4 Kasım 2014 Salı

4 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay, Koç burcunda.. Enerjinin, iradenin, kuvvetin, inatçılığın, liderliğin ve yeniliğin burcu.. Kendimize güvenimiz bugün tam; keski bir zeka ile çabuk harekete geçebilen aceleci davranışlar seegileyebiliriz. Denenmemiş her şeye ilgi duyabiliriz; keşfedilmemiş topraklar denenmemişlere kapı açacağından yeni tecrübeler kazanmamıza ön ayak olacaktır. Maceralar karşısında coşabilir, zekamızı ön plana çıkarmayı gerektirecek her türlü meydan okumaları sevebiliriz. Rekabetçi kişiliğimiz problemlere alışılmışın dışında çözümler bulmamıza da neden olacaktır.

00:50'de etkisi dünden başlayan ve bugün de devam edecek olan Güneş ve Pluto arasındaki olumlu görünüm kesinlik kazanacak. Üstün kavrayış, beceri ve hünerlilik verecektir. Birlikte çalışarak, yardımlaşma ve destek, elbirliği ile başarılı olma yolunda ilerleme kaydettirebilir. Güçlü, anlamlı ilişkileri destekler. Bizlere mutsuzluk veren bazı olaylara yeni bir form verebilir, çözülemeyen karışık haldeki durumları temizlemek için kullanabiliriz. Bunun yanı sıra maddi anlamda temizlik yapmak için de olanak verecektir. Derin düşüncelerimi de harekete geçebileceğinden, problemlerin her noktasını öğrenmek, derinine inmek isteği doğabilir. Psikoloji, yoga gibi alanlara ilgimiz artabilir.

07:51'de Ay ve Mars arasında sert bir kare oluşacak; maalesef sabaha kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa enerjileri ile uyanıyoruz. Kendimize dert ettiğimiz şeyler, gerçekten üzülmemize neden olmayacak noktalar da olsa bu görmek zorlaşabilir. Olayları bize karşı birer tehditmiş gibi algılamak sorunların büyümesine neden olabilir. Bu deli dumrul enerjiyi olumlu kullanabilmek adına sabah erken saatlerde spro ya da fiziksel güç gerektiren aktiviteler yapmak en doğrusu olacaktır. Aksi halde kazalara da neden olabilecek bir enerji yoğunluğu olduğundan, canımız yanabilir.

07:51'de Koç burcunda ilerleyen Ay ile Pluto arasında bir kare daha oluşuyor; malum bizim meşhur kareye de çomağını sokmuş oluyor.. Enerjiler daha da sertleşebilir. Karenin diğer bacağı olan Uranüs ile de Ay, 19:29'da kavuşum yaşayacak. Hazırlıklarını yapmış olanlarımız için güzel itekleyici, girişimlere itici bir enerji verecektir; ama tabii gerçekten hazırsanız. Aksi halde öncü grubun enerjisi, biliyorsunuz ki sabırsız ve aceleci bir enerjidir. Acele ile yanlış başlangıçlara, hareketlere ve tabii ardından pişmanlıklara sebep olabilir. Bazı konularda değişim yaratmak, düzenimi yeniden kurmak adına itici bir güç olarak kullanılabilir. Olayların hızlı ilerleyebileceği bir güne hazır olalım..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder