18 Kasım 2014 Salı

18 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay güne Terazi burcunun etkileri ile giriyor; adalet, denge ve tarafsızlığın burcu. Nazik olmayı ve "ben" yerine "biz" öznesi ile başlayan cümleleri kullanmayı kolayca becerebiliriz. Sıcaklık, etkileyicilik etrafımızda saygı uyandırabilir. İyi bir dinleyici olacağımızdan çevremizdekilerin sırdaşı olmamız da kolaylaşabilir. Ancak olayları her yönüyle düşünmeye çalışmak bizleri kararsızlığa sürükleyecektir. Malum öncü bir burç olan Terazi geçişi nedeniyle Ay, Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi aktive edecek akşam saatlerinde. 

Gece yarısının hemen ardından 00:19'da oluşacak Ay ve Terazi'nin yönetici gezegeni Venüs arasındaki ılımlı görünüm; mutlu dolu bir uykuya geçişi sağlayacaktır. Aşk, meşk, güzellikler derdine düşürebilir bizi; duygularımız zenginleşebilir ve yaşamın en önemli değeri olarak kısa süre için de hissedilebilir. Bu sadece bir kişiye karşı olmak zorunda değil tabii; bir obje, bir fikir, bir mekan, hayvan, iş.. her konuda bu sevgi dalgası yükselebilir. Tabii bu hal karşı konulması zor bir rehavete ve tembelliğe de itebilir..

Yukarıda fotoğrafını koyduğum manzarayı bugün için beyninize iyi kazıyın derim, baktıkça içinizde yoğunlaşan bir huzur hayal edin..Birazdan anlatacağım transitin etkileri nedeniyle bu tarz iç huzurunuzu yükseltici bir imajinasyon figürüne ihtiyacınız olacak gibi hissediyorum. 10:50'de kesinleşen Güneş ve Satürn kavuşumu dünden beri etkili ve bugün de etkisini sürdürecek. Bugün hoşlanmadığımız işleri yapmak zorunda kalacağımız bir gün olabilir. Şartlar bizi görev ve sorumluluklarımıza yönlendirecektir. Aslında bu bizleri daha dikkatli kılarak, üzerinde olduğumuz işte sağlam adımlar atmaya ve başarılı olmaya da götürecektir. Geçmişte tamamlanmamış bir olayı hatırlatarak, onu tamamlamamızı isteyebilir. Her türlü organizasyon adına hazırlık ve plan yapmak için mükemmel bir gün. Emirlere, kurallara dikkat edebilir ve etrafımızı iyi organize edebiliriz. Fakat bu esnada gereğinden fazla sıkı ve hükmedici olabiliriz. Fiziksel enerjimiz düşük olabilir; gerçekten yapmamız gereken işlere zamanımızı harcamalıyız. Aksi halde büyük bir depresyon oluşturabilir. İlişkilerde gün içinde zorlanabiliriz. Kendimizi sanki terk edilmiş gibi hissetmemiz olası. Bu tür duyguları mümkün olduğu kadar kontrol etmeye çalışıp, dışa açılmaya özen göstermeliyiz. Üzerimizde büyük bir kaya oturuyormuş gibi gelebilir ve gün her zamankinden daha ağır akabilir.

20:39'da Ay ve Pluto karesi, 23:33'de de Ay ve Uranüs karesi, yazımın başında bahsettiğim tetikleyici etkileşimi gerçekleştirecek. Eğer günü Güneş - Satürn kavuşumu nedeniyle depresif geçirdiysek, akşama vay halimize.. Derin olarak hissedilecek duygusallık, üzerimizde baskıi zorlama oluşturabilir. Her şeyi bir anda yakıp yıkmak ve giden düzeni değiştirmek için kocaman bir dürtü hissedebiliriz. Üzerinde her detayını düşündüğünüz, hesapladığınız bazı konulara start vermek adına itici bir güç oluşturacaktır. Yok eğer hazır değilseniz, olanı yıkar ama yerine yenisini koyamayabilirsiniz. Sakin, sabırlı ve olaylara objektif yaklaşarak hareket edilmeli özellikle bu gece..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder