30 Kasım 2014 Pazar

30 Kasım 2014 - Astrolozi


Olağanüstü duyarlı, idealist ve ileriye gören davranışlar sergilememiz, akşamın geç saatlerine kadar Ay'ın Balık burcundaki seyahatinin etkileri olduğunu söyleyebiliriz. Ara sıra inatçılığımız tutabilse de, gün içinde gerçekleri reddedebilecek kadar fantezi dünyası içinde de kaybolabiliriz. Kendimize güvenimiz biraz az olabilir; utangaç yanımız fazla çalışacağından yeteneklerimizi sergilemekte zorlanabiliriz. Ancak eğer sanatsal ve ilahi konularla ilgileniyorsak, verimli bir gün olacaktır. Dikkatleriüzerimize çekmeden çalışabilmek mümkün.

04:27'de Ay ve Venüs arasındaki kare açı nedeniyle, yoğun ve güçlü isteklerimiz bizi zor duruma düşürebilir. Örneğin gecenin bu ilerleyen saatinde kalkıp buzdolabı ziyareti yapabiliriz. İstemediğimiz olaylardan kişilerden kurtulma isteği artabilir ve farklı bir duygusal hal içine girebiliriz. Her hangi bir sebebe bağlı olmadan yeme içme, alış veriş isteklerimizi disipline etmek zorlaşabilir.

21:41'de Ay ve Mars arasındaki ılımlı etkileşim ile, etrafımızdakilerle çalışmak, biraz olsun çekingenliğimizi yenebilmek mümkün olabilir. Özgüvenimizi ve cesaretimizi ölçülü bir şekilde girişimler açısından kullanabiliriz. Görüşlerimizi etkili savunabilir ve geri adım atmama dürtüsü hissedebiliriz. Ayakalarımız yere gün içine göre daha sağlam basacağından, ne yaptığımız, nerede olduğumuz amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olacacğımız bir akşam olacaktır.

22:47'de ise Ay son açısını Satürn ile üçgen açı olarak yapacak ve ardından boşluğa girecek. Balık burcunun verdiği yüksek duygusallığı bu etki altında kontrol edebilmek mümkün görünüyor. Zorluklara daha rahat göğüs gerebilir, sabır ve tahammül gösterebiliriz. Hatta bir iki gündür haddimizi aştığımızı ve dizginleri çekmemiz gerektiğini anlamak mümkün olacaktır. Biraz sınırları hatırlatıcı bir enerji diyelim. Otorite figürlerinden yardım almak, fikir danışmak adına da bu akşam olumlu kullanılabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder