11 Kasım 2014 Salı

11 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay Yengeç burcunda.. Yumuşaklık, koruyuculuk ve hassasiyet.. Ortamlardan, başkalarının ruh hallerinden kolayca etkilenebiliriz. Eğer bize karşı bir meydan okuma sezersen, huysuzlaşmamız ve kıskaçlarımızı çırkartmamız çok kolay olabilir. Oldukça nazik, duyarlı ve sevecen davranışlar içinde mutluluğumuz için duygusal güvenliğimizin şart olduğunu düşünebiliriz. Aile, geçmiş, milli başlıklar gün içinde öne çıkabilir.

01:06'da oldukça etkili bir görünüm olan Mars ve Pluto kavuşumu gerçekleşecek; bu açı kısaca güçlü dost, tehlikeli düşman açısıdır. İki yönde de kullanılabilir. Gözü kara bir şekilde egemen olma, hükmetme ihtiyacı verebilir. Amaçlarımıza ulaşmak, istediklerimizi başarmak veya herhangi bir olayda yönetimi ele geçirmek hırsı ile birlikte oldukça zorlayıcı, tehlikeli, kargaşa ve bozgunculuk yaratıcı bir etki.. Genelde çevremizden veya o saatlerde yakınlarımızda olan birileri bu şiddetten nasibini alabilir. Şiddeti arttıran, gizlilikleri zorlayan, ortaya çıkarıcı, kışkırtıcı bir enerji. Kendimizi her an kavgaya ve patlamaya hazır hissedebiliriz. Ay da bu görünüme sabah 08:43 ve 09:12 arasında karşıtlık yapacağından etkisi yoğun olarak güne yayılacaktır. Tehlikeli durumların içine düşmek, hırsız, polis oyunları oynamak, kavga vs. durumlarda kalmak mümkün olabilir. 

11:52'de Ay'ın bu kavuşum enerjisini, Uranüs karesine taşıması ile isyankar ve ani şaşırtıcı kararlar almamız da bu yoğun enerji neticesinde mümkün olabilir. Kazalara da oldukça açık olacağız; mümkün olduğunca dikkatsizce, acele davranışlardan uzak durun. Faydalı olabilecek bir etkisi ise, güçlü fikirler doğurması, her zamankinden üstün ve üretici düşündürmesi, zor ve karmaşık işlerin üstesinden gelebileceğimiz gücü vermesi olacaktır. Eğer hedefimiz, nefs mücadelesi yapmak, arınmak ve beynimizi bu yönde açılımlara kavuşturmak ise, işte bu enerji işimize yarayacaktır. Böylece hiç kimse şiddetimizin de kurbanı olmaz..

22:45'te Ay ve Düğümler arasındaki sert kare de üzerimizdeki negatif, olumsuz enerjinin devamına neden olabilir. Sanki işlerimiz baltalanıyormuşcasına, ilerleyemediğimizi düşünebilir, karamsarlığa kapılabiliriz. Oldukça kısa etkli bir transit; üzerinde durmamaya, bazı konuları gereğinden fazla büyütmemeye özen göstermeliyiz.

23:54'te Ay ve Güneş arasındaki harika üçgen sayesinde üzerimizdeki sert etkiler açılmaya başlayacaktır. Üzerimizden sanki bir ağırlık kalkıyor gibi kendimizi fizik ve psikolojik olarak uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. Gün içine göre daha rahat, uyumlu olmak geceyarısına yakın mümkün olabilir. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için ve tabii kadın-erkek ilişkileri başta olmak üzere tüm ilişkiler adına yapıcı etkileri bulunmakta.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder