14 Kasım 2014 Cuma

14 Kasım 2014 - Astrolozi


Yeni güne Ay'ın Aslan burcundaki hareketi ile merhaba diyoruz.. Özgüven, cesaret, organizasyon yeteneği günü hareketli bir hale getirebilir. Hislerin saklanmadığı duyguların olduğu gibi ortaya konulabildiği bir gün geçireceğiz.Koruma, himaye etme, çoğunlukla çocuklara karşı sahiplenme yoğunlaşabilir. Kötü yanı çevremizdekileri aşırı sahiplenme nedeniyle insanları isyan ettirebiliriz..

05:05'te Güneş ve Jüpiter arasındaki sert kare nedeniyle yapmak istediğimiz her türlü iş için kendimizli güçlü hissetmemiz olası; hatta aşırılılıktan kaçınmayı ve disiplinli çalışabilmeyi sağlayabilir. Zor tarafı, kapasitemizin üstündeki işleri de yapabileceğimizi düşünmemiz olacaktır. Kendimizi ve mevcut kaynaklarımızı zorlayarak içimizde mevcut ancak bilmediğimiz bir yeteneği de uyandırabilir. Çevremizdeki kişilerden gelebilecek zorluklarla karşılaşabiliriz. Böyle durumlarda kendimizi beğenmişlik ve diğerlerini küçük görebilmek kolaylaşabilir. Sonuçta diğerleri kazansa bile yine de onlarla ilgilenmemiz gerekebilir.

10:20'de Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen görünüm sayesinde ileriye daha güvenle bakabileceğimiz bir sabah yaşayabiliriz. Potansiyellerimizi kullanmak açısından, planlar yapmak, kadersel kararlar almak mümkün.. Kafamız gelecekle meşgul olacaktır.

16:17'de Ay ve Jüpiter arasındaki kavuşum ve ardından 17:15'te Ay - Güneş karesi, sabah erken saatlerdeki Güneş ve Jüpiter arasındaki kareyi iyice tetikleyecektir. Kuzey Düğüm ile Ay arasındaki üçgen açının da enerjisini buna eklersek, kendimize ve gücümüze, yeteneklerimize olan güvenimiz, bazı problemleri küçümsememize ve ilişkilerimizde kibir sorunları çıkarmaya meyilli. Evet, içimizde uyuyan minik aslan uyanabilir ama onu çevremizdekileri kırarak, küçümseyerek kükretmeyelim. Hayatın bir çok farklı yönü ile ilgili olarak planlar yapmak, bildiklerimizi artık uygulamaya geçmek adına tetikleyici bir etkileşim olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder