28 Kasım 2014 Cuma

28 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay haftanın son iş gününe Kova burcunda ilerleyerek giriyor; gün içinde hayatlarımızda bir fark yaratabilmek, idealist ve entellektüel yaratıcı fikirler üretebilmek, fikirlerimizi etrafımıza kabul ettirmeye çalışmaktan ziyade, bizlerle aynı düşünce tarzını benimsemiş kişilerle bir arada olmaya çalışmak mümkün. İnsanlarla aramıza bir mesafe koyabilir, yeni kavram ve fikirlerle oyunlar oynamayı tercih edebiliriz. Gün içinde kendimizi her günden daha farklı hissetmemiz de olası. 03:56'da Ay'ın Kuzey Ay Düğümü'ne yapacağı ılımlı görünüm ile özellikle ilişkilerimizde bir değişim yaratma arzusu, her zamanki gibi olmayan kişilerle bir arada olma dürtüsü hakim olabilir; ilişkilerimizde yaratıcı fikirlerimizi kullanabilir, önerilerde bulunabiliriz.

04:25'te Merkür, 17 Aralık'a kadar kalmak üzere Yay burcuna geçiş yapacak; eğitim öğretim amaçlı herhangi bir çalışma yapmak için oldukça iyi bir süreç. Bu dönemde bilgilere, yeni deneyimlere aklımız çok yatkın olacaktır. Parçaların nasıl bir araya gelip, bir bütünü oluşturduğunu görebilmek, yaşama geniş açıdan bakabilmek, zekice kavrayabilmek mümkündür. Dış dünyadaki bir olay kolayca ilgimizi çekebilir. Yabancı ülkeler, yasalar, felsefi konular cazip gelebilir. Bunlarla ilgili konuşmak, görüşmeler, toplantılar yapmak, hatta farklı inançlara ilgi duymak bile olasıdır. Seyahat fırsatları, fikirsel yolculuklar oluşabilir. Alternatif yaşam şekillerine duyulan merak en azından deneme isteği doğuracaktır. Kanun ve yasalarla ilgili bazı resmi işlerle ilgilenmemiz gerekebilir. Okul, eğitim, öğretim meseleleri hızlanabilir. Yabancı dil öğrenmeye heves duyabiliriz. Yabancı kişiler ya da uzak akrabalarımızla iletişimiz artacaktır. Pozitif olarak; felsefi düşünebilme, çok yönlü, meraklı, hareketli, dil ve kültürle ilgili yoğunalaşabilir, negatif olarak da; dağınık, dikkatsiz, detaylara giremeyen, düşüncesizce hareket eden, baoşa atığ tutan davranışlar gösterebiliriz.

11:16'da Ay ve Jüpiter karşıtlığı gerçekleşecek; aşırı iyimserlik, hayırseverlik ve bir nevi meydan okuma dürtüsü oluşturabilir. Özgürlük duygumuzu da yoğunlaştıracağından yüklerden, engellerden sıyrılma ihtiyacı baskın olabilir; bu sorumsuz görünmemizi de sağlayabilir. Mecburi sorumluluklar hele ki kaçmamız mümkün değilse, bir kaç saat bunları yapmak bize zulüm gelecektir.

19:14'te Ay ve Satürn arasındaki sert kare nedeniyle ani bir karamsarlık üzerimizde etkili olabilir. Yalnızlıki sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşünceler yoğunlaşabilir. Duygularımız ve düşüncelerimiz gerçeğe uymayacaktır. İlişkilerimizde zorlanabiliriz. Önemli görüşmeler açısından pek uygun bir akşam değil. Samimiyet kurmakta zorlanabiliriz. Mümkün olduğu kadar karamsar yanımızı beslememeye ve enerjimizi yüksek tutmaya çalışmalıyız. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız bitiriyor. Bu akşamı dinlenerek geçirmek en uygunu..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder