6 Kasım 2014 Perşembe

6 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay, Boğa burcunda; artık iyice bu geceyarısının ardından gerçekleşecek Dolunay etkisindeyiz.. Boğa burcunun özelliklerini daha yoğun hissedebiliriz. Daha dengeli, uyumlu, diplomatik davranışlarımızın yanında basit temel ihtiyaçlarımız önem kazanacaktır. Doğaya yoğunlaşan ilgi, güzel olan herşeye karşı bir tutku hatta zevklerimiz için her şeyi göze alabilme öne çıkabilir.. Bir parfüm, bir yemek kokusu, lezzetler, pahalı lüks tüketim malzemeleri, tenimize değen yumuşak dokular ve cinsellik önem kazanabilir. Boğa burcu keyfine düşkün olduğundan, tembelliği de pek bir sever; ağır ve rehavet içeren ama bunun yanında ayağımızı da sağlama basacğımız aktiviteler öne çıkacaktır. Uzun vadeli olarak önümüzü görmek isteyebiliriz.

07:48'de Ay ve Neptün arasındaki ılımlı görünüm ile çevremizdekilere olan hassasiyetimiz sabah erken saatlerde yoğun olacaktır. Rüyalarımız netleşebilir, mistik ve dini konulara ilgimiz artabilir. Yalnız kalıp iç dünyamızda gezinme, sanatsal yanımızın kabarması bu görünümün etkileri arasında sayılabilir. Sabah saatlerinde dua ve niyetlerimiz için uygun enerjileri bulabiliriz.

13:38'de Ay ve Mars arasındaki üçgen açı nedeniyle, gün ortasında her zamankinden daha fazla özgüven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir zaman dilimi yakalayabiliriz. Grup liderliği yapmak, neyin, nasıl, ne zaman yapılması gerektiğini bilmek adına harika etkiler.. Bu transitte bir projeye başlanabilir; ancak başlayıp da devamını getiremeyenlerden olmamak adına, hazırlıklı olduğumuz konulara öncelik vermemiz daha uygun olacaktır.

19:18'de Ay ve Pluto arasındaki bir diğer üçgen açı sayesinde ise akşama yoğun bir duygusallıkla girmemiz olası. Bu transitte bir şeyi kafaya takıp, o konu ile ilgili araştırmalar yapmak, derinine inmek mümkün. Tabii fanatiklik etmeden bu fikirlerin tutsağı olmamak önemli, zira duygularımızın kontrolü altına girebiliriz. Önemli olan, duygularımızı ne tamamen serbest bırakmak ne de bizleri idare etmelerine izin vermemiz..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder