29 Kasım 2014 Cumartesi

29 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay, haftasonuna boşlukta giriyor ancak hemen ardından 00:03'te Balık burcuna geçiş yapıyor; duygusal iniş çıkışların görğlebileceği, insanlarla duygudaşlık kabiliyetimizin yoğunlaşabileceği bir hafta sonu var önümüzde. Sevinç veya mutsuzluk gözyaşlarına kapılabilir, etrafımızdakilerle daha fazla ilgilenmemiz gerektiğini düşünebiliriz. Fazla nazik ve merhametli duygu halleri kolay incinebileceğimize de işaret etmekte.

02:30'da Ay ve Yay burcununun ilk derecelerinde ilerleyen Merkür arasında sert bir kare oluşacak; bu saatlerde ayakta olanlar için ilişkilerde istenmeyen sertliklerin oluşabileceği, kırıcı etkili kelimelerin çoğalabileceği saatler.. Bu nedendel duygusal ve fiziksel rahatlamaya çalışmak ve söz ile davranışların fazla üzerinde durmamak en doğrusu olacaktır.

08:16'da Ay, Balık burcunun yöneticisi Neptün ile kavuşuyor;  etrafımızdakilerle daha yakın olmak, hatta özdeşleşmek, sorunları birlikte ele alıp incelemek isteği verebilir. Bu hassasiyetimiz suistimallere de açık olmamıza neden olabilir. Hayal kurmak, kuşkulara ve endişelere kapılmak ve bunun yanında dalgınlıktan ötürü sakarlık tipi ufak kazalara da zemin hazırlayacaktır. Sanatsal konularla ilgilenebilir, ruhani ve fiziksel rahatlama yollarına başvurabiliriz.

12:06'da Ay ve Güneş arasındaki kare açı sayesinde ise gün ortasında duygusal tansiyonumuz artabilir. Özellikle kadın - erkek olmak üzere tüm ilişkilerimizde bazı küçük problemler dikkat edilmezse krize dönüşebilir. Kendimizi haklı göreceğimizden, objektivite azalabilir ve huzursuzluk duyabiliriz.

20:36'da Ay ve Pluton arasında ılımlı etkileşim ve 22:20'de Ay ve Chiron arasındaki kavuşum nedeniyle ise, günün sonuna doğru gün içinde karşılaştığımız durumların derine inebilir; hatalarımız varsa telafisine gidebiliriz. Bazı eksikliklerimizin farkena varmak, kendi kendimize şifalanmak adına güzel bir gece olabilir. Güzel ve gizemli şeylere artan ilgimiz, bu konularda araştırma yapıp, entellektüel yanımızı besleyebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder