27 Kasım 2014 Perşembe

27 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay, tüm gün Kova burcunda seyahatini sürdürüyor bugün; oldukça, yaratıcı, son derece özgür ve kendine özgü çok özel yeteneklerimizi öne çıkarabileceğimiz bir gün. Siyah beyaz bir filmde renkli alanların anında dikkatimizi çekebileceği, kurulu sıradan bir planın dışında sezgilerimizin sesiyle farklı olana çeklieceğimiz etkiler üzerimizde.

02:22'de dünden beri etkili olan ve gün içinde de etkisini sürdürecek olan Venüs ve Uranüs arasındaki üçgen açı kesinlik kazanıyor. Her cinsten sosyal ilişkiler, mesleki konular, iş, yaratıcılık yönlerinden yenilenme, canlanma, özgür olma ve sürpriz heyecanlar yaşama zamanı. Ani alevlenebilecek sürpriz güzel bir aşkın sesini duymaya da hazır olmalı. Evlilik, para, ortaklık ilişkilerinde sürpriz gelişmelere tanık olabiliriz. Birlikte çalışma bugün oldukça kaliteli sonuçlar doğurabilir. Karşılıklı çıkarların korunarak ilişkilere denge ve uyumun hakimiyeti bizleri memnun edebilir. Rutin işler bile bugün bize heyecan verebilir ve her zamanki gibi değil de ilk kez yapıyormuşuz gibi bir his verebilir. Sorunlu ilişkilerin bitmesi, ya da yeni ilişkilerin aniden başlaması mümkün. Ancak ani kararlardan uzak durulması hata yapmamak adına çok önemli.. Neden mi?? 05:31 de Güneş ve Neptün ve 07:33'teki Chiron ve Venüs arasındaki sert kareler hırslı olduğumuz konularda hedeflerimizin ulaşılmaz ve gerçeklerden uzak görünmesine neden olabilir. Güven ve cesaret isteyen işleri yapmak adına oldukça zorlanabileceğimiz bir görünüm. Ulaşılmaz hedefler üzerinde vakit harcamak, üzerlerine gitmek, kendimize olan güveni kaybetmemize ve ters durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Kendimizi yorgun ve enerjisiz hissedebiliriz. Bir yandan Uranüs hareket diye seslenirken, diğer yandan Neptün gözümüzün önüne bir perde çekebilir. Ayaklarınız lüthfen yerde iken ilişkileriniz, işiniz ve yaratıclığınızla ilgili konulara yönelin. Ulaşılması zor, imkansız işlerin peşine düşmeyin; hayalkırıklıkları oluşabilir.

05:28'de Ay ve Güneş arasındaki ılımlı görünüm, neyse ki olayların kargaşası içinde sabah erken saatlerde duygularımızı işe karıştırmadan dengede kalabileceğimizi göstermekte. En azından duygularımızı kontrol edebilmek, bizleri boğmasına izin vermemek ve konulara konsantre olabilmek mümkün. Özellikle liderlik yeteneklerimiz açısından destekleyici bir görünüm.

18:59'da Ay ve Uranüs ardından da 20:38'de Ay ve Venüs arasındaki uyumlu etkileşimler yukarıda bahsettiğim Venüs ve isyankar Uranüs arasındaki üçgen açıyı tetikleyici nitelikte. İlişkilerimizde sürpriz gelişmeler, romantizm ve hesapta olmayan maddi kazançlar ya da haritalarımıza göre tabii kayıplar ani oluşabilir. Aman dikkat; Uranüs etkisi altında başlayan ilişkilerde cinsel çekim yoğun olur ve uzun soluklu ilişki için pek uygun enerjiler çalışmaz. Neptün tehlikesini de göz ardı etmeden, Chiron'dan dolayı kanayan yaramızı iyileştireyim derken sonu olmayacak adımlar atmaktan kendimizi koruyalım.. Ay bu dokunuşun ardından boşluğa giriyor ve günü açısız tamamlıyor.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder