12 Kasım 2014 Çarşamba

12 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay, haftanın üçüncü gününe de Yengeç burcunda ilerleyerek girmekte ;kendimizi dış dünyanın isteklerinden çekerek rahat olma ihtiyacı duyabiliriz. Sorumluluk hislerimizde ve bizim olan şeylere karşı daha da sahiplenme dürtüsü artabilir. Bazı bırakılamayn alışkanlıklar, geçmişteki durumumuzdan gelen sorunlara çare bulabilmek adına uygun bir gün olabilir.

05:38'de tüm gün etkili olacak Merkür ve Neptün üçgeni kesinleşiyor.. Sempatikliik, içtenlik yaratan, etrafa karşı hassasiyet, anlayış veren hayal kalitemizi ve telepatik yeteneğimizi arttıran güzel bir transit. Bugün gün boyunca etkisini hissedebiliriz. Birilerine yardım etme isteğimiz ve fırsatlarımız doğabilir. Nasihat vermek de epey kolaylaşabilir. Diğerlerinin ruh hallerini sözlere gerek kalmadan anlayabiliriz. Bilinçaltımızdaki mevcut güzelliklerin, değerlerin adeta üzerindeki örtü açılabilir; bu şekilde hayalde canlandırma, sezme, hissetme tarzında oluşlar yaşayabiliriz. Psikoloji, meditasyon gibi bilinçaltını harekete geçirici, hayalleri canlandırıcı çalışmalar yapmaya çok müsait. Yazı yazmak, rol yapmak, şiir denemek, müzikle uğraşmak, dini, mistik, ruhsal subjeler, sanat çalışmaları merak çekici gelecektir. Bugün hastane veya bakım evleri gibi yerleri ziyaret, bilimsel ve sanatsal mekanlara gezi, yabancı kişilerle görüşmeler adına oldukça uygun. Disiplin konusunda eksiklikler verebilir; bugün ele aldığınız konuları bence yarın tekrar bir elden geçirin.

09:37'de Ay ve Neptün arasındaki üçgen açı nedeniyle, sabah saatlerimiz dostluk ve arkadaşlık açısından verimli geçecektir. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, bazı ilişki problemlerini bile göz ardı edebileceğimize işaret etmekte. Koruyuculuk, annelik gibi hislerimiz yoğunlaşabilir. Bulunduğumuz mekanlara estetik dokunuşlar yapmak, alış veriş ve tabii güzel bir kahvaltı adına uygun bir sabah..

11:16'da Ay ve Satürn arasında oluşacak bir diğer üçgen açı ile öğle saatlerine doğru duygularımız rahatlıkla kontrol altına alabiliriz. Ay'ın Yengeç geçişiyle yoğunlaşan duygular bu saatlerde daha az sorun çıkartacaktır. Zorluklara rahatlıkla göğüs gerebilme, sabretme ve tahammül gösterebilme adına uygun. Otorite figürlerinden ya da olgun, bilgili kişilerden destekler alabilme, onay görebilme de mümkün, bu saatlerdeki görüşmeler, toplantılar ılımlı geçebilir. Geçmiş tecrübelerden faydalanmak ve şimdiki sorularımıza yanıtlar bulmak adına da kullanılabilir.

Ay, Satürn açısının ardından boşluğa giriyor ve 20:44'te Aslan burcuna geçene kadar açısız kalacak. Önceden başlamış olduğumuz işlerde ilerlemek ve çalışmak adına uygun saatler geçirebiliriz. Akşam ise daha cesaretli, lider ruhlu ve mağrur bir hal takınmak mümkün. Sıcaklığımız ve içimizdeki çocuğun kendini ortaya koyuşu, bir kaç gündür devam eden içsel duruşumuzu daha dışarıya dönük oluşu akşamımızı hareketli bir hale getirebilir. Çevremizin dostlarımızla, bizi onaylayan kişilerle çevrili olması ve önümüze gelen her durumu kontrol etmeye çalışmamız da tabii olağan sayılabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder