2014 - Astrolozi


Ay gün boyu Oğlak burcundaki seyahatini sürdürecek; yine öncü bir burç ve Pluto Uranüs arasındaki kareyi tetikleyen açılar.. Eski düzenlerin yıkılıp, yerine yepyenilerin inşa edilmesini sağlayan gelişmeler.. Gün içinde biraz melankolik, biraz eleştirici ve ciddi bir ruh halinde olacağımızdan çevremizdekilere karşı mesafeli ve soğuk görüntüler sergilememiz mümkün. Ne istediğimizi bilen ve her şeyin doğru şekilde kitabına uygun yapılmasını isteyen ruh halimiz, kontrollü ve sorumluluklarımızın farkında olmasına da neden olacaktır. Bugün amaca ulaşmak, sanki ulaşacağımız şeyin meuvelerini yemekten daha önemli bir hal alabilir.

02:45'te Ay ve Neptün arasındaki ılımlı görüntü, çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimizi ve yardım etme dürtümüzü arttırabilir. Sanki gereği yokken bile bazılarının sorumluluklarını bile üstlenmek tabii, sabah uyanınca pişman olmak mümkün. Rüyalarımız bu gece netleşebilir, mistik,dini konulara ilgimizyoğunlaşabilir. Yalnız kalıp, iç dünyamıza çekilmek, dualar, niyetler yapmak adına da uygun bir zaman dilimi.

14:54'de Ay ve Pluto kavuşuyor ardından da 16:24'te Ay ve Uranüs karesi gerçekleşiyor.. Biraz sert hatlı, gerginlik yaratıcı, duyguların derinleşeceği ve içsel bir huzursuzluk, değişim isteği duyabileceğimiz bi gün ortası var önümüzde. Üzerinde hazırlanılmış, çalışılmış konular adına harika bir başlangıç enerjisi verecektir. Bu başlangıçlar, hayatlarımızda değişim yaratabilecek fırsatlar da olabilir. Ancak bunun yanında tabii eğer sadece bu dürtü ile anlık çamları devirme niteliğinde olaylar da yaratabiliriz, içimizdeki patlayan volkanların yardımıyla.. İşte bu ardından sevimsiz sonuçlara neden olacaktır.

16:48'teki Ay ve dün ileri harekete geçen Chiron arasındaki uyumlu etkileşim ile de içimizdeki eksikliklere aslında neyin iyi geleceğinin farkında olabileceğimiz bir akşam üzerine vurgu yapıyor. Aman dikkat, gök cismi halen çok yavaş; sadece içsel de hissedilebilir bu nedenle. Etrafımıdakiler yardım etmek, bilgimizi paylaşmak, yapıcı fikirler vermek adına olumlu kullanılabilir..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder