24 Kasım 2014 Pazartesi

24 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay, yepyeni bir haftaya Yay burcunda giriyor; entellektüel kapasitemiz, idealizmimiz, sınırsız merakımız ve yardımseverliğimiz günün ana başlıkları.. Enerjik, coşkulu ve genellikle iyimserlik dolu davranışlar içinde olabilir, bilgimizi paylaşmaya yönelebiliriz. Sonuca kolay varmak, doğru ve adil yargılarda bulunabilmek, bazı konularda geleneksel yaklaşımlar sergilemek mümkün. Lafımızı esirgememek ve dürüst iletişim, tabii etrafımızdakileri bazen istemeden kırmamıza da neden olabilir. Yay burcunun konuları arasında eğitim de var biliyorsunuz; bilgi paylaşımı ana özelliklerinden biri. Bugün ise Öğretmenler Günü.. Sevgiyle mesleğini yapan, sağlıklı bir neslin yetişmesine yardımcı olan tüm öğretmenlerimizi tebrik ederim..

01:43'te, 21 Haziran'dan beri geri harekette olan retrosunu bitirmek için durağan pozisyona geçecek.. Bu konu ile ilgili yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2014/11/chiron-geri-hareketini-bitiriyor.html adersinde bulabilirsiniz..

05:16'da Ay ve Jüpiter arasında harika bir üçgen gerçekleşecek; bu saatler olumlu enerjilerin oldukça akıcı olduğu saatler. Ayakta olanlar için işlerin kolaylaşabileceği, çevremizdekilere sıcak duygular besleyeceğimiz, geleceğe ümitle bakabileceğimiz etkiler.. Bu tarz başlangıçlar için müsait değilsek bile en azından dua ve niyetler için bile kullanılabilir. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve 18:31'de Oğlak burcuna geçene kadar da açısız hareket edecek. Hafta başı olmasına rağmen, elde biriken işlere yönelmek ve son Jüpiter açısının akıcı enerjisinden yararlanabilmek daha faydalı olacaktır. Yeni adımlar, yeni kararlar adına bugün akşam saatlerine kadar pek uygun değil.

Ay'ın Oğlak'a geçişi ile birlikte irade, gerçekçilik, kararlılık üzerimizde daha etkili olacaktır. Sağlıklı ve gerçekçi düşünceler, sorumlu, işkolik davranışlar ve elimizden gelenin en iyisini yapma dürtüsü yüksek olabilir. Çevremizden de benzer davranışlar içinde bulunmalarını talep edeceğimizden, etrafımızdakiler üzerinde baskı yaratabiliriz. Daha ciddi olmak, sorumluluklarımızın farkında olmak, önümüzdeki bir iki gün  bizim için önemli olacağa benziyor..

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder