23 Kasım 2014 Pazar

23 Kasım 2014 - Astrolozi


Haftanın son gününe girerken halen dün gerçekleşen Yeni Ay etkisindeyiz; geleceğe umutla, iyimserlikle bakmak, içimizde belirsiz bir genişleme yaşamak, bilginin değerini farketmek, yeni fikirlere karşı daha ılımlı ve yardımlaşmaya açık olmak mümkün.Gün içinde doğada vakit geçirmek adına kendimizi dışarılara atmak isteyebiliriz. Temis hava ve berekekti doğa, Yay burcu ile beraber uyumlu enerjiler verecektir.

04:17'de Ay ve Venüs kol kola giriyorlar; Yay burcunun yöneticisi Jüpiter ve Venüs, gök yüzüzün iki büyük iyicili, bir araya geldiklerinde havada yoğun, dostluk, arkadaşlık, neşe, eğlence, sevgi ve maddi kazanç enerjileri yoğunlaşabilir. Güzelliklerle uğraşmak, eğlenmek için kaçırılmayacak bir sabah olacaktır. İyi başlangıçlar adına uygun etkiler.. Maalesef saati nedeniyle pek çoğumuz tarafından çok da verimli olmayabilir.

06:43'te dün geceden beri etkili ve gün boyu da etkisini sürdürecek olan Merkür ve Jüpiter arasındaki kare kesinlik kazanıyor. Fikirsel bir dağınıklık verebilen ve sempatikliği kaybettiren bir transit. Detaylar ve teferruatlar arasında dağılan akıl, düşünme, bilgi aktarma, hedefe odaklanma ve uygulamaya geçmede zorlanabilir. Uygulanabilir fikirler üretmekte zorlanabiliriz; sürekli bir faaliyet içinde zihin zorlanacaktır ama neticesiz boş bir çaba.. Bugün yolculuklar, eğitim, öğretim, din ve benzeri konularda pek şansımızı zorlamasak iyi olur. Uçuk kaçık düşüncelerle zamank harcama riski fazla. Başkaları ile iletişimde problemler yaşanabilir, boş kesedeb dolu atma sıkça görülebilir. Kişisel düşüncelerimiz abartılı olacaktır; malum dikkat..

13:01'deAy ve Uranüs arasındaki üçgen açı değişik bir duygusal heyecana neden olabilir. Hemen ardından oluşacak 13:21'deki Ay ve Chiron arasındaki karenin de etkisiyle, hayatımızda şikayetçi olduğumuz, sıkıldığımız ve işlevselliğini kaybetmiş noktalarda değişim yaratma adına harekete geçme dürtüsü verecektir. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak kendimizi bulmak zamanı diyelim. Ama içimizde bir yer de hala olumsuzluk etkisiyle bizi rahatsız etmeye devam edebilir.

22:47'de Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki ılımlı etkileşim, geleceğe iyimser bakmaya elverişli düşünceler tarafından sarmalanacağımıza işaret. Problemler karşımıza çıksa da, kararlı ve donanımlı olmanın bize yarar sağlayacağının farkına varabilir ve kendimizi daha huzurlu hissedebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder