22 Kasım 2014 Cumartesi

23 Kasım - 29 Kasım 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi


Koç Burcu ve Yükselen Koç

Cumartesi 9. evinizde gerçekleşen Yeni Ay nedeniyle önümüzdeki günlerde yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat, felsefe, din, medya, pazarlama konularında yeni oluşumlar yaşayabilirsiniz. Hafta başı konsantre olmakta zorlanabilir, kredi, borç, vergi, sigorta, miras, nafaka, burs prim konularında detayları kaçırabilirsiniz. Bu alanlarda uygulanabilir fikir üretmekte zorlanabilir, görüşmelerinizde, kararlarınızda neticeye ulaşamayabilirsiniz. Aşk ve çocuklarınızla ilişkilerinizde baskıcı iletişim tarzından uzak durun, krizlere neden olabilir. Bazı engellenmeler, işlerde yavaşlama, negatif sonuçlar yaşanabilir. Hesaplarınız, bütçe dengeniz gibi işlerinizdeki çalışmalar için uygun olabilir. Hafta ortası uluslar arası, hukuk, akademik kariyer, internet gibi konularınızda ani, hızlı gelişebilecek olaylar yaşamanız muhtemel; özellikle bu alanlardaki dostluklarınız, ilişkilerinizde sizi şaşırtabilecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ancak aşırı iyimserlik nedeniyle daha önce yaşamış olduğunuz problemler tekrar karşılaşabilirsiniz; her duyduğunuza çabuk inanmayın. Acele ve hazırlıksız kararlardan, gizli saklı işlerden uzak durun. Cuma günü Merkür de, 17 Aralık'a kadar kalacağı 9. evinize gireceğinden, yukarıda saydığım konularla ilgili iletişim trafiğinizde, bilgiye olan merakınızda ve paylaşım isteğinizde artış görülecektir..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Cumartesi 8. evinizde gerçekleşen Yeni Ay nedeniyle ortaklaşa gelirler, vergi, sigorta, kredi, borç, burs, prim, nafaka ve miras başlıkları önümüzdeki günlerde gelişmeler kaydedebileceğiniz alanlar olacaktır. Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili olarak ikili ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşayabilir; eşiniz ya da ortağınızla sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Konsantre olmakta zorlanacağınız bir hafta başı var önünüzde. Bu konularda fikir danışmaya ihtiyaç duyabilir, ani taşınma konularıyla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde iletişim sorunları, çekingenlik nedeniyle geri adım atmanıza neden olabilir. Ciddi anlaşmalar, ortaklık görüşmeleri adına ise uygun bir dönem. Sistemli, sabırlı davranışlar ilişkilerinizde yarar sağlayabilir. Harcamalarınızla ilgili olarak bazı ani gelişmeler, ortaklaşa gelirlerde kontrol dışı oluşumlar, üzerini kapattığınız bir konu hafta sonuna doğru tekrar gündeme gelebilir. Giderlerinizi dengelemenizde, arkadaşlarınızla para konularına girmemenizde fayda var; aksi halde sonradan üzülebilirsiniz. Cuma günü Merkür de 8. evinizdeki Yay burcuna geçeceğinden, yukarıda saydığım, ortaklaşa gelir, kredi, borç, miras, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka konularında iletişim trafiğinizde artış ve görüşmelerinizde yoğunluk olacaktır. Bazı kriz içeren konular gündeme gelebilir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Cumartesi 7. evinizde gerçekleşen Yeni Ay önümüzdeki günlerde evlilik ortaklık gibi ikili ilişki konularında gelişmeler kaydetmenize neden olacaktır. Taşınma, yetkililere fikir danışma ihtiyacı oluşabilir. Hafta başı çalışma hayatınızda, müşterilerinizle, çalışma arkadaşlarınızla, önemli toplantılar, görüşmeler, proje çalışmaları içinde olabilirsiniz. Bazı konular istediğiniz gibi hızlı ilerlemeyebilir ancak kalıcı kararlar vermek açısından uygun günler. Bazı sağlık sorunlarına karşı kendinize özen gösterin. Günlük hayatınızda iletişim trafiğinde ciddi bir artış görülebilir; iletişim tarzınızda egoya yer vermeyin. Kardeşlerinizde, komşularınızda ya da yakın çevrenizde sağlık sorunları canınızı sıkabilir. Sosyal çevreniz aracılığı ile bir eş ya da ortak adayı ile aniden tanıştırılabilir; partnerinizle sosyal ortamlara girebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde aniden gelişebilecek tanışmalar yaşanabilir ancak bu dostluklarla ilgili olarak acele davranmayın; eski hatalar tekrarlanabilir. Bazı arkadaşlarınızın sizin tavsiyelerinize ihtiyacı olabilir. Cuma günü Merkür 17 Aralık'a kadar kalacağı 7. evinize gireceğinden yukarıda bahsettiğim ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında iletişim trafiğinizde artış, sözleşmeler, anlaşmalar konusunda imzalar hatta belki taşınma işleri gündeme gelebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Cumartesi 6. evinizde gerçekleşen Yeni Ay, çalışma hayatınızda, müşterilerinizle, çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde, sağlık konularında yeni gelişmelere neden olabilir; bazılarınız yeni bir işe girebilir, yeni bir müşteri, yardımcı veya yeni bir proje ile çalışmaya başlayabilir. Hafta başı özellikle lüks alışverişlerden, eğlence ve spekülatif alanlarda para harcamaktan uzak durmanızda fayda var. Çocuğunuzla, bazı hobilerinizle ilgili giderler oluşabilir. Sanat ve yaratıcılığınızla ilgili olarak kalıcı eserlere imza atabilirsiniz. Sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilgili bazı konularda işler biraz ağır işleyecektir; ayrıca bu kişilerde sağlık problemleri oluşabilir. Yakın arkadaşlarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ani bir iş fırsatı karşılaşabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız bir proje onay görebilir; yeni bir müşteri listenize eklenebilir. Ancak sabırlı ve sistemli çalışmaya devam edin. İş ortamında bir arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı doğabilir.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Cumartesi 5. evinizde gerçekleşen Yeni Ay, önümüzdeki günlerde aşk, çocuklarınız, ytenekleriniz ve yaratıcılığınızla ilgili yeni sayfalar açabilir. Hafta başı ev, aile veya gayrimenkul konularında bazı problemler oluşabilir; aşırı iyimser davranışlar, kibirle sorunları küçümsemek yerine, sabırlı ve sistemli bir şekilde ciddiyetle konuları ele almak size fayda sağlıyacaktır. Ebeveyn sağlığı ile uğraşmanız gerekebilir. Gayrimenkul ve ev ile ilgili bazı konuları titizlikle ele almanız, aile ile ilgili uzun soluklu kararlar vermeniz olası. Çocuğunuz, sevgiliniz ya da yakın arkadaşlarınızla beraber ani seyahatler, eğitim programları düzenlemek, felsefe ve kültür bilgileri ile ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir. Hızlı gelişen bir aşk ilişkisi, ani fırsatlar sunabilecek bir akademik kariyer fırsatı doğabilir. Sanat ile ilgiliyseniz, eserlerinizi sergilemek, göz önüne sunmak açısından uygun bir süreç. Ancak bu gelişme sizi rehavete yönlendirmemli; ardından üzülebilirsiniz. Cuma günüz Merlür de 9. evinize gireceğinden yukarıda saydığım, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkiniz ve yaratıcılığınız 17 Aralık'a kadar iletişim konularınızı oluşturacak. Bu alanlarda çeşitli kararlar, görüşmeler yaşayabilirsiniz..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Cumartesi 4. evinizde gerçekleşen Yeni Ay nedeniyle önümüzdeki günlerde ev, aile ve gayrimenkul başlıklarında gelişmelere tanık olabilirsiniz. Hafta başı kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili olarak kontrol dışı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat, eğitim ve yayıncılık, ulaşım işlerinizde aksilikler oluşabilir. Cihazlarınıza özen gösterin, dosyalarınızı yedekleyin. Hafta arası sabırlı ve sistemli kararlar almanız gerekebilir. Konsantrasyon problemine karşı, kararlarınızı aceleye getirmeyin. Uzun soluklu bir eğitim programı, kalıcı bir kitap ya da internet sayfası adına uygun bir kaç gün var önümüzde. Hafta sonuna doğru eviniz ya da ailenizle ilgili vergi, sigorta, burs prim işleri aniden sizi sevindirebilir. Gayrimenkul sayışından, evden yapacağınız çalışmalardan sürpriz gelirler elde edebilirsiniz. Kredi başvurularınızda gelişmeler kaydedebilirsiniz. Ancak bu sizi rehavete sürüklemesin, söz konusu gelir beklentinizi karşılamayabilecek meblağda olabilir. Ebeveyn ile ilgili bir operasyon ihtimali doğabilir. Cuma günü Merkür 17 Aralık!a kadar kalmak üzere 4. evinize gireceğinden yukarıda saydığım ev, aile ve gayrimenkul konuları ile igili olarak bu süreçte iletişim trafiği, çeşitli kararlar ve görüşmeler yoğunluk kazanabilir.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Cumartesi 3. evinizde gerçekleşen Yeni Ay nedeniyle kardeşler, komşular ve yakın akrabalarınızla ilişkileriniz, eğitim, seyahat, ulaşım ve yayıncılık işlerinizde önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta başı içinde bulunduğunuz sosyal çevre ile ilgili olarak harcamalarınız artabilir; dikkatli olun. Arkadaş ortamlarınızda kibirli davranışlardan uzak durun. Ayrcıa haftanın ilk yarısı maddi gelirinizle ilgili olarak hesaplar yapmak, uzun soluklu kararlar vermek, görüşmeler ve toplantılar organize etme fırsatı bulabilirsiniz. Bu konularda işler istediğini hızda ilerlemeyebilir ancak sağlam adımlar atılabilir. Hafta ortası eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüz ile ilgili eşiniz ya da ortağınızla ani karalar alabilir, ani taşınma fırsatları yakalayabilirsiniz. Eviniz ile ilgili olarak profesyonel kişilere fikir danışmak adına uygun günler. Ancak çalışma arkadaşlarınızın, yardımcılarınızın sorunları, ya da günlük hayatın detayları sizi yorabilir. Cuma günü Merkür 17 Aralık'a kadar kalmak üzere 3. evinize gireceğinden yukarıda saydığım kardeşler, komşular, yakın akrabalar ile ilgili iletişim trafiğinizde artış görülecektir. Kısa seyahatler, eğitim konuları, yayıncılık ve ticaret ile ilgili çeşitli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yoğun bir dönem sizi beklemekte..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Cumartesi 2. evinizde gerçekleşen Yeni Ay nedeniyle önümüzdeki günlerde maddi gelirinizle ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Hafta başı kariyeriniz ya da otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde bazı ego problemleri yaşanabilir; patronunuzla fikir ayrılıkları oluşabilir. Fikirleriniz otorite tarafından kabul görmeyebilir. Uzun soluklu olabilecek eğitim, seyahat kararları vermek, zeka gerektiren hesaplar, bütçe çalışmaları yapmak adına uygun bir iki gün var önünüzde.Kalıcı fikirler, kararlar alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru yeni bir iş, yeni bir proje ya da yeni bir müşteri kanalıyla maddi gelirinizde bir artış oluşabilir. Ancak bu gelir artışı sizi gereksiz harcamalara, sevgiliniz ya da çocuklarınızla ilgili giderin artmasına, hatalı alışverişlere sürükleyebilir. Hayalkırıklığı duyabilirsiniz; maddi konuda aldanmaya açık bir hafta arası var önünüzde. Cuma günü Merkür de 17 Aralık'a kadar kalmak üzere 2. evinize yerleşecek; yukarıda saydığım maddi konularla ilgili görüşmeler, kararlar, imzalar, eğitim ya da seyahat konularının yoğunlaşacağı bir süreç sizi beklemekte. İş başvuruları yapmak, teklifler vermek adına yoğunlaşabilirsiniz. 

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Cumartesi burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay nedeniyle önümüzdeki günlerde fiziksel ve genel sağlık durumunuz, ikili ilişkilerinizle ilgili olarak yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta başı yurt dışı, eğitim, hukuk, medya, seyahat, pazarlama alanlarındaki işlerilerinizde aksilikler yaşamanız mümkün. Uzak akrabalarınızla ilgili baz konular ortaya dökülebilir. İletişim yoluyla kontrolünüz dışında gelişebilecek sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir iki gün depresif duygular, kendinizi sosyal çevreden soyutlamanıza da neden olacaktır. Ancak uzun soluklu kararlar vermek, sabırla ve sistemli yeni idealler belirlemek adına bu süreci değerlendirebilirsiniz. Kendinizi ifade etmede sorunlar yaşayabilirsiniz. Dedikodular ya da gizli düşmanlıklarla yüzleşmeniz de olası. Hafta ortası şanslı oduğunuzu hissettriecek ani olaylar yaşamanız, yalnızsanız aniden yeni bir aşk, bebek isteyenlere bir sürpriz, çocuklarınızla ya da sevgilinizle aranızdaki problemlerde düzelme, ani ilhamlarla yaratıcılığınızın gelişmesi keyfinizi yerine getirecektir. Ancak, ev, aile ya da gayrimenkul ile ilgili işlerinizde, alışverişinizde hatalara, yanlışlara açık bir hafta ortası var önünüzde; bu konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 17 Aralık'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; yukarıda bahsettiğim fiziksel ve genel sağlık konuları, ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evlilik konularında iletişim trafiğiniz artabilir, seyahatler, anlaşmalar, sözleşmeler, taşınmalar öne çıkarbilir. Fikirlerinizle öne çıkabileceğiniz bir dönem bu..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Cumartesi 12. evinizde gerçekleşen Yeni Ay nedeniyle önümüzdeki günlerde yalnız ve içe dönük davranışlar sergileyebilir, bazı dedikodular ve gizli düşmanlıklarla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bazı durumlar kontrolünüz dışı gelişecektir. Ancak sanatçılar için yaratıcılıklarını kullanabilecekleri bir dönem bu. Hafta başı arkadaş çevrenizle para alış verişlerine girmemeniz, sosyal hayatınız harcamalar yapmamnız tavsiye olunur. Sosyal çevrenizde beklediğiniz destekleri bulamayabilirsiniz. Ancak bunun haricinde arkadaş çevrenizde uzun ve kalıcı dostlukların kurulabilmesi, üyesi bulunduğunuz gruplarda otorite figürleri ile bir arada olabilmeniz ve fikir alışverişleri yapabilmeniz mümkün. Hafta ortası kendinizi duygusal açıdan güvende hissedebilir, ev ortamında vakit geçirmek isteyebilir, bırakmak istediğiniz kötü alışkanlıklar üzerinde çalışabilirsiniz. Aile ve evinizle ilgili bazı konular çözüme ulaşabilir. Kardeşlerinizle, komşularınızla aranızda yanlış anlamalar, konsantrasyon eksikliği, seyahat ya da iletişim konularında bazı problemler oluşabilir dikkat; bazı eşyalarınızı kaybedebilirsiniz. Cuma günü Merkür, 17 Aralık'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; bu süreçte içe dönük kararlar alabilir, gizli görüşmeler yapabilirsiniz. Dedikodulardan ve kriz içerebilecek gizliliklerden uzak durmanızda fayda var..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Cumartesi 11. evinizde gerçekleşen Yeni Ay nedeniyle sosyal yaşamanızda önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler, yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz. Hafta başı ikili ilişkilerde üzerindizde baskı hissedebilirsiniz. Ortaklıklarınızda, otortie figürlerinden onay alamayacağınız gelişmeler yaşanabilir. Ebeveynlerinizle fikir ayrılıkları yaşanabilir. Kariyer konularında uzun soluklu adımlar atabilmeniz, kararlar alabilmeniz mümkün. Toplantılara, seyahatlere, eğitim programlarına kariyeriniz açısından hazır olun. Hafta ortası içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla beraber ani kısa geziler, ticari gelişmeler, kurslar organize edebilirsiniz. Kardeşleriniz, komşularınızla hızlı gelişebilecek organizasyonlara katılabilirsiniz. Ancak aynı günlerde maddi olarak hatalar, kafa karışıklıkları, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Eğlence hayatına gereğinden fazla harcama yapabilir, bir dostunuz yüzünden maddi kayıp yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var. Cuma günü Merkür 17 Aralık'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; yukarıda bahsettiği sosyal hayatınızda iletişim trafiğiniz artacaktır. Çevreniz dostlarınızla çevrili, kalabalıklar içinde olacaksınız..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Cumartesi 10. evinizde gerçekleşen Yeni Ay nedeniyle önümüzdeki günlerde kariyer ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde yeni gelişmelere hazır olun. Hafta başı yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, medya konularındaki işlerinizin detayları ile yorulabilirsiniz. Müşterilerinizle bazı iletişim problemi yaşayabilirsiniz; çok çalışmaktan sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda entellektüel kişilerle kalıcı ilişkiler kurabilir, din ve felsefe ile ilgili kalıcı uzun soluklu kararlar alabilirsiniz. Eğitim, hukuk konularında köklü çözümlere ulaşabilirsiniz. Bilgi alışverişleri size fayda sağlayacaktır. Hafta ortasi ani kariyer fırsatları maddi olarak sizi mutlu edecektir. Ek gelir elde edebilmek, geliri yüksek bir iş teklifi almak mümkün. Ancak aşırı hayalperest davranmak, idealist ve özgür kararlar sizi hayalkırıklığı getirebilir. Kafanız karışabilir ve yanlış kararlar verebilirsiniz. Konsantrasyon problemleri otorite figürleri aranısda sorun yaratabilir. Davranışlarınızda ayaklarınız yere basmalı. Cuma günü Merkür 17 Aralık'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; kariyer ve mesleğinizle ilgili bu süreçte iletişim trafiğiniz artabilir. Çeşitli iş görüşmeleri, iş seyahatleri, toplantılar, imzalar hatta kariyer ile ilgili eğitim söz konusu olabilir. Yeni iş başvuruları da yapmak adına uygun olarak değerlendirilebilir..







Astrolozi

3 yorum:

  1. Dikkatine:
    İyi günler Bay / Bayan. Bu ULUSLARARASI PARA ÖDÜNÇ ŞİRKET size selamlar, bu bizim ekonomik kredi yatırım teklif sizi bilgilendirmek için. Ama sonra, (13years aşkın tecrübesi ile) bu evrensel Şirket günlük banka .Principal kredi miktarları tabii $ 1000USD dolara 800,000USD.which arasında değişir sağlamak için göze alamaz bir esneklik finansal hizmetler sağlayan bir özel şirket amacına bağlıdır olduğunu kredi Başvuran burada .sonra onun / onu projeler için ihtiyaç ben, iş veya başka herhangi bir şey başlatmak için bu şirkette bir kredi almak ilgilenen iseniz, hayallerinizi gerçekleştirmek yardımcı olmak için kapı adımda duyuyorum size yarar sağlayacak bu ve genel olarak dünya, sana yardım etmek için buradayım. Sen aracılığıyla ofisimizle irtibata gerektiren, başlamak için (credithelpdesk00@gmail.com) .The faiz kısmı kadar 50 yıllık kadar ödeme dönemi bağlıdır bizim düşük faiz aylık% 0,2 oranı ve yıllık% 2'dir. Eğer işiniz için fırsat bu tür elde ilgilenen varsa, ben buradayım senin foundation.God şimdiden ve neşeli christmas Bless oluşturmanıza yardımcı.
    Yine yoluyla ofisimizle irtibata gerekmektedir (credithelpdesk00@gmail.com)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Dikkatine:
    İyi günler Bay / Bayan. Bu ULUSLARARASI PARA ÖDÜNÇ ŞİRKET size selamlar, bu bizim ekonomik kredi yatırım teklif sizi bilgilendirmek için. Ama sonra, (13years aşkın tecrübesi ile) bu evrensel Şirket günlük banka .Principal kredi miktarları tabii $ 1000USD dolara 800,000USD.which arasında değişir sağlamak için göze alamaz bir esneklik finansal hizmetler sağlayan bir özel şirket amacına bağlıdır olduğunu kredi Başvuran burada .sonra onun / onu projeler için ihtiyaç ben, iş veya başka herhangi bir şey başlatmak için bu şirkette bir kredi almak ilgilenen iseniz, hayallerinizi gerçekleştirmek yardımcı olmak için kapı adımda duyuyorum size yarar sağlayacak bu ve genel olarak dünya, sana yardım etmek için buradayım. Sen aracılığıyla ofisimizle irtibata gerektiren, başlamak için (credithelpdesk00@gmail.com) .The faiz kısmı kadar 50 yıllık kadar ödeme dönemi bağlıdır bizim düşük faiz aylık% 0,2 oranı ve yıllık% 2'dir. Eğer işiniz için fırsat bu tür elde ilgilenen varsa, ben buradayım senin foundation.God şimdiden ve neşeli christmas Bless oluşturmanıza yardımcı.
    Yine yoluyla ofisimizle irtibata gerekmektedir (credithelpdesk00@gmail.com)

    YanıtlaSil