19 Kasım 2014 Çarşamba

19 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay halen Terazi burcunda ilerlemekte; kendimizden çok başkaları için bir şey yapma eğilimindeyiz bugün de.. İlişkilerimizde istikrarsızlar oluşabilir; kendimizden önce diğerlerini düşünmekten bazı kararsızlıklar yaşayabiliriz. Dünkü sert etkiler bugün de devam ediyor; bu yoğun enerjilerin altında dengede kalabilmeyi başaran yol alacak görünüyor. Diplomatik ve adil kararlar, hareketler prim yapacaktır.

08:29'da Ay ve Mars arasındaki sert kare dün gece gerçekleşen Uranüs ve Pluto karesinde yoğunlaşan enerjinin sanki devamını getirir gibi.. Adeta gerginlik, kavga, alınganlık, duygusallık, münakaşa, daha sabah saatlerinden üzerimizde etkili olabilecek sert etkiler. Aslında belki kendimize dert ettiğimiz konular gerçekten üzülmeye değmeyen şeyler olabilir ancak bizler bu detayı görmekte zorluk çekebiliriz. Her şeyi kendimize tehdit gibi algılamak ve her şeyden nem kapmak mümkün. Oldukça dikkatli olmalıyız, zira kazalara da oldukça açık enerjiler var maalesef.. Ev işlerinde, trafikte, her yerde ufak tefek kazalara karşı çok dikkatli olunmalı.. 

10:17'de Ay Kuzey Düğüm ile kavuşacak; bu esnada Mars karesinin etkileri de halen üzerinde. Kadersel bazı rastlantılar, ani kararlar, ilişkilerde hızlı gelişmeler yaşanabilir. Bugünü sakin ve dengede geçirmek belki önümüze çıkabilecek bazı fırsatları yakalamamıza yarayabilir.

16:24'de Ay ve Jüpiter arasındaki ılımlı görünüm ile etrafımızdakiler yardım etme, bilgimizi paylaşma, çevremizdekilerle duygusal bağımızı kuvvetlendirme dürtüsü artabilir. Karşılıklı destekleşim ve bağlılık kurma zamanı diyebiliriz. Kısa süreli grup aktiviteleri, pazarlama, halkla ilişkiler ve ikna etme gerektiren işlerde bu transitten yararlanabiliriz. Bu açının ardından Ay boşluğa giriyor ve günü açısız bitirecek. Ay, Cumartesi gerçekleşecek Yeni Ay'a hazırlanmakta ve balzamik fazda; yüzünü bize göstermemekte. Hem balzamik hem boşlukta olmasından dolayı yeni başlangıçlar yerine, bitirilmeyi, kotarılmayı bekleyen işlere yoğunlaşmak en doğru karar olacaktır. Bu süreci bir tamamlanma gibi görmeniz ve eksiklikleri tamamlama yolunda kullanmamız gerek..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder