10 Kasım 2014 Pazartesi

10 Kasım 2014 - Astrolozi


“Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerini inkâr edenler ve beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar, benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki bu fikirler, Hint'ten, Mısır'dan döner dolaşır gene gelir, verimli neticeleri kalpleri doldurur.”

Ulusumuzun ışık kaynağı, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, aydınlık Türkiye’nin sembolü, büyük önder ve düşünce adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 76. yılını rahmet ve şükranla anıyoruz..  Atatürk'ün ortaya koyduğu fikirler hala güncel geçerliliğini korumakta ve bizler için yol gösterici olmaktadır. Onun "bağımsızlık benim karakterimdir." veciz sözleriyle hep akıllarda olmasını; verdiği mücadeleyi, yaptığı devrimleri okumayı, anlamayı, onlardan feyz almayı görev bilmek gerekli.. Onun gösterdiği yoldan asla dönmeyeceğiz..

Ay, yeni bir güne boşlukta girmekte; haftaya başlamak için elde biriken işleri bitirmek adına sabah erken saatler çok uygun. 09:05'te Ata'mızın son nefesini verdiği dakikada, saygı duruşunda bulunmaya ihmal etmemek, ona olan görevimizi yerine getirmek, düşüncelerine bağlı kalacağımızın bir sembolü olacaktır.

10:37'de Ay, Yengeç burcuna geçiyor; bir kaç gündür devam eden yüzeysellik içeren duygulardan daha içsel konulara doğru bir yolculuk başlıyor. Annelik ve korumacılık duygusunun öne çıkacağı, yakınlarımızdakileri en az kendimiz kadar korumak isteyeceğimiz etkiler altında olabiliriz bugün. Sezgilerimiz ve duygularımızdaki hassasiyet yoğunlaşabilir. Ruh halimiz oldukça değişken, denizler gibi dalgalı bir hal alabilir. Duygusal davranışlarımız gün içinde hayatımızı yönlendirebilir. Eğer duygularımızı kontrol edebilmeyi becerebilirsek, oldukça başarılı işlere de imza atabiliriz. Aile, büyüklerimiz ve milli konular bizi bugün yakından ilgilendirebilir.

15:04'te Ay ve Merkür arasındaki üçgen açı sayesinde, duygularımızla mantığımız arasındaki dengeye hakim olabiliriz. Kendimizi anlama ve ruhsal ahengi temin etme, başkalarına da yardım edebilmemizi sağlayacaktır. Duygularımızı sözlerimize taşıyabilmemiz kolay olabileceğinden, iletişim trafiğimizde de artış olabilir. Görüşmeler, toplantılar adına uygun bir saat dilimi..

19:43'te Ay ve Neptün arasında harika bir su üçgeni oluşacak; biraz kendi başımıza kalıpi iç dünyamıza çekilmek isteyebiliriz. İyi algılayabilme, hissetme, doğru duyumlar alabilme adına sezgilerimiz oldukça yoğun çalışabilir. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı kullanmak, aile üyelerimizle ilgilenmek adına harika bir enerji. İyi kötü ayrımı yapmadan herkese içten bir samimiyetle yaklaşmak isteyebiliriz; tabii suistimallere karşı dikkatli olmak gerek. Niyetler, dualar, bazı ruhani ritüeller adına da olumlu kullanılabilir.


Astrolozi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder